סקר חדש

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

מהי העונה המועדפת עליכם? הסברים לתשובותיכם נא לשרש להודעה זאת... תוצאות הסקר הקודם מצורפות בתמונה (לא היה לי כוח להעתיק...) מהרו להצביע...

עניתי שניה../images/Emo70.gif

עניתי קיץ... למה? כי בקיץ יש בנים חתיכים בלי חולצה ואפשר להתלבש קצר קצר

swirrrly

New member
יש! ../images/Emo118.gif

מדע בדיוני ופנטזיה נצחו! כל חובבי הפנטזיה לתת כיף!

swirrrly

New member
וואו אוקי ../images/Emo118.gif

אממ.. ידעתי שקיץ אין סיכוי, כי בסופו של דבר, למרות החופש, בישראל חום = גיהנום!
וסתיו לא, כי סתיו אצלנו זה כולה קיץ. התלבטתי קשות בין חורף לאביב. נכון, לאביב יש נטייה להיות יותר חם אפילו מהקיץ (באמת שככה אני מרגישה), אבל האביב מסמלת תקופה של אהבה, פרחים, סוף והתחלה.. מה רע? בעצם אהבה ופרחים, זה לא ממש מה שעושה לי את זה, אבל בכל זאת! למה חורף? כי זה הדבר הכי קרוב לאנטי-חום במדינה השרופה שלנו. וכי זה עונת התפוזים! והקרמבואים! ועוד כל מיני שטויות שוות! אוף.. אז למה דה פאק בחרתי באביב??
אני אהבלה..

simpson

New member
באמת חורף רוללזז../images/Emo66.gif

ומגיע קרדיט למי שהמציא את הסקר(אני
)

Angel Girl1

New member
חורף!!!!!!!!

מתה על חורף... הבגדים הארוכים... להתכסות בשמיכה הנעימה והחמימה... להדליק את התנור, לשבת על הכורסא לראות טלוויזיה מול התנור... ככה כל היום... בלי לעשות משהו... סתם לשבת ולהתבטל... יאאאאא! שיגיע כבר החורררררררררף!=)

אין כמו חורף../images/Emo29.gif

לשבת מתחת לפוך לשתות
לקרוא איזה ספר טוב
לשים כובעי צמר
ולהיגמל מהמשקפי שמש
בקיצור חורף שולט...

Angel Girl1

New member
חח... אני לפחות משלימה שעות שינה

בשעורים! אתה אפילו את זה לא! אה אגב... לפני יומיים /שרה באה אלי ליד השולחן ועושה לי: בוקר טוב! פתאום אני כזה מרימה את הראש... באתי לדפוק צעקה איך נבהלתי מהמפלצת! אז אמרתי לה: "אני לא ישנה... פשוט כואבות לי העיניים... אז אני מורידה את הראש" חחחחח

חחחחחח איזה תירוץץץ עלוב כאילו היא

+ לא ידעה באמת שנירדמת... חחחח תירדמי פעם אחת בשיעור ביולוגיה! אני צריך לראות את זההה חחחחח איזה מגניב אם ענת כזה באה אלייך:"מור? בוקר טוב
" חחחחחחח ופתאום את תקומייי חחחחחחח זה יהיה כזה מצחייקקק אההה ניצניץ אננחנו צכים עוד לאמץ כלב ואופרי הוא כלבה מיוחמת או משו כזה בעע עזבו זאת השעה שמשפיעה עליי שמתם לב שאני כותב כבר כמה משפטים בלי פסיקים או נקודות? אפילו בלי אייקונים איי שיט עשיתי שם סימן שאלה איזה בעסה שברתי את הרצף הצילו אני ממשיך לכתוב אני לא יכול לפסיק האצבעות נלחצות לי לבד ניצניץ אהובה שלייי אגב החתונה מחר חעחע איזה מגניב טוב אני צריך להפסיק לדבר איזה מגילה הלללפפפפפ יא זה מזכיר לי ש...SomE BodY StoP mEEE
טוב אני אשתוק עכשיו

ooooooofri

New member
עמית אני משנה כל מה שחשבתי ממך

בעצם חצי למה לא מצאתי ילדים לא טיפשים לא קרציות לא חנונים שחוזרים על ירידות של אחרים אז אני לא מבין אותך...דווקא נראית נחמד

geostant

New member
חורף

כי קר ויורד בחוץ גשם ואני בתוך הבית וחם לי ונעים לי ואפשר להתכסות בשמיכת פוך עם נוצות ואפשר גם לפוצץ אותה ושפוך את כל הנוצות בכל הבית (ואפשר גם לא) ו...

סליחה...

אממ... אממ.. סליחה... יש למישהו אולי חצי כוס סוכר?? ובקשר לסקר (יצא חרוז) חורף.

ooooooofri

New member
בחורף הכל סאקס חוץ משלג

קיץ הכי טוב גם חופש גם יומולדת גם חם גם טסים והכל...חופשות...you know

ooooooofri

New member
שירלי את עוד לא יודעת חום

חום= פלורידה הכי חם שםםםםם יש להם אפילו מכונות שעושות לחות ברחוב בגלל החום וזה גם לא עוזר יותר חם מאילת שם

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

סתיו, כי קריר, לפעמים יש קצת גשם, קריר, אהה כבר אמרתי את זה, לא
אני חולה על המזג אויר שיש בסתיו ~~~~~~~ למה דווקא סתיו
כי: קיץ - חם מדי, מגעיל מדי
חורף - רטוב מדי
(יש יותר מדי גשמים שנמשכים יותר מדי זמן) אביב - לא יודעת מה

למעלה