סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

והפעם-למה אתם הכי מחכים בגמר (חוץ מלראות מי ינצח)... לכו להצביע ובואו לספר במה בחרתם
. בסקר הקודם הצבענו על הגמר המושלם שלנו- את רוב הקולות קיבל גמר מלינדה-ג'ורדין. לתוצאות המלאות

frhx

New member
הזוי מאוד...

בסקר שהיה לפני אמרו שהם רוצים שבלייק יהיה האיידול, ובסקר הזה הוא לא נבחר בצמד?

whatever4

New member
אבל ע"פ הסקר- הרוב כן רצה את בלייק בגמר

16 אנשים הצביעו שהם רוצים את בלייק בגמר- או עם ג'ורדין או עם מלינדה. 13 אנשים הצביעו שהם רוצים גמר נטול בלייק.

limors2

Well-known member
ועכשיו שאין מלינדה בגמר,(../images/Emo7.gif)

לראות איזו חליפה סיימון ילבש

אמממ

בעיקרון אני מחכה לגמר רק בכדי שהעונה הזוועתית הזאת תגמר אבל הצבעתי להופעות של איידולי עבר למרות שהחלק האהוב עליי בגמר זה תמיד המחרוזות של הטופ 12

Conviction

New member
../images/Emo127.gif

להופעות אורח של איידולי עבר. [כלומר, כריס!!
]

LeAnnDylan

Well-known member
למה אין אפשרות "שיגמר כבר"

יאללה מתי מתחיל איידול 7?

Daniella 21

New member
וואו זה סקר קשהההה../images/Emo24.gif

כי מצד אחד אני רוצה לראות אידולים לשעבר ומצד שני אני רוצה לראות את ההופעות ומצד שלישי לראות על איזה חליפה ילך סיימון וואו זה ממש קשה

SHTRUDIDI

New member
אני בחרתי בהופעות של איידולים מהעבר

כריס
בתור התחלה, ואני מקווה לראות עוד כמה איידולים, גם כאלה שלא זכו בתואר.

whatever4

New member
סקר אלטרנטיבי-

(ורטורי): מה מהבאים לדעתכם יקרה בגמר? 1. רנדי יזכיר לנו, למקרה ששכחנו, שג'ורדן היא רק בת 17. 2. הסינגל שהמפיקים יבחרו לפיינליסטים יכלול את אחת מהמילים הבאות: Hope, Believe, Angels וכמובן, המילה שאף בלאדה צי'זית לא יכולה להתקיים בלעדיה- Love. 3. סיימון יכריז בסוף כל סיבוב על מנצח אחר. כי כזה הוא סיימון- בכלל לא צפוי. 4. פולה תבכה. ושאלת בונוס- עם איזה תסרוקת סאנג'יה יגיע לגמר? הימור שלי- הוא ישחזר את 15 דקות התהילה שלו ויגיח עם הפוניהוק המפורסם. !!I Can't wait

frhx

New member
כמעט שכחת...

רנדי יגיד שאם זאת תחרות שירה אז ג'ורדן צריכה לזכות. אם בלייק יעשה שנייה אחת ביטבוקס בשיר הוא יגיד שהוא צריך להפסיק עם זה ולעבור לבלאדות. גם עם ג'ורדן תזייף הוא יגיד שזה ההופעה הכי טובה שהוא שמע. גם עם בלייק יביא את הנשמה שלו בשיר (שבוע שעבר) הוא יגיד "זה היה די בסדר" אבל מה שחשוב זה שהוא לא מפמפם. אני חושב שיביאו לנו עוד רגע של cake שמלינדה תקבל הרבה כבוד שג'ורדן תבכה, תגיד omg תעשה עם הידיים שלה לב, תגיד i love you והכי חשוב תענה לשופטים.

למעלה