סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

והפעם-יש לנו פיינל 4- מי מתוכם חייב להיות בגמר? לכו להצביע...ובואו לספר במה בחרתם... בסקר הקודם הבעתם את דעתכם על הפיינל 6-
2 מכם טענו שכל השישייה צריכה לעוף, 8 אוהבים רק 2 מתמודדים ומקווים שהם יהיו בגמר, 15 מרוצים מהשישייה כולה ו-28 אנשים מרוצים מארבעה מועמדים והיו מחליפים שניים. תודה לכל המצביעים
!

TamirKC

New member
בלייק../images/Emo47.gif

ואף לנצחD: שיהיה מעניין. הוא ממש מוכשר, ויכול להיות לו אלבום כול כך שונה ומיוחד (לטובה כמובן חח)

בלייק../images/Emo99.gif הדבר הכי מקורי שהיה באיידול

איייייייייייייייייייי פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

frhx

New member
בלייק

זה מלחמה בין ההווה לעתיד. בסופו של דבר צריך לחשוב "אם כל ה-4 מוציאים עכשיו אלבום, את של מי אני אלך לקנות/לשמוע ראשון? ואצלי לפחות התשובה חד משמעית, בלייק. אני רוצה שהוא ינצח, אבל מצד שני אני חושב שלמלינדה זה יכול לתרום יותר, בלייק כבר די מסודר וככה הוא לא יהיה כבול.

Daniella 21

New member
בלייק../images/Emo106.gif

אבל לא נראה לי שהוא יהיה בגלל ג'ורדן ומלינדה

whatever4

New member
השאלה קצת בעייתית

מה זאת אומרת חייב להיות בגמר? האם זה מישהו שמגיע לו להיות בגמר או מי שאני רוצה שיהיה שם? בעיקרון, אני הכי רוצה לראות את בלייק בגמר, אבל למלינדה בהחלט מגיע להיות שם.

רסקול

New member
בכלל לא בעייתית

חייב וגם "אני רוצה" = זה לא אותו הדבר, בסופו של דבר? כמובן שאתה יכול לעשות הפרדה בין הרצון שלך לבין "חייב/ת" להיות בגמר

whatever4

New member
אני בת../images/Emo68.gif

בעיקרון אתה צודק- מכיוון שאנחנו לא שופטים את המתמודדים מי הכי טוב מבחינה אובייקיטיבית כי אין כזה דבר "מבחינה אובייקטיבית", חייב ורוצה הם למעשה אותו דבר. אבל עדיין הניסוח קצת בעייתי בעייני. הייתי מעדיפה שהשאלה תהיה מי מבין הארבעה אתה רוצה להיות בגמר. אבל נו, אולי אני סתם קטנונית
.

SHTRUDIDI

New member
אני מצטערת שמצאת את השאלה בעייתית

אבל למעשה הכוונה היא כמו שאמרת, מי מבחינתך חייב להיות בגמר- בין אם זה שהוא יהיה יגרום לך לראות את הגמר, או שהכי מגיע למתמודד הזה או מכל סיבה אחרת. מעבר לזה, אם יש רעיונות לסקרים ושאלות את מוזמנת להציע
.

whatever4

New member
אוי שטויות../images/Emo140.gif

את לא צריכה להצטער על כלום. אם כבר אני צריכה להתנצל על כך שאני מאותגרת שכלית
.

למעלה