סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

אז האודישנים הסתיימו השבוע והגיע תורכם להצביע- מה היה החלק הכי טוב באודישנים השנה?
המצחיקים (איאן,טימיקה וכו'),
הכשרונות העולים (אלה שעברו להוליווד והפכו לפייבוריטים שלכם),
המריבות בין השופטים,
ההערות של סיימון, או
ראיין. לכו להצביע ובואו לספר איזו תשובה קיבלה את קולכם.

SHTRUDIDI

New member
תוצאות הסקר הקודם

הסקר הקודם עלה עוד לפני תחילת העונה השישית ובו הצבענו איזה סוג זמר\ת היינו רוצים כאיידול הבא. גוספל, קאנטרי וראפ קיבלו 0 קולות. קרונר והיפ הופ קיבלו 2 קולות. ג'אז קיבל 3 קולות. פופ קיבל 4 קולות. במקום הראשון, רוק , עם 9 קולות. כנראה שאחרי קונסטנטין, בו וכריס, רובנו עדיין רוצים לראות רוקר נמצח. תודה לכל המצביעים
!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אז ככה..

המריבות של השופטים והערות של סיימון היו ברמה פחות טובה משנים קודמות האמת הקליק בינהם כבר פחות עובד לדעתי סאולה כבר פחות קיים לצערי התלבטתי בין הכשרונות לבין המצחיקים ואז חשבתי לעצמי כשאני נכנס ליוטיוב מה אני מעדיף לראות? את טמיקה ואיאן שעם כל הכבוד הם מלכי עולם או את שון ומלינדה והתשובה האמת הייתה ברורה שון ומלינדה ככה שלדעתי החלק הכי טוב באודישנים האלה היה הכשרונות.

../images/Emo45.gif בקשר לסולה אבל

המריבות של השופטים פשוט הרסו אותי העונה... כל הירידות של סיימון על פולה והפרצופים שלה

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה - גם אני הצבעתי כך.

כי למרות שאודישן מצחיק זה גדול (אני בכלל מתה על פרקי אודישנים), וזה גם כולל תגובות קורעות של סיימון- היו הרבה כשרונות שגם הסיפור סביבם היה מרגש, ותמיד כייף לראות מישהו שהוא לא שחצן, ואף אחד לא שמע עליו- מתגלה פתאום. לפעמים זה ממש מרגש, כמו בסיפורים קורעי הלב למיניהם, ולפעמים זה סתם מפתיע לראות מישהו כמו סאנדנס או שון או ילדת הפרחים או מלינדה פותחים את הפה ומוציאים קול כזה.

מרי לי

New member
לא יודעת....

אמנם בעונה הראשונה לא הראו את קלי עד השלב של הוליווד, אבל השנה...... לא ראיתי עדיין קלי או טיילור או דילאנה חדשים..... סורי.... אין לי חשק לעונה

SHTRUDIDI

New member
בחרתי בתגובות של סיימון

האמת שאהבתי גם את האודישנים המצחיקים ואת האודישנים של הכשרונות אבל התגובות של סיימון השנה באמת הצחיקו אותי מאוד והם הדבר הזכור לי ביותר מהאודישנים.

שלמונזה

New member
הדבר הכי טוב באודישנים זה ../images/Emo168.gif

האודישנים הגרועים, דהההה!!! לא שווה פרקי אודישנים בלי כמה גרועים, אחרת מה הקטע?

למעלה