כמה תמונות יש לך? נראה ככה שהתמונות המובאות על ידיך לא נגמרות...
W W i n d e r New member 26/10/03 #20 כמה תמונות יש לך? נראה ככה שהתמונות המובאות על ידיך לא נגמרות...
Y yariv t New member 26/10/03 #21 המוןןןןןן אבלללללללל חלקן ב "הצילומים הלאומי" (התמונות שם הן של קירבה משפחתית)אז כך שאין לי איסור על זכויות יוצרים כי הן בעצם שייכות לי
המוןןןןןן אבלללללללל חלקן ב "הצילומים הלאומי" (התמונות שם הן של קירבה משפחתית)אז כך שאין לי איסור על זכויות יוצרים כי הן בעצם שייכות לי
ד דחליל הצדיק New member 28/10/03 #26 יוווווווו אני לא מאמין ?!?!? 8 זה נחל איילון לפני 20 שנה בלי הכביש המהיר ב-צדדים . תגיד לי בבקשה מ-איפה אתה משיג תמונות כאלה ?
יוווווווו אני לא מאמין ?!?!? 8 זה נחל איילון לפני 20 שנה בלי הכביש המהיר ב-צדדים . תגיד לי בבקשה מ-איפה אתה משיג תמונות כאלה ?
W W i n d e r New member 26/10/03 #22 תסתכלו איפה רוצים לשים אותו?? מה הם משוגעים!!?!!?!?!? ככה באמצע שום מקום פתאום איזה בניין מזדקר לו, זה לא יפה... גם לא במתחם בורסה כי הוא לא מתאים לשם.
תסתכלו איפה רוצים לשים אותו?? מה הם משוגעים!!?!!?!?!? ככה באמצע שום מקום פתאום איזה בניין מזדקר לו, זה לא יפה... גם לא במתחם בורסה כי הוא לא מתאים לשם.
ד דחליל הצדיק New member 28/10/03 #29 עוד קוץ באמצע העיר עוד סירחון תקוע לו במרכז ההיסטורי והיפה של העיר . לפחות יכלו לתקוע את זה מימול תחנה מרכזית ישנה איפה שכל השיכורים משתינים על המידרכה
עוד קוץ באמצע העיר עוד סירחון תקוע לו במרכז ההיסטורי והיפה של העיר . לפחות יכלו לתקוע את זה מימול תחנה מרכזית ישנה איפה שכל השיכורים משתינים על המידרכה
K kyle New member 28/10/03 #25 אגב, קבעתי "דד-ליין" לסקר הזה../images/Emo150.gif לא יוחלף עד שיגיע אליו (רמז, רמז!!!).
K kyle New member 28/10/03 #28 ../images/Emo41.gifעוד עידכון../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif המאמר של ערן "מנופים" עלה בגירסת מאמר. (כדי שלא יהיה כתוב "חלה טעות" כשפותחים את החלק הזה בפורום)
../images/Emo41.gifעוד עידכון../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif המאמר של ערן "מנופים" עלה בגירסת מאמר. (כדי שלא יהיה כתוב "חלה טעות" כשפותחים את החלק הזה בפורום)