סקר חדש

ApA1800

New member
וירוסים

בעיקרון כי בטווח הקצר והקרוב זה הנזק הכי גדול שיכול להיות והכי משמעותי. אני מאמין שיש דברים יותר מסוכנים (כמו שמישהו אמר פה, פריצה לחשבון בנק וכו') וכמובן שהייתי מעדיף שיהרס המחשב מאשר לגלות מחר שירדו לי 100 אלף מהחשבון, ואני די מודאג מזה, כי אני לא חושב שזה בלתי אפשרי, אבל וירוסים זה דבר יותר קרוב אלי כרגע, אז... אני בוחר בזה :)

Aisha

New member
מה מפחיד אותי?

הנה בעיקבות הצומאני שהיה ישנם יותר מ 13,000 ילדים יתומים באיזור מסויים. מה יותר קל לנצל את עובדה זו ואת האינטרנט כדי לסחור בילדים?

גם אני הצבעתי "אחר" כי לא

ממש הצלחתי לשים את האצבע על הניסוח המדוייק שיתאים לי. מעבר לכך, שי יותר מדבר אחד שמפחיד אותי ברשת: דיסאינפורמציה, הפיכת הרשת ל-מקור מידע אמין ותקף, השטחת המידע בשל ריבוי אתרים ואי מיפוי שלהם ענינית, מדעית, העלמותה של העברית כשפת תודעה וכו 'וכו'

youth

New member
אותי מפחידות הפרסומות -

חלונות הפלאש שמשתלטים לך על המסך. - זה מפחיד אותי. (
במיוחד בתפוז
).

מה מפחיד אותי?

אאוטינג, גניבת הזהות (מתחזים) וגניבת זכויות יוצרים.. שלושתם כבר חוויתי, ולכן יכולה לומר - אכן הכי מפחיד. אאוטינג - כי מדובר בפחד אמיתי וממשי, בבטחון האישי שלי. התסובבתי חודש עם תחושה נוראית שאני לא יכולה לרדת לחניון בעבודה, וכשהייתי יורדת הייתי רצה כמו מטורפת לאוטו. ללא ספק הדיר שינה מעיניי. האאטוינג נעשה בפורום סקס שכתבתי בו בזמנו, כך שניתן להבין כיצד חשיפה שכזאת יכולה היתה לפגוע בבטחוני האישי - לא חסר מטורפים-מסוכנים במדינה שלנו, רובם ככולם קוראים בפורומים שכאלו. גניבת הזהות - לא ביחסים בינאישיים, אלא בכלל, הרעיון כולו. שאדם מתחזה אליך, אומר דברים בשמך, שומע דברים בשמך.. עושה מעשים בשמך. מפיץ עליך שמועות הרסניתו, במקום שאתה רואה בו כביתך (הכל כמובן ברמה הוירטואלית). כתבתי על כך פעם בבלוג, על ההרגשה הנורית בעקבות גילוי המתחזה. מוזר שלא העלית גניבת זכויות יוצרים - זו ה-תופעה שקיימת היום באינטרנט הפרוץ הזה. כולם מנסים להבטיח לך שאתה מוגן, הלכה למעשה יום יבור ואני אמצא את מילותיי כרורות בספר של אחר. זה הפחד האמיתי לאנשים שהכתיבה היא יותר מהוצאת קיטור ומילים. שבת שלום

mital13

New member
אז מה באמת מסוכן באינטרנט?

מה באמת מסוכן באינטרנט?

מורני !

New member
פדופיליה.

מאוד מאוד מפחיד אותי. ואז ראיתי את האופציה של אאוטינג. ושמתי לב, שאאוטינג והצלבות מידע - באופן אישי- הכי מפחיד אותי, אז בסופו של דבר, למרות האיום ההולך וגדל של הפאדופיליה, סימנתי את האופציה הזו.

למעלה