סקר חדש

yoyoyud

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הסקר בחסות הדר - רעיונות גאוניים בע"מ. טוב, אם למישהו יש סיפור מיוחד שהוא רוצה לשתף על איך הגיע ללד זפלין אפשר לרשום כאן.

AeroDar

New member
עלק גאוניים...אוקי הסיפור שלי -

חברה שלי אהבה מישהו שנה שלמה, עכשיו היא הייתה אובססיבית אליו משהו מפחיד! בקיצר היא נכנסה לפרטים באייסיקיו שלו כל הזמן יום אחד היא רואה שיר באבאוט שלו...איזשהי להקה אנונימית בשבילה...עכשיו כל פעם שהייתי אצלה שמעתי את השיר הזה וחשבתי כמה גאוני השיר הזה, אחרי כמה זמן קניתי דיסק של הלהקה הזאת וממש לא התאכזבתי ועד היום אני אוהבת אותם. סוף טוב הכל טוב! (= אם מישהו מעוניין השיר היה בלק דוג והיא כבר לא אוהבת אותו...חחח איזה יציאה...

Rusty Cage

New member
שלי ממש לא מיוחד...

ראיתי את הקליפ של אימגרנט סונג בוי אייץ' וואן ואז התחלתי לשמוע עוד שירים שלהם וזהו חחח=)

Chopstick

New member
ממ

חבר שלי קנה לי דיסק שלהם ליומולדת, וזהו..משם המשכתי לבד

אצלי זה הקדים את זמנו ../images/Emo13.gif

עוד כשהייתי ביסודי, אחי הגדול היה שומע רוק ומטאל, ואני כל הזמן הייתי מתעצבן ומבקש ממנו להנמיך.. עד שהוא היה שם זפלין. אלו היו הדקות היחידות שהיינו יושבים ביחד באותו חדר כמו שני אחים טובים
אחרי זה בחטיבה כולם היו שומעים מטאליקה, מגאדת' ושטויות כאלו.. ואני גם הייתי שומע אבל בקטנה.. והיו אומרים לי "סתם מגעילים הזפלינים האלו, הם לא כבדים בכלל" אותם אנשים שאמרו לי את המילים האלו התחילו לחבב אותם לקראת י"א או משהו כזה.. אני הייתי המפיץ שלהם בבצפר
כל פעם בהפסקה היו באים אלי כל מיני ילדים שלא הייתי חבר שלהם ושואלים אותי כל מיני שאלות על זפלין

AeroDar

New member
אם אח שלי היה מחנך אותי

לא הייתי פה בכלל...לא הייתי בכיוון...כנראה שהייתי מסתובבת בפורומים של טופאק אמינם ד"ר דריי וכזה חרא... מה לעשות משפחה לא בוחרים...

אתם לא רוצים לדעת למה התחלתי לשמוע

לד זפלין...
הכל התחיל מזה שמישהו אמר לי שאני לא שומעת מוזיקה טובה והכריח אותי להוריד שירים שלהם.(כן להוריד
*נסקלת*) כל השירים שהורדתי היו חצאי שירים. עד שהחלטתי שזה לא מקובל עלי.. וצרבתי את האלבום הראשון... ואז באתי לפה כדי לקבל המלצות איזה אלבומים לקנות.. וכרגע יש לי 8 אלבומים שלהם.

למעלה