סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

מה לדעתכם הייתה הפרידה העצובה ביותר? בסוף כל תוכנית תוצאות מישהו עף (טוב, חוץ מבטופ 9 בעונה השנייה) ואז מראים לנו את הסרטון ולפעמים אנחנו גם שומעים את המועף שר שוב, אז מה הפרידה שגרמה לכם לבכות ממש, או לפחות להזיל איזה דמעה קטנה? תרגישו חופשי לכתוב על כל העונות, כל אחד ומה שהוא ראה.

MeetLofe

New member
שנאתי כמה פרידות

את הפרידה מטמיירה גריי שנאתי את הפרידה מניקי מקיבין שנאתי את הפרידה מוונזל כי פשוט אהבתי את שלושתן נורא הכי הכי שנאתי את הפרידה מקונסטנטין ופרידה עצובה זה של אנת'וני אבל לא בגלל שהוא עף אלא בגלל קארי שהיא התחילה לבכות זה היה כ"כ עצוב:(

של וונזל ואיימי אדאמס

לא ציפיתי לזה בלל וונזל בכתה לה קצת וגם אני וכל מה שיכולתי להוציא מפי היה למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אמריקקים טיפשים!!!!! למה עשיתם את זה ואצל איימי אמרתי רק למה בלי אמריקקים טיפשים אבל אהבתי אותה מאוד מאוד אבל לא כמו את וונזללללל

SHTRUDIDI

New member
הכי עצובות

הפרידה מוונזל עשתה לי ממש עצוב, נורא רציתי שהיא תישאר עד לגמר, היא באמת מדהימה. גם הסרט שלה גורם לי לבכות כל פעם(ריגשי שכמוני...). הפרידה מלה טויה גם הייתה עצובה כי ג'זמין לא הייתה צריכה להישאר במקומה ובהופעה שלה, לה טויה בסוף היא רק הוכיחה את זה עוד יותר.

14מתן

New member
הפרידה מג'יסקה ../images/Emo11.gif

חחח הייתי מבואס אחרי זה ממש וצרבתי לי דיסק עם כל השירים שהיא שרה ושמעתי אותו כל הזמן

Juliann

New member
הכי דרמתית היתה היציאה של קונס...

עם פאולה שבכתה ואמא שלו... חחח איזה דרמה.

SHTRUDIDI

New member
שכחתי גם את נדיה

היה לי נורא עצוב לראות אותה בוכה עם העניבה של ריאן ביד, וגם הפרידה מניקו ואנואר הייתה מוקדם מידי וזה עשה לי עצוב.

Fairywitch

New member
בשבילי ובשביל רבות אחרות- קונסטנטין

כולל בשביל פולה
וזה גם לא היה צפוי. הפרידה היחידה שממש בכיתי בגללה

darklighter

New member
ההדחה הלא מוצדקת של קונסטנטין../images/Emo7.gif

כמה בכיתי
אין זה היה ממש לא צפוי ולא מוצדק ומאוד עצוב...לקח לי הרבה זמן להתגבר על זה...

Gn434

New member
לפי דעתי ההדחה של קונסטנטין מוצדקת

לא יודע מה אתכם אבל אני לא סבלתי אותו מהרגע שהוא הגיע לטופ 12. א. מנצחים מוכתרים רק בגמר. ב. לפי דעתי הוא הפך להיות ממש שחצן ומתלהב מעצמו, באודישינים דווקא חיבבתי אותו, אבל ברגע שהתחיל הטופ 12, התחלתי לא לאהוב אותו, ואני מאוד שמח שהאמריקאים הטפשיים עשו דבר אחד טוב. מעריצות קונס אל תסקלו אותי

SHTRUDIDI

New member
אז ככה

אמורים היו להתחרות 9 מתחרים אך בתחילת התוכנית ריאן הודיע שקורי קלארק העף מהתוכנית כי גילו שיש נגדו אישומים שהוא לא סיפר עליהם להפקה (היכה את אחותו בת ה15 ו4 שוטרים, זאת לפי מה שהוא סיפר), בקיצור התחרו 8 מתחרים אותו הערב. בתוכנית התוצאות נשארו 2 אחרונות- טרייניס וכרמן ואז ריאן הודיע שההפקה החליטה שאף אחד לא יעוף אותו היום אלא הקולות יעברו לשבוע הבא ויחברו אותם עם מספר הקולות שיקבלו המתחרים בתוכנית הבאה. ככה שבתוכנית תוצאות הזאת לא הייתה פרידה מאף אחד.

a p p l e p i e

New member
הפרידה מקוסטנטין-לא שראיתי אותה אבל

בכל זאת לשמוע שהוא עף ומיסטר סייבל נשאר זה ממש עצוב.

למעלה