סקר חדש

• פותח הנושא ron20
  • פורסם בתאריך

ron20

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo70.gif

הסקר הקודם על קישוריות און-ליין הראה תוצאות מעניינות ... חלק משמעותי מחברי הפורום (שהצביעו והשפיעו) אינם מקושרים און-ליין (כ 43%). הסקר הנוכחי: "כיצד את/ה מסנכרן/נת את המכשיר". האם אישור התקני תקשורת האלחוטית וריבוי המכשירים התומכים שינה את הרגלי הסנכרון, והעריסות מתחילות להעלות אבק
הצביעו והשפיעו

באמצעות העריסה

נראה לי מיותר לחלוטין לסנכרן את המכשיר באופן אלחוטי. אני משתמש בקישור אלחוטי כשאני בחוץ בד"כ ע"י BT עם הסלולארי ופעם אחת בלבד השתמשתי ב WI-FI

ron20

New member
מה שלומך ../images/Emo35.gif

1. הצבעת אבל לא השפעת ... לחץ על קישור ה"סקר" בחלקו העליון של הפורום למימוש זכותך
2. מיותר זה לא ... זה די נח ... במיוחד ש: - מתאפשרת גישה לאינטרנט דרך סנכרון - אין צורך להוציא את המכשיר מהנרתיק - אין כבלים וחיבורים. כמובן שהסנכרון הוא ללא טעינה - אלא אם מחברים מטען ואז אין ניידות ואין יתרון גדול בכך.

שלומי טוב תודה

מסכים איתך שיש יתרונות לסנכרון אלחוטי אך הם זניחים בעיניי. מה כואב לי שיש עריסה מחוברת למכשיר? וכך הוא גם מוטען. לגביי גלישה באינטרנט דרך הפוקט... נו נו..... זה לא זה, בטח לא כשאני במשרד או בבית מול מחשב חזק, מסך איכותי וחיבור ADSL מצאת כבר פתרון לגלישה וכתיבת הודעות בפורומים של תפוז? זה לא הגיוני שבפאלם זה אפשרי ובפוקט לא.

לא נוח ובעייתי בפוקט

שורת תוכן ההודעה לא מופיעה בפוקט אצלי. עכשיו אני כותב מהמחשב הרגיל, נראה איך זה יצא

ron20

New member
פונקציונלית זה עובד...

בבראוזר של הפוקט ... חוסר הנוחות היא בדפדוף שבאה לידי ביטוי במיוחד בשרשורים ארוכים. אבל זה עובד.

לא מצליח להתחבר מהפוקט

כשאני מכניס שם משתמש וסיסמה זה נותן "פרטים שגויים" ניסיתי בשניי שמות המשתמש שלי ובשניהם היה אותו דבר

עוד בעיה מהפוקט

שאינני רואה את המקום לכתיבת נושא ההודעה, תוכן ההודעה, כתובת אינטרנט נלוות. השורה היחידה שקיימת אצלי בפוקט היא: "תאור" ואז זה מופיע בכל המקומות כך קרה לי בעבר, אני אנסה שוב

ron20

New member
תגובה זו נכתבה מהפוקט

כאמור , לא נח אבל עובד

ron20

New member
אני לא מבין מה הבעיה ...

תראה ... ה UI שם לא בנוי לפוקט PC ... כלומר אין הודעת אישור אחרי לוג-אין וכו ... בצע לוגין ... דפדף חזרה לפורום ותבלה.

יש כמה בעיות

1. היכן שאמורה להיות השורה בה רושמים את הנושא אצלי אין כלום כלומר בצד השמאלי של המסך אני רואה "נושא:" אך אין היכן לכתוב את הנושא. כנ"ל בכל שאר הדברים למעט בתיאור שאם אני כותב שם זה מופיע בכל שאר המקומות באופן זהה כפי שקרה כאן דבר נוסף שלא קשור: כשאני בודק בהדרות המערכת, בזיכרון, בתוכניות פועלות אני רואה שמופיעות שם תוכנות שסגרתי אותם, יש לך רעיון למה?

ron20

New member
../images/Emo26.gif

1. צרף צילומי מסך ... 2. אתה לא סוגר תוכנות אלא רק "ממזער" אותן כלומר נשארות פעילות ברקע ... יש המון תוכנות עזר שמטפלות בנושא ומאפשרות סגירה או הפעלה ברקע כמו wisbar או כמו BatteryPack בדוק איזה סוג של תוכנת עזק מתאימה לך ... באייפק יש את ה iTask המובנה שמאפשר דפדוף בין ישומים וסגירת ישומים אולי גם במיו יש אפליקציה דומה ...

תודה, ולגביי עניין האינטרנט??

מה אתה אומר לגביי עניין האינטרנט אצלי, והשורות שאינן מופיעות?

ron20

New member
אין לי שמץ ...

כמו שהצעתי ... צרף צילומי מסך, אולי נצליח להבין ...

ron20

New member
במיוחד בשבילך ../images/Emo26.gif

העלתי מחדש לאגף המאמרים סקירה שכתב לנו החבר לידור lidor30. אין לי מושג לאן היא נעלמה ואיך נמחקה לה ... אבל עכשיו היא שם. הסקירה נכתבה לפני מספר חודשים כך שבמידה ואתה נתקל בבעיות תכתוב לנו ...

למעלה