סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

אז למי הכי פחות הגיע לעוף השבוע? אנטונלה, ג'ארד, סברינה או סאנדנס? לכו להצביע ובואו לספר במי בחרתם
!

SHTRUDIDI

New member
ותוצאות הסקר הקודם

בסקר הקודם הצבעתם למי הכי פחות הגיע לעוף בטופ 20. התוצאות היו מעניינות- ניק, אליאנה ולזלי קיבלו כל אחד 4 קולות. איי ג'יי גרף את רוב הקולות, 10 אנשים קבעו שלו הכי פחות הגיע לעוף.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אתם יודעים מה אני הולך להגיד

כמובן שג'ארד

קפיטו

New member
לא שלקישה לא טובה..

היא לא יודעת לשיר שום דבר חוץ מבלדות צעקניות, שתי ההופעות האחרונות שלה לא הלהיבו אותי בכלל

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני לא מסכים

לשיר היא בהחלט יודעת למרות ששתי ההופעות האחרונות שלה לא היו כמו הראשונה אבל בואו לא נשכח את האודישן עם Think שהיה מעולה

קפיטו

New member
היא שרה אותם טוב

אבל היא לא נתנה את זה עד הסוף.. זה לא היה כמו בפעם הראשונה. היא צריכה שיר ממש בומבסטי כדי לצאת טוב

Fairywitch

New member
סברינה וסאנדנס../images/Emo7.gif

הצבעתי לשניהם בעזרת שני כינויים
ממש לא יכולתי לבחור.

whatever4

New member
התלבטתי בין סברינה וסאנדנס..

אבל בחרתי בסאנדנס כי יש תחושה שהוא לא מיצה את עצמו בתחרות בעוד עם סברינה אני מרגישה שאומנם היא טובה, אבל כבר הבנתי מה היא מסוגלת לעשות ודי מיציתי...

טלטול 24

New member
ברור שסברינה!!

אמנם היא לא ה-כ-י טובה שם אבל היא ידעה לשיר מצויין וחצמזה לא הגיוני שהיילי עלתה במקומה הרי כל בנאדם עם שמיעה מינימלית יכול להבחין בהבדל!!! אולי היילי יותר יפה אבל its a singing competition.....
בכל אופן שמחה שאנטונלה עפה היא היתה ממש מעצבנת עם הדיבור שלה שקצת הזכיר לי את הדיבור של ניקול הזוכה של הטופ מודל... וסנג'איה....אוו הכוסיאלה הזאת ממשיכה להפתיע!!! באודישנים ממש אהבתי אותו אבל חאלס הוא מעלה לי תסעיף עם הפרצופים שלו והפריזורה.. דרך אגב..הוא הומו? 99% שכן...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif סוף סוף נזכרתי ../images/Emo6.gif

תודה תודה תודה!D: זה באמת כמו ניקול עם הלשון XD

טלטול 24

New member
מה זה XD?

סליחה על הבורות אני חדשה בענייני הפורומים... וגם מה זה- שוין ו- LOL..

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif

XD- זה כאילו צחוק דול LOL- lots of laugh\laughing out loud בשני המקרים זה כאילו מקביל באנלית ל-חחחחחחחחחחח המאוס.. אין לי שמץ של מוזג מה זה שוין- מעולם לא נתקלת בזה על גבי הפורום

למעלה