סקר חדש הצביעו והשפיעו
L liron010 New member 18/4/07 #4 "לא הולכת להופעה של עברי השנה" ומרגישה צורך להוסיף :-\ גדול כזה !! ד_ד
א אחת שתדבר הרבה New member 18/4/07 #6 ../images/Emo7.gif אני בוחרת באפשרות האחרונה, ולא בגלל שזה הכי שווה . מאוגוסט לא הייתי בהופעה של עברי עברי תגיע להופיע קרוב!!!
../images/Emo7.gif אני בוחרת באפשרות האחרונה, ולא בגלל שזה הכי שווה . מאוגוסט לא הייתי בהופעה של עברי עברי תגיע להופיע קרוב!!!
M matanky New member 18/4/07 #13 גם אני אולי שם ../images/Emo6.gif אבל זה יום אחרי... מתכוונים ליום שני.. היום בו הוא מופיע ברוק"צ, קרית אתא ונצרת..
גם אני אולי שם ../images/Emo6.gif אבל זה יום אחרי... מתכוונים ליום שני.. היום בו הוא מופיע ברוק"צ, קרית אתא ונצרת..
ל לילוש לנצח New member 19/4/07 #17 אה! זה ידוע ../images/Emo6.gif ועוד יש בשר בחינם! הישראליים האלו יאכלו אחד את השני אמא הציעה לא ללכת, אבל הולכת בכל זאת אולי בסופו של דבר יהיה נחמד ואהמ, צודקת בקשר לגאידמק חשבתי שאני היחידה 8-|
אה! זה ידוע ../images/Emo6.gif ועוד יש בשר בחינם! הישראליים האלו יאכלו אחד את השני אמא הציעה לא ללכת, אבל הולכת בכל זאת אולי בסופו של דבר יהיה נחמד ואהמ, צודקת בקשר לגאידמק חשבתי שאני היחידה 8-|