סקר חדש! מה הבגד הכי יפה שג´ניפר לבשה אי פעם, לדעתכם? הנה שלי
M mandy New member 4/10/02 #1 ../images/Emo41.gifסקר חדש!../images/Emo41.gif מה הבגד הכי יפה שג´ניפר לבשה אי פעם, לדעתכם? הנה שלי
J J To The Lo New member 4/10/02 #2 שייה מנדי את מה-זה צודקת... היא ניראת שם כמו נסיכה... הנה אחת שאני אהבתי, מההופעה כשהיא שרה את השיר של waiting 4 tonight ו walking on sunshin...
שייה מנדי את מה-זה צודקת... היא ניראת שם כמו נסיכה... הנה אחת שאני אהבתי, מההופעה כשהיא שרה את השיר של waiting 4 tonight ו walking on sunshin...
א אור פרסמן New member 4/10/02 #3 וואלה??? J TO THE L O, אני ח-ו-ל-ה על התמונה הזו. כשההופעה של ג´ניפר הגיעה בפעם הראשונה לערוץ 3 פרסמתי באתר בעיקר את התמונה הזו... תמונה חבל"ז
וואלה??? J TO THE L O, אני ח-ו-ל-ה על התמונה הזו. כשההופעה של ג´ניפר הגיעה בפעם הראשונה לערוץ 3 פרסמתי באתר בעיקר את התמונה הזו... תמונה חבל"ז
M mandy New member 4/10/02 #4 מקפיצה ועוד משהו! חבר´ה לענות על הסקר!!! אור, שמעתי את הקטעים מהראיון ברדיו שפרסמת באתר, ולא ידעתי שהחתונה עם בן בוולנטיין דיי זה שמועה!
מקפיצה ועוד משהו! חבר´ה לענות על הסקר!!! אור, שמעתי את הקטעים מהראיון ברדיו שפרסמת באתר, ולא ידעתי שהחתונה עם בן בוולנטיין דיי זה שמועה!
א אור פרסמן New member 4/10/02 #6 יש לי עכשיו... פרטים חדשים רשמיים על אפשרות לחתונה מהדובר של לופז. הוא אמר שהיא עסוקה כרגע ולא נראת חתונה בזמן הקרוב. אני אפרסם היום או מחר את כל הפרטים של זה.
יש לי עכשיו... פרטים חדשים רשמיים על אפשרות לחתונה מהדובר של לופז. הוא אמר שהיא עסוקה כרגע ולא נראת חתונה בזמן הקרוב. אני אפרסם היום או מחר את כל הפרטים של זה.