סקר נוסף
:

amitooshacham

New member
../images/Emo41.gifסקר נוסף../images/Emo41.gif:

מי המועף הראשון (סוניה, דב, דיאן ופיטר) שהכי לא הגיע לו לעוף? אני לא יודע, עדיין חושב על זה.. בגלל זה אני שואל אתכם

Boran

New member
חחח ../images/Emo58.gif

הכי לא הגיע לעוף- ראיין הכלי. מקום שני בסקר- ג'ון
בעסה שאלו שני היחידים שלא משתתפים בסקר!

gah

New member
דיאן בגלל

שזה לא שהיא ניסתה לקחת מנהיגות או משהו והיא פשוט הייתה מנהיגה גרועה. היא פשוט הייתה מתחרה גרועה שעלתה להם בתחרות עם ההתעלפויות שלה...

Outlast

New member
ממ.. קודם כל-

אם הם עפו כ"כ מוקדם, כנראה שיש איזושהי סיבה לזה, ככה שכל אחד מהם הוא לא הפסד גדול לקבוצה. אבל, מביניהם- אני חושבת שלפיטר פחות הגיע לעוף. אוקיי, הוא קצת מוזר.. אבל בכל זאת.

Outlast

New member
דב הייתה בלתי נסבלת!

בקושי שתי דקות על המסך ורציתי להרוג אותה. למה העיפו אותה- את זה אני בהחלט יכולה להבין..

Boran

New member
צק צק צק

הסיבה היחידה שהעיפו אותה היא כדלקמן: עונה קודם ריצ', שלקח פיקוד, ניצח. החל מעונה 2 מתחילים להעיף את כל מי שלוקח פיקוד, כי עכשיו, אחרי שהם ראו שזה מוביל לניצחון, מי שלוקח פיקוד מהווה איום. דב הובילה ולקחה פיקוד, בשעה שכולם סבלו מתסמונת "ריצ'- המוביל המיליונר" ובגלל שהיא הובילה, היא היוותה "איום". נגיד.

Outlast

New member
תיזכר ביום הראשון,

כשהנחיתו אותם, והם היו צריכים לנווט את הדרך? היא הייתה ממש בלתי נסבלת. לא סתם לקחה מנהיגות, אלא השתלטה, כולם היו חייבים לעשות את מה שהיא אומרת, והיא פשוט שיגעה אותם. הם לא עמדו שתי שניות על אדמת הערבה האוסטרלית וכבר חצי שבט שנא את דב. ואפשר להבין למה.

gah

New member
זה לא קשור....

זה בסדר להיות המוביל בתנאי שאנשים רוצים שתוביל אותם. דב הייתה פשוט חרא של מובילה ועל כך שנאו אותה. תסתכל על העונה הרביעית, האנטר הוביל את מאראהמו והוא לא עף בגלל זה בפרק השלישי, אלא בגלל שהייתה ברית יותר גדולה משלו...

gah

New member
ואגב

שרשמתי דיאן, חשבתי שהסקר היה על מי מבין הראשונים הכי הגיע לו לעוף ומן הסתם היא לא ניסתה אפילו להתבלט היא פשוט הייתה אבלה... למי שהכי -פחות- מגיע לעוף זה פיטר...

למעלה