סקר חדש.

sapir aloud555

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש.

איך לדעתך יהיה האלבום הבא של גירלז אלאוד, ``What Will The Neighbours Say?`` אם אתם תוהים למה כתבתי חלק א', כי החלק השני של הסקר יהיה מה אתם חושבים לאחר ששמעתם את כל האלבום.
תודה לשירי שעזרה לי עם התמונות בתשובות!
חח.. והממ, לאחר שביקשתי 2 או 3 פעמים אפחד לא עזר עם סקר
אז המצאתי
ד"א, אני יודעת שיש הרבה תשובות חח ולכן אולי היתי מורידה את האפשרות של "אחר"..אבל..השארתי אותו. בואו נראה מה אתם חושבים!
הצביעו והשפיעו

sapir aloud555

New member
אגב, 2 דברים.

א- עדיכנתי את העמוד הראשי
ב- מצטערת, אבל הורדתי את הגלריות. למה? כי אני לא חושבת שגירלס אלאוד זו להקה שכמו להקת בנים נגיד "אומייגאד-כוסון-מושלם" ונשים מלא מלא תמונות של הלהקה. במילא, לא שמים הרבה תמונות בפורום. אחרי שביקשתם כמה וכמה פעמים להעלות, עשיתי מאמץ קטן, למרות שהייתה שם בעיה קטנה, והעלתי את הגלריות. אחרי שהעלתי לא הייתה "התלהבות" והגלריות לא התמלאו באוטוסטרדה. כפי שציפתי. זה נראה לי מיותר. - הפורום זה פורום מוזיקה, לא פורום דוגמנות. - הפורום עצמו ישמש לתמונות מעכשיו. לא יהיו גלריות. - אני מעדיפה את הפורום ככה. בכלל, גם לא שמים הרבה תמונות פה, אז בגלריות? - בעייני, לפחות כרגע. זה מיותר. וסליחה עם איך שאני מביעה את עצמי בנוגע לזה.. אם מישהו רוצה לחלוק על דעותי הוא מוזמן לעשות את זה ואני אקשיב, אולי גם אחזיר את הגלריות. אם למישהו יש דעה, אני מבקשת שיגיד אותה כי לא רק אני קובעת, וחברי הפורום קובעים איך הפורום שלהם ייראה. אז אם יש לכם דעה, בבקשה כתבו אותה
תודה.

sapir aloud555

New member
עוד משהו

בקשר לגלריות, בהודעה הקודמת ביקשתי שתביעו דעה. אז, אני מעדיפה שתגידו בעד
להחזיר את הגלריות או נגד
להחזיר את הגלריות. מי שיוסיף דעות שלו בנוגע לזה- יהיה מצוין, ויעזור לי לדעת מה לחליט.
תודה על ההקשבה.

H E L L O111

New member
אין לי דעה

מה שאמרת בנושא הגלריות נכון, אבל אני משער שיירצו את הגלריות בחזרה. ונכון, הפורום גם יכול לשמש לזה..אני אומר
ו
..

למעלה