סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

יש לנו פיינל שש! מרוצים מהם? כמה מהם הימרתם שבאמת יהיו שם? לכמה מהם באמת מגיע להיות שם לדעתכם? בסקר הקודם השאלה הייתה מה היה ערב הנושא המוצלח עד כה- 6 קולות הלכו לערב הראשון, דיאנה רוס. 7 קולות לערב טופ 9, טוני בנט והסווינג. 14 קולות הלכו לערב עם הנושא הארוך ביותר (גוון סטפני והאמנים שהשפיעו עליה). והמנצח הגדול, עם 18 קולות, ערב הטופ 11, הפלישה הבריטית. תודה לכל המצביעים
!

Fairywitch

New member
עניתי ש:

אני מרוצה מארבעה מועמדים. עוד לא החלטתי אם הארבעה הם ג'ורדן, מלינדה, לקישה ובלייק, או ג'ורדן, מלינדה, לקישה וכריס. האמת שאני מרוצה משלוש הבנות- את הבנים הייתי מחליפה באנשים שעפו מזמן- סברינה, סטפני ו... אולי ג'ינה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מרוצה מ3

מלינדה וג'ורדן ובשל הנסיבות של העונה גם בלייק הייתי מחליף את השאר בסטפני,ג'ארד ולזלי.

whatever4

New member
מרוצה מארבעה ומחליפה שניים

בעיקרון, אני מרוצה מכך שבלייק, מלינדה, כריס ולקישה נמצאים בטופ6. הייתי רוצה שסאנג'יה יהיה ביניהם ואולי גם סטפני או כריס ס.

y a ® d e n

New member
מרוצה מ-4

בלייק מלינדה ג'ורדן וכריס הייתי מכניסה את סטפני בחזרה... ואין לי עוד אחד חחח שיהיה ג'ינה מה זה משנה

LeAnnDylan

Well-known member
איפה אנט../images/Emo7.gif ואל ולזלי וסנדנס וסברינה וסטפ?

yobalit

New member
ממש לא

רק ללקישה, מלינדה ג'ורדן ופיל מגיע להיות שם. כריס עדיין בסימן שאלה, הוא לא רע אבל עדיין לא הוכיח את עצמו כממש טוב בקטע הקולי. לבלייק היו יציאות נחמדות, אבל לא ברמה של טופ 6 והוא בטח ובטח לא עדיף על סנדנס.

הווודיש

New member
אמממ..

לפי דעתי לכריס לא כ"כ מגיע, במקומו הייתה צריכה להיות סטפני.. ובמקום עוד אחד מהבנים סנדנס.. והבנות נהדרות:)

frhx

New member
מרוצה מ-3/4

בלייק -> שמעתי שיר שלו (לא מאיידול my eyes ) ומכיוון שזה הפך לשיר הכי אהוב עלי הוא הפך מייד לפיבוריט, חוץ מזה שהוא ממש לא מיצא את היכולות שלו (קטע בyoutube : blake lewis crazy) ג'ורדן -> יש לה יכולות קוליות והיא משתפרת, אבל לשם הגיוון אני מעדיף שבלייק ייקח את התחרות כיוון שהוא מקורי. מלינדה -> למרות שהיא די מעצבנת אותי, אי אפשר להתעלם ממקצעיות. לאקישה -> היא בסימן שאלה, כיוון שהיא הייתה ממש טובה ודי התדרדרה. --- כריס -> הפך להיות מעצבן, חוצפן, הוא שר מהעף ומסתמך רק על מראה חיצוני ואמפתיה. פיל -> מנסה אבל לא ממש מצליח...

darklighter

New member
I'm impressed../images/Emo190.gif

זה מוכיח שיש לו יכולת קולית מעבר למה שהוא מראה בתכנית...הוא צריך להשקיע בקול יותר שהוא מופיע... ונראה לי ששבוע הבא הוא יחזור לביטבוקסינג...

SHTRUDIDI

New member
עניתי ש...

אני מרוצה מארבעה מהם והייתי מחליפה שניים. אני לגמרי מבינה למה בלייק, לקישה, ג'ורדין ומלינדה שם. אני גם אוהבת את כריס אבל הייתי מעדיפה לראות שם את סטפני ואת כריס סליי או את ג'ינה.

TamirKC

New member
ל-4 מתמודדים מגיעD:

בלייק, מלינדה, ג'ורדן וכריס. זו דעתי.

למעלה