סקר מהיר!

עונה מהר!../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif../images/Emo87.gif

חחחח..
אמממ.. אף אחת..! בגלל.. אן- אן נורא נורא נורא אבל נורא גברית! התמונות שלה זוועה..! אין לה פוזות! הקול שלה מגעיל! היא נראית כמו נהג משאית! אבל יש לא אופי, מה שלא בולט אצל ניקול! ניקול יש לה פוזות מעולות ותמונות יפות והיא נורא יפה..! אבל אין לה אופי! אין לה דעה! היא כל הזמן שותקת ולא יכולה להביע דעה נגד או משו כזה..! ודבר כזה חשוב נורא לדוגמנית..! כי אם לא יהיה לה אופי ורק תמונות טובות ימכרו אותה בקלות..! לכן אף אחת! כי לאף אחת מהן את 2 הדברים החשובים בעולם הדוגמנות

Sinner Girl

New member
נהג משאית../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קול מגעיל
? אני דווקא חושבת שיש לה קול סקסי צרוד
אחלה תשובה!

חחחח..../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

אני זוכר..חח.. אבל דעתי עם התוכנית השתנתה.. בכל זאת רק פרק ראשוןן.. עם הזמן הבנתי שאין כמו אמנדההה

IkMfNiY

New member
ניקול בהחלט ^^ ../images/Emo42.gif

יצאו לה תמונות מדהימות. וחוץ מזה- אני לא חושבת שזה נכון שאין לה אופי, זה שבחרו להציג אותה ככה בסדרה, לא אומר שזה נכון P: יעל

Sinner Girl

New member
אן.../images/Emo88.gif.

כי יש לה יופי קצת שונה, והיא כן יוצאת יפה בתמונות, במיוחד בכאלו שהיא לא שמה לב שמצלמים אותה
. והיא חזקה. אם היא הייתה נשברת בקלות היא לא הייתה מגיעה כ"כ גבוה. והיא מצחיקה. כל שבוע היא הייתה משעשעת אותי מחדש
.

JULI4561

New member
אן../images/Emo88.gif

קודם כללל אן פשוט מהממת!!!! דבר שני מעולה בדוגמנות מסלול והיא יוצאת מדהים במצלמה שהיא לא רואה שמצלמים אותה לניקול אין אופי יש לה רק פרצוף יפה וזהו אן יורת טובה לדעתי ועובדה שהיא הגיעה יורת רחוק בתוכנית

AVriL AddiCt

New member
אן../images/Emo99.gif

כי היא מדהימה!!!! אני חולה על האופי שלה,יש לה אופי תוסס כזה,והיא אף פעם לא משעממת! תמיד יש איתה קטעים
וניקול..משעממת,היא יפה,אבל זה לא מספיק...

AVriL AddiCt

New member
אן../images/Emo99.gif

כי היא מדהימה!!!!אני חולה על האופי שלה,יש לה אופי תוסס כזה,והיא אף פעם לא משעממת!תמיד יש איתה קטעים
וניקול..משעממת,היא יפה,אבל זה לא מספיק...

למעלה