סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

עכשיו לאחר שנקבעו הטופ 24 כולכם מוזמנים לענות על הסקר כדי להביע את דעתכם, מי היה צריך להיות שם ופשוט פיספסו שלא בחרו אותו: שון מישל, תמי גוסנל, ביילי בראון, מריסה רודס, טומי דניאלס, ג'יימי מקניל, טטיאנה מקוניו, שמאלי מלקר, ג'ורי סטיינברג, רייצ'ל זוויטה. אז לכו להצביע ובואו לספר את מי בחרתם, אם יש יותר מאחד אתם מוזמנים לבחור מישהו ואז לפרט מי עוד פוספס.

>

אני לא ממש זוכרת מי זה מי:0 כאילו, בשמות.. אבל אני זוכרת שביילי בראון הייתה ממש חמודה.. וגם פרלה, ואני יודעת שאפ'חד כאן לא אוהב אותה, אאבל אני ממש אהבתי אותה:[

SHTRUDIDI

New member
תוצאות הסקר הקודם

שאלת הסקר הקודם הייתה מה היה החלק האהוב עליכם באודישנים השנה- המריבות בין השופטים קיבלו רק 2 קולות, האודישנים המצחיקים, הכשרונות העולים, ראיין קיבלו כל אחד 3 קולות, ובמקום הראשון התגובות של סיימון שהצליחו להנעים את האודישנים לרובנו וקיבלו 9 קולות. תודה לכל המצביעים
!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif קשה לי לבחור בין

תמי ושון שניהם ממש ממש היו הפבוריטים הכי גדולים שלי באותה מידה כפי שאתם יודעים

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא יודעת מה אצביע,

כי זה בין שון, תמי ורייצ'ל. אפילו ביילי עדיפה. לא חיבבתי אותה, אבל היה בה לפחות חן וייחוד כלשהוא.

Lady in red2

New member
מתלבטת

ג'יימי זה ליטל רובן? מאוד אהבתי אותו וגם את ג'ורי (הבחורה הראשונה שעפה, לא?). חלק אני לא זוכרת בשמות או בביצועים, אבל איפה אייבוני (ככה קוראים לה?), הבחורה השחורה עם הסקטים? והבלונדינית, שגם שרה לא רע? אגב, שמתם לב שהם שכחו לגמרי משרמן? הוא היה מצויין וריגש...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מז"א שכחו משרמן?

הוא לא בא כדי לנסות להתקבל הוא לא יכול להתקבל

קפיטו

New member
100% מריסה רודס

לטעמי היא היתה הכי טובה בהוליווד, אפילו סיימון אמר את זה, ועדיין לא העלו אותה! לא ברור. היא הרבה הרבה הרבה יותר טובה מכאלה שכן העלו משום מה. זאת רק אני או שאנטונלה בכלל לא משהו? היו הרבה יותר טובות ממנה. לדעתי העלו אותה רק כי היא מושכת. העונה הפסדנו את מריסה, תמי גוסנל, פרלה שיכלה להיות משעשעת, ואפילו הבלונדה ההיא ביילי היתה ראויה לעלות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif גם מריסה מושכת,

לא ברור לי למה אנטונלה כן ומריסה לא. ופרלה? טובה רק כאתנחתא קומית, אנשים לא מספיק מוכשרים בתוכנית כזו זה לא משעשע.

קפיטו

New member
פרלה ממילא הייתה עפה

בסמי פיינלס. איתה לפחות היה יכול להיות קצת כיף בין כל ההופעות המזוויעות שאנחנו עומדים לקבל..

Fairywitch

New member
חד משמעית- ג'ורי../images/Emo7.gif

אני עדיין חושבת שהם טעו בגדול לגביה. תמי זאת כוכי מרדכי? כי גם לגביה הם פישלו, לטעמי.

SHTRUDIDI

New member
הצבעתי לשון

למרות שהתבאסתי גם מהעפתם של ג'ורי,מריסה,ג'יימי וטומי.

Woogyman

New member
אנחנו עומדים לקבל עוד עונה 3../images/Emo110.gif

וזה לא דבר טוב. הנבחרת ממש נראית אנמית השנה, אין שם אף אחד או אחת שבלטו ודווקא כל אלה שנראו טובים באודישנים שלהם לא עברו. ממש חבל לי על ביילי, וזה נורא הזכיר לי את תקרית סקוטר גירל מעונה 3, אם מישהו זוכר. מי שלא - זאת גם בחורה (קראו לה ניקול נדמה לי) שהייתה ממש טובה ופייבוריטית של המון ונופתה בגלל שטויות בהוליווד, ובסוף קיבלנו את העונה החלשה ביותר של איידול. לא הגיע לביילי ללכת, ובכלל אני נגד להעיף אנשים כי הם שכחו את המילים. בעולם האמיתי ובשלבים המאוחרים יותר של התחרות הם כמעט אף פעם לא צריכים לזכור שיר חדש תוך פחות מיום, ולא צריכים להשתמש בזה נגדם אם הם לא הצליחו. גם קרי אנדרווד בזמנה התבלבלה במילים. מישהו יודע מה קרה עם שרה קרוגר? זאת ההיא ששרה באודישנים את מעבר לקשת ועשתה את זה מצויין, ואלא אם פספסתי אותה - לא ראו אותה מאז אפילו לשניה. ממש מוזר לי, כי גם היא הייתה מצויינת ולפחות היו צריכים להראות לנו שדחו אותה. נותר לנו רק לקוות שימציאו איזה גלגל הצלה ויחזירו כמה מהאודישנים, אחרת אני בספק שיצא משהו מהנבחרת הזאת.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif דווקא על ביילי חבל לך?

היא לא נחשבת אפילו לכשרון גדול העונה סתם נערה חביבה אני כ"כ שמחתי שהיא נופתה גאד

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא מתתי עליה,

אני לא חושבת שהיא הכי טובה שם וגם אולי עדיין לא ממש בשלה לזה, אבל לפחות היה לה איזה ניצוץ, איזה "איט" פקטור כזה שיכניס משהו לעונה.

למעלה