סקר חדש !!!

ליאן.

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש !!!

מה *הכי* עושה לכם את זה אצל בני המין השני
נסו לדייק בתשובתכם ככל הניתן (הערות/הארות יתקבלו בברכה
)
כמובן שכולכם מוזמנים להביע דעתכם בהמשך להודעה זו.

אבשי ג

New member
צר לי אבל חסרות בסקר אפשריות...

לי למשל שיער חום ארוך וגולש עם עיניים כחולות או ירוקות עמוקות עמוקות עושה לי את זה... לא מחשוף או מיני או בלונד... (טוב, אולי גם אבל לא במיוחד...
)

ליאן.

New member
המממ.. אוקיי.

בסקר הזה לא ניסיתי לקלוע לטעם האישי של כל אחד ואחת אלא יותר לסטראוטיפים של יופי או אטרקטיביות. אז מה היה בסוף ? לא הצבעת לסקר ??

nirdagan

New member
כמובן כמעט כל התשובות נכונות...

חוץ מבלונד. הצבע ממש לא משנה. ניר

voguemaster

New member
הממממ

עיניים מדהימות "שמדברות" אליי.. או לחלופין (עדיף ביחד עם) שיער קארה בערך בסגנון של נטלי אימברוגליה, פחות או יותר..... או באותו סגנון
אלי

טל קר

New member
צר לי אבל פספסת ממש המון אפשרויות

אני צריכה לבחור בין כסף, לשרירים, לביגוד, למשקפים? מה זה זה? איפה גומות החן מופיעות כאן? איפה חוש ההומור? איפה קול נעים? לא הצבעתי כי שום דבר שם לא מדבר אלי.

ליאן.

New member
זו גם בחירה.

(ואם תקראי את התגובה שלי לאבשי, תביני מדוע אלו האפשרויות הקיימות בסקר)

החתלתול

New member
תשובה....../images/Emo70.gif

הדבר הראשון שאני מסתכל על בחורה זה מה היא לובשת אני רגיש בנושא הזה ובחורה שמתלבשת טוב ומסודר יכולה להדליק לי את כל החושים אבל.... אם היא לבושה הייטב וחשוף זה מרחיק ומדחיק אותי אייל נ.ב. למה בסקר שלך אין תשובה שנקראת "אחר"

ליאן.

New member
אחר זו תשובה כללית מדי,

ובכלל, הסקר מוגבל ל 10 אפשרויות בלבד.. אני יכולה לפצל את הסקר ולעשות 10 אפשרויות לבחור בלבד. עדיף? חוץ מזה, הפעם, שאלת הסקר מנסה לקלוע לא לטעם שלך, אלא אתה אמור לקלוע לקלוע למה ש*הכי* מתאים לך מתוך האפשרויות.

ליאן.

New member
סיכום סקר ../images/Emo70.gif

מה *הכי* עושה לכם את זה אצל בני המין השני
(מתוך התשובות הנתונות בלבד) סה"כ קולות: 16 מתוכם 9 בנות ו7 בנים 1 בחורה -- שרירים, דפנטלי! 6 בחורה -- טיפוח ולבוש מרשים 2 בחורה -- שתי תשובות או יותר 1 בחור -- בחורה עם משקפיים זה הכי סקסי בעיני 1 בחור -- בחורה על עקבים וחצאית מיני 2 בחור -- מחשוף מרשים 3 בחור -- שתי תשובות או יותר מודה שהסקר היה מעט בעייתי, אך עדיין אפשר להפיק ממנו מסקנות. כמו שלמשל.. דיי הופתעתי לגלות כי הלבוש וטיפוח אצל הגבר חשוב יותר לאשה מאשר שרירים, רכב או כסף.. זה מביא אותנו לשאלה האם בגדים הם שעושים את האדם? ..כנראה שדווקא הטיפוח
מה שאומר שגבר שיתלבש טוב וריח טוב, יכול להגיע גם באוטובוס ואם ממילא הוא לא צריך לנהוג, שיוריד את המשקפיים (או שישים עדשות), כי זה לא מה שעושה את זה לבחורה התפוזית..
ואת כל אימוני הכושר אפשר להחליף במסע קניות
לגבי הגברים.... הוהו.. מסתבר שה
לא עושה לכם את זה כמו שעושה לכם המחשוף המרשים או חצאיות המיני. אורלי ויינרמן הביתה!! וכל הגברים ונשים שבחרו שלא להגיב, אז נכון שהשרירים- בלונד- מחשוף- משקפיים- כסף- מיני.. זה הבנאלי והסטראוטיפ, אבל תודו שיש בזה משהו, ואם זה ממש לא עושה לכם את זה.. כנראה שזה אומר שאתם.. הממ.. מיוחדים.

למעלה