סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

ןהפעם- מה היה ערב הנושא המוצלח ביותר לדעתכם עד כה? לכו להצביע ובואו לספר במה בחרתם
! ותוצאות הסקר הקודם- השאלה הייתה ליד מי הייתם רוצים לשבת בשולחן הסדר והיו הפעם הרבה מצביעים. המוני המצביעים לא עזרו לרובן, קליי או פנטזיה שלא קיבלו קולות בכלל. טיילור קיבל רק 2 קולות. קארי קיבלה 4 קולות. קתרין וסאנג'יה קיבלו כל אחד 6 קולות. ומכאן החל מאבק בין אליוט, כריס וקלי. לבסוף הבחור היחיד שאולי יודע באמת מה זה סדר קיבל 9 קולות, קלי קיבלה 12 קולות וכריס נבחר כמועדף לשירת "מה נשתנה"- 13 קולות. אני מקווה שנהניתם בסדר גם בלעדיהם.

Fairywitch

New member
../images/Emo127.gifהצבעתי הפלישה הבריטית-

גם כשזייפו- לפחות השיר טוב ואי אפשר לרטש אותו יותר מדי...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ממש ממש קשה לי להחליט

בין הפלישה הבריטית לטוני בנט אני אחשוב על זה עוד קצת ואחזיר לכם תשובה

yrutoo

New member
הצבעתי

אהבתי את טוני בנט וגוון סטפני, הצבעתי בסוף לגוון.

D o r B

New member
גוון סטפני../images/Emo3.gif../images/Emo216.gif

בעיקר כי הכרתי את רוב השירים שם

purple rain2

New member
מה?? זה היה נושא כזה הזוי

פשוט רצו שהיא תופיע עם הסינגל החדש שלה אז עשו לה נושא בכוח

D o r B

New member
בכוח בכוח.. אבל היה ערב די טוב..

לפי דעתי בכל אופן
הם שרו שירים צעירים וחדשים יותר.. היה מרענן קצת..

חחח יש לי נושא יותר הזוי

שירים שמייקל ג'קסון הושפע מהם למשל: "יונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן הוא טיפס על העץ אפרוחים חיפש אוי ואבוי לו השובב חור גדול במכנסיו" או "אבא בוא איתי ללונה פארק נרכב על ג'קסון עכשיו אני מתכוון על הגלגל הענק" וכמובן "What About The Children"

purple rain2

New member
הפלישה הבריטית

דיאנה רוס היה ערב חלש מבחינת הופעות, גוון סטפני כמו שאמרתי היה ממש הזוי ואפילו מעצבן, וטוני בנט היה נורא ישן אבל גרם לי להבין שאני ממש אוהבת את הסגנון הזה

SHTRUDIDI

New member
אני הצבעתי לפלישה הבריטית

היו שם ביצועים מעולים. התלבטתי קצת עם ערב טוני בנט ששם אהבתי מאוד את כל השירים אבל לא כל הביצועים הדהימו אותי.

למעלה