סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
בלייק

אני חושבת שגמר של שתי בנות יהיה משעמם ומעדיפה שבלייק יהיה מול מישהי. חוץ מזה, אהבתי אותו מאוד כל העונה ואני נהנית לראות אותו מפתיע-מלך
.

limors2

Well-known member
יש לי בעיה.

אני לא קוראת פונט כזה
: ׳™׳© ׳׳ ׳• ׳₪׳™׳™׳ ׳ 4-׳׳™ ׳—׳™׳™׳‘ ׳׳”׳™׳•׳× ׳‘׳’׳׳¨? ׳‘׳׳™׳™׳§ ׳׳׳™׳ ׳“׳” ׳׳׳§׳™׳©׳” ׳’`׳•׳¨׳“׳™׳

frhx

New member
לשנות את הסקר ומשהו מעניין...

מלינדה לא מפתיעה אותי, מה שכן מפתיע אותי שג'ורדן ולאקישה כמעט באותו מצב. ובלייק ממש קרוב למלינדה. לפי תגובות שראיתי פה חשבתי כבר ששונאים אותו. (שלא תבינו אותי לא נכון, אני הצבעתי בשבילו). בכל מקרה, לדעתי יהיה יותר טוב לשנות את הסקר ל: "מי יהיה בגמר?" בלייק ומלינדה בלייק וג'ורדן בלייק ולאקישה מלינדה וג'ורדן מלינדה ולאקישה ג'ורדן ולאקישה והשאלה באמת לא מובנת, יש למי מגיע ויש מי אתה רוצה שיהיה בגמר.

Fairywitch

New member
מתוך תקנון הפורום:

"להקפיץ זה לא נחמד - חכו לפחות יום לפני שאתם מקפיצים (אלא אם ההודעה עברה עמוד). אם ההודעה לא קפצה מעצמה כנראה שהיא מיצתה את עצמה."

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo6.gif היא עשתה את זה רק למטרה טובה

היא רצתה להקפיץ הודעות כי היה איזה מישהו שרשם את שם המועמד/ת שהודח/ה בכותרת ובלי שום אזהרה. לא לכעוס חנ'וש

Fairywitch

New member
אה../images/Emo6.gifטוב, הייתי גם עצבנית על אירופה

מלטה, שווייץ, נורבגיה, דנמרק, הולנד

whatever4

New member
כל הטובים לא עלו../images/Emo70.gif

איך התעצבנתי שדנמרק לא עלתה לגמר! וגם אוסטריה, פולין ושוויץ היו מעולים. אחח..אין כמו הארוויזיון! השואו הכי קורע בטלוויזיה
.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif

דנמרק ושווייץ כ"כ
ואני, כאמור (?) רציתי שמלטה תעלה וגם תנצח. או שווייץ! וגם נורבגיה! השירים שלהם מדהימים, לכל הרוחות
עכשיו יהיה משעמם בשבת

למעלה