סקר חשוב

../images/Emo41.gif סקר חשוב ../images/Emo41.gif

עד מתי הרופא שלכם ממליץ על נעליים? שנתיים? שלוש? ארבע? זה כמובן מתייחס למטפלים בשיטת פונסטי. אנא בררו וחזרו עם תשובה. זה נראה לי מאוד מאוד חשוב.

פרופ' פורת גיל שנתיים- שניים ורבע.

אך עם הנעליים יש להיות 23 שעות עד שהתינוק עומד ולא רק שלושה חודשים.

Adoushi

New member
ד"ר בור

מינימום שלוש שנים ויכול להיות ארבע. שלושה חודשים ראשונים : 23 ושלוש שעות אחר כך: לילות איהאב

ד"ר פנסקי מקפלן

3 חודשים 23 שעות, אח"כ 20 שעות עוד 4 חודשים ואח"כ לילה עד גיל שנתיים בערך. רק שאני לא יודעת אם זה תקף לכולם או למקרים עם תוצאות טובות כמו שלנו (צריך לברר).

גווניבר

New member
חשוב לקרוא: ../images/Emo101.gif

ד"ר מנחם לילינג {שהוא גם ב'מאוחדת' וגם רופא מטעם משרד הבריאות לגבי אישור נעליים אורטופדיות ועזרים לנכים} אומר שעד גיל 4. תחשבו שהשנים המעטות שתצטרכו להתמודד עם הנעליים יוכלו לעזור לילדכם בשאר 90 השנים שהוא יחיה יהיה לכם יותר קשה להתמודד עם ילד בגיל ההתבגרות שיהיה בדיכאון בגלל שהוא מתפוצץ מכאבים... אני לא מתכוונת להלחיץ אף אחד (בעצם אני כן מתכוונת-מדובר בבריאות של הילדים שלכם! אסור להזניח את זה!!!). כשאמא שלי רואה איך קשה לי ללכת לאוניברסיטה, איך אני לא יכולה לרקוד בחתונות, איך אני בוכה מכאבים, היא מרגישה ממש רע. והיא אמא שעשתה הכל וגם מעבר לזה. היא עשתה לי פיזיוטרפיה שעות כמה פעמים ביום במשך 12 שנים. אפילו שבכיתי היא המשיכה, כי היא ידעה שזה לטובתי. אם היא היתה חושבת שבאיזשהו עיניין היא לא עשתה את המקסימום לטפל בי, היא לא הייתה סולחת לעצמה. אם אתם לחוצים מההודעה הזאת, אז אני את שלי עשיתי בפורום.

גווני, את כל כך צודקת

ואמא שלך הכי נפלאה בעולם! אני רואה איך אני מתעצלת לעשות לאושרי תרגילים ויש לי 8 שעות ביום שהוא בלי הנעליים, ואז אני נזכרת בה. תודה גדולה.

למעלה