סקר חדש

silverhawk

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif

בשעה טובה ומוצלחת עלה סקר חדש לפורום
והפעם: 'מה הכי היית רוצה לעשות בחלום צלול?' הצביעו בהמוניכם
ולתוצאות הסקר הקודם: מתי את\ה מנסה את השיטות לחלימה צלולה? לפני השינה - 27 (22.50%) אחרי 4 - 6 שעות שינה - 15 (12.50%) גם וגם - 33 (27.50%) בכלל לא. - 45 (37.50%) המשך שבוע טוב ושקט לכולם

סטיב0

New member
32606

לעשות סקס ברור
אבל אני עושה גם ככה עם בחורות לא בחלום!

MrKoRn

New member
הממ...

זה די ברור שהדבר הראשון שעולה לראש זה סקס.
הדבר השני... לא, יודע, לא חשבתי על זה XD

לדבר עם אנשים

יש עוד מלא דברים, אבל נראה לי שזה יכול להיות ממש מעניין, כמה מוזר שזה נשמע...

silverhawk

New member
בהחלט מעניין, מכיוון שלמעשה אתה

מדבר עם תת-המודע שלך.

gloom

New member
כל כך ברור שלעצור את הזמן../images/Emo66.gif

מכל החלומות שלי שאני זוכר הכי טוב זה החלומות שנמשכים לכל כך הרבה זמן, הייה לי חלום שביומן חלומות שלי כשתבתי אותו יצא לי שתי עמודים שלמים!!!! הוא נמשך לילה שלם (לפחות 6 שעות חלום) ובמציאות ישנתי רק 9 שעות באותו לילה, זה יוצר מין עולם חדש בשבילך.. יואו איך נאי רוצה את החוויה הזאת שוב

ArchangeI

New member
הרגשת אולי שהחלום נמשך 6 שעות..

אני מקווה שאתה מודע לכך שהחלום לא באמת נמשך 6 שעות:) לעוף, לעוף, ושוב לעוף! DONE לצלול למעמקי הים DONE להפוך לאדם אחר או לחיה לא, וגם לא רוצה .. ליצור יצירה כלשהי או לפתור בעייה סבוכה DONE לדבר עם תת-המודע DONE לעשות קסמים (ליצור כדורי אש, להעיף ברקים וכו`) DONE לעצור את הזמן not, yet לעשות סקס DONE (כמעט תמיד אני מתפתה במקום לעשות משו אחר:) אחר (אתם מוזמנים לציין זאת בפורום) קורי ספיידרמן ו"טלפורט" זה ממש כיף =] הכי היה לי קושי עם "לעשות קסמים" מישום מה זה פשוט לא ייצא.. אבל חבל שאי אפשר להקליט חצלולים.. היו לי כמה ממש מוצלחים :)

Miss Naama

New member
לקרוא ספר D;

ניסיתי פעם, וזה היה נורא מצחיק ומבלבל וקצת מטושטש. רציתי ממש לזכור את מה שקראתי כשאני אקום, אבל אני לא זוכרת אם יצא בסוף.

למעלה