סקר חדש

~*~gaL

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif

איך לדעתכם תפתח העונה הבאה? *4 חודשים אחרי. הכל ישכח ולא תאמר מילה על מה שקרה בפרק האחרון לעונה. *באמצע הנשיקה של קרטר ואבי. *שבועיים אחרי. כולם יהיו נוכחים בהלוויה של צ`ן, שבסוף כן נדבקה במחלה. (גופתה תקבר רק אז כי ערכו עליה בדיקות). *שבועיים אחרי. תהיה לנו תזכורת לכל מה שקרה אבל אף אחד לא מת. תוצאות הסקר הקודם: מתי *לדעתך* ערוץ 3 ישדר *סוף סוף* את אי. אר. בשידורים חוזרים? שנה הבאה כשהעונה ה-9 תתחיל - 9 מצביעים, 30.00% אחוזי הצבעה. עוד חודשיים - 3, 10.00%. ב"חופש הגדול" הקרוב. - 2, 6.67%. ב"חופש הגדול" אחרי עונה 9. - 6, 20.00%. לעולם לא, כי זה ערוץ 3 והוא שונא אותנו. הוא תמיד שנא - 3, 10.00%. מאיפה אני צריכ/ה לדעת?! אי אפשר לדעת עם הערוץ הזה - 7, 23.33%. תגובות על הסקרים - כאן.

ERerERotem

New member
הגיע הזמן....

לסקר חדש....
אבל שצ´ן תמות???!???!!!?? חס וחלילה טפו טפו טפו.... לא הספיק לך הפרידה ממארקי??!??

~*~gaL

New member
מה לעשות...

אני רעה
קוראי ספויילרים -
תבחרו את הפתיחה שהכי קרובה למה שבאמת קורה, או שתבחרו את מה שהכי הייתם רוצים שיקרה.

ERonny

New member
אני אהבתי את..........

אהבתי הכי את הקטע עם צ´ן!גדול!

סולסיטה

New member
או מיי גאד!

אני לא יודעת מה ההודעות שנמחקו, אבל אני חייבת לשמוע מה קורה (מה שעדי גילתה או רמזה או מה שלא יהיה) מספויילרניק! פליז! אני במתח! לאב יו אול, סולסיטה

~*~gaL

New member
...../images/Emo58.gif

חחח, יש לי הרגשה שלא הייתי צריכה לעשות את הסקר הזה... נו, טוב
*שמחה שסול פה*

סולסיטה

New member
גם אני מאושרת

להיות פה, אפילו כשזה עולה לי במחיר הבריאות (אני חולה, אז אין לי כלום לעשות לבי"ס!
ולזה קוראים- אולוויז לוק און ד´ה ברייט סייד אוף לייף!!).
סולסיטה

~*~gaL

New member
חולה??? ../images/Emo12.gif

תרגישי טוב!
ולי אין מחר שעת אפס.... ואין פיזיקה... ייפ, הכל הולך כמו שצריך... :)) (למרות שדווקא רציתי לבקש מהמורה שיסביר לי קצת את החומר, כי יש מבחן ביום שישי ואני לא יודעת כלום... אז זה הזמן לשאול: מישהו פה מבין משהו בפיזיקה ורוצה לעזור לי?..)

סולסיטה

New member
תודה רבה, אחות שלי

בינתיים אני נהנית לפנטז על חופשת חורף לעצמי: בימי חמישי-שישי יש לנו אירועים בבי"ס (ובמלים פשוטות- אפשר לקבל הארכת זמן לחופשת חנוכה
) ומאז מתחילה חופשת חנוכה (איזה שמח!
), וישר אחרי זה (חוץ מיום ראשון שהוא ממש תקוע, כי יש בו מבחן במתמטיקה) טיול שנתי ל-4 ימים, ואחרי זה יש יום חופש ויום שבת ו... 3 שבועות של סורט-אוף-חופש נפלא!! :) אז תודה שהקשבת למרות שזה לא ממש מעניין, ו... לגבי הפיסיקה: הייתי די טובה בזה כשעוד למדתי, אז אני יכולה לנסות לעזור- אבל לא מבטיחה כלום (כי כבר שנה שלא ראיתי פיזיקה!). אז תעלי לאייסיקיו ואני אנסה לראות מה אני יכולה לעשות... לאב יו וורי מאץ´, סולסיטה

~*~gaL

New member
איזה כיף לך... ../images/Emo13.gif

הלוואי עלי... אני כל חנוכה צריכה להתכונן למבחנים.. איכס. :( תודה :)) מתי בערך את שם? לאב יו טו,
גל.

talrv

New member
סול!!

מצטערת שנדחפתי לכם פה לשיחה, אבל ראיתי את סול ופשוט הייתי חייבת.. אז קודם כל תרגישי טוב!! דבר שני, יש לי אייסיקיו חדש (היו לי סיבוכים עם הישן) אז אם יוצא לך תתחברי ותשלחי הודעה 175341449, וכל מישהו אחר שרוצה לדבר מוזמן
וגל, הייתי בשמחה עוזרת, אבל אני ממש בספק אם פיזיקה של חצי כיתה ט´ תעזור לך במשהו..

סולסיטה

New member
טלוש, את אף פעם לא נדחפת!! :)

דבר ראשון- תודה, ודבר שני- אני מתחברת ומוסיפה אותך עוד שניה. הרבה זמן לא דיברנו... התגעגעתי! :) ולגל: אני ממש מקווה שלא יצרתי ציפיות שווא... ציינתי שלא למדתי המון זמן פיסיקה, אבל בעיקרון אני מאוד ריאלית- אז אם תאמרי לי מה כתוב במחברת / ספר אני יכולה לנסות לתרגם לעברית
אגב- אני תמיד במצב אינויזיבל, אז את פשוט צריכה לשאול מדי פעם אם אני פה, ואני אענה. (מופנה גם לטלוש) לאב יו טו (טו=2), סול.

bono 126

New member
../images/Emo58.gif

הורדתי פרומו של אי אר... (יותר נכון ספוילר...) וראיתי שהיה שם משהוא בין פראט לצ´ן ... אז רציתי לדעת בידיוק מה קרה שם מישהו יכול לעזור???

~*~gaL

New member
../images/Emo58.gif

את מתכוונת לזה שהם... את יודעת, "אר דואינג איט"? אז, כן... אבל לא הייתי אומרת שהם זוג... הם סתם "מכייפים". למרות שלדעתי הם יכולים להיות חמודים ביחד.

למעלה