סקר-למשתמשי סלולר כבדי שמיעה בארץ

יונתן 99

New member
../images/Emo41.gifסקר-למשתמשי סלולר כבדי שמיעה בארץ

משתתפי הסקר למחזיקי הסלולר, כבד/ת שמיעה שעונד/ת במכשיר שמיעה (וגם כמה מהם/ן עם 2 מכשירי שמיעה), ב"מצב טלקויל" שמדבר/ת בשיחה עם כבד/ת שמיעה או עם השומע/ת.
שם היצרן הסלולר, ומה הדגם?
כמה שנים השתמשת בסלולר? והאם את/ה עדיין מרוצה מהדגם הזה?
האם את/ה שומע/ת טוב מהרמקול פנימי מובנה של הסלולר שלך? והאם יש (או שלא?) הפרעות של רעשים או שיבושים?
האם הסלולר שברשותך מאפשר כיוון הגברת עוצמת השמע? תודה לעונים. יונתן

יונתן 99

New member
עונה

למרות שעוד לא רכשתי עדיין סלולרי חדש והראשון שלי, (אני עוד בודק ושוקל לקנות בקרוב), במקרה כזה אין לי תשובות משלי לצערי.

רונה140

New member
תשובה לסקר

יש לי כרגע מכשיר BTE מימין ומכשיר בהולכת עצם בצד שמאל. משתמשת כשנה בסלולרי של נוקיה קלאסיק 2330. משתמשת בו בדרך כלל במצב מיקרופון או במצב T עם אביזר בלוטות' שמיועד לזה. אני מאוד מרוצה מאיכות השמע בשני המצבים. לפעמים יש שיבושים קלים עד לא מורגשים כשאני משתדלת להשתמש עם הסלולרי עם מכשיר הולכת עצם במשקפיים, אבל לרוב אני מעדיפה להשתמש במכשיר הרגיל שיש לי. הרמקול הפנימי עובד טוב, אם כי אני משתמשת בו פחות. הסלולרי שלי מאפשר הגברת עוצמת שמע.

קיבלתי עכשיו נוקיה E5

המקשים קטנים מדי. המצלמה באיכות נמוכה. כשאני משתמשת ב ARTON שומעים רעש מעצבן בזמן הדיבור. בקיצור, אני הולכת להחליף אותו.

bima10

New member
עונה

אני כבר שנים עם הפלפון נוקיה דור שלישי של חברת פלפון מרוצה מאוד מהדגם אני שומע טוב עם מכשיר השמיעה מעולם לא השתמשתי ברמקול הפנימי כיום אני משתמש בדיבורית בלוטות במצב T אין רעשים ואין הפרעות

אשחר 1

New member
../images/Emo56.gif

היצרן: סמסונג, הדגם: סמסונג גלקסי S
קיבלתי אותו לפני שבוע ויום, אני מאוד מרוצה מגלקסי!!
אין לי כוח לשוחח בטלפון אז בכל פעם שאני מקבלת שיחה אני פשוט דוחה. אז לא ניסיתי עם רמקולים וכל שאר הירקות...
אם התכוונת לעוצמת הצילצול אז כן. אפשר לחשוב שאתה מחפש פלאפון שמתאים לך נכון?

יונתן 99

New member
תתחדשי על גלקסי.,

ואני כבר בוחר בסלולרי שמבנה המכשיר הוא צדפה של אחד מדגמי נוקיה, עדיין עוד לא בחרתי סופית לגבי שם הדגם. הבחירה על הצדפה, זה בגלל שאשתמש בו לעבודה כמחסנאי / הובלות סחורות, זאת על מנת שהמסך הסלולר תהיה מוגן מפני פגיעות או שריטות כתוצאה מהתנגשות בלתי צפוי, ומה עוד שמכשיר לא יקר ופשוט שאוכל להרשות לעצמי, כך שהנזק העתידי לסלולרי תהיה מיזערית לתקופה של כמה שנים, ללא צורך במכשיר חדש נוסף במקרה של תאונה מיותרת.

יונתן 99

New member
תודה רבה לכם/ן על השתתפותכם/ן בסקר../images/Emo13.gif

וכרגע אספתי מכם/ן מידע על כל דגמי הסלולרים, ואשמור אצלי במועדפים, כך שבבוא היום אשדרג לעצמי את הדגם הבא שאבחר לאחד מהם. שוב תודה לכם/ן מכל הלב!.

למעלה