סקר חדש

soofgania

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

אשמח אם תצביעו<למעלה בדף ליחצו על המילה סקר
> ופה תוכלו לענות בהרחבה לשאלת הסקר- כיצד הייתם מגיבים אם אחיך/אחותך מודיעים לך - אני הומו/לסבית

soofgania

New member
נראה לי שמישהו כאן חומד לצון

עוד אתמול בלילה בדקתי מה תוצאות ההצבעה והיו-ס"ה 11 מצביעים ובבוקר זה מה שאני רואה
קשה לי להאמין שכ"כ הרבה אנשים ינדו מישהו מבני משפחתם עקב נטיותיו המיניות וכן קשה להאמין שכולם החליטו בלילה אחד להצביע בעד נידוי. יש לי כמה חשודים

סופגי מאמי במי את חושדת?

אני אישית לא שופט אף פעם אדם לפי העדפותיו המיניות ולא צבע עורו ולא מעמדו הכלכלי. אני מכבד כל אדם שמתנהג כבן אדם. מצידי שיעשה סקס עם תרנגולת..(בתנאי שזה לא נעשה בכפיה..והתרנגולת הסכימה.) המוטו שלי בחיים..זה..אהבה והרבה אהבה.עם מי שתבחר..העיקר לאהוב. האהבה זה הדלק המניע אותנו..זה סם החיים.בלעדי אהבה אנחנו משולים ליצורים ריקים ללא משמעות ותוכן בחיים. למד לאהוב..אהוב בכל כוחך..כפי שלא אהבת מעולם..נכון צפויות פגיעות..אבל קום על הרגליים ולמד לאהוב יותר חזק..יותר טוב.. אני מקווה שהפעם הגבתי ברצינות.. וסופגי..אני פנוי לאהבה..אז..זה..נו.. תעשי לי נעים בגב... לא..לא..באלימות...אחחחח למה למה???????????

soofgania

New member
החקירה בעיצומה../images/Emo196.gif

בינתיים הכל חסוי
כל הנחקרים התבקשו לתת טביעת אצבעות שתאמת מה עשו ב-3 לפנות בוקר עד 7.00 .... מי שהקליד בשני ידיים הוא החשוד העיקרי ומי שהקליד ביד אחת..סתם אונן בבלוג... סיירוס תראה לי רגע ת'ידיים
חופפי עזוב עכשיו אהבה..מה המצב הכספי שלך בבנק? זה מה שעכשיו מעניין..את הוילה בקסריה כבר קיבלת?

עזבי וילה בקיסריה בואי לג'מייקה...

או לקאריביים. יש לי אי פרטי שם...נשתזף בעירום.נעשה אהבה כל היום.נאכל מנגו ואננס... ומשה יעשה לנו תספורת חינם בשיער הערווה. מה את אומרת מיידלה..יש מצב?

soofgania

New member
משה רק יפריע../images/Emo192.gif

עדיף שישאר במספרה
מה צריך לארוז חוץ מחוטיני?

למעלה