סקר חדש

EyalGoor

New member
מור../images/Emo26.gif

מה הקטע שאת לא יוצאת לטיול???????? מחוץ לבית עם חברים!!!!!!!! מה יכול להיות יותר טוב מיזה????????

Angel Girl1

New member
אין לי כח=/

הבנות שהיתי אמורה להיות איתן בחדר החליטו דווקא היום, שהן לא רוצות לצאת לטיול... והלכו לקחת את הכסף בחזרה... ולא היה עוד שום חדר פנוי... ורק אחרי מיליון תסבוכות, הצלחתי להצטרף לאיזשהו חדר... והבנות שם בכאילו עשו לי טובה... אני לא צריכה שאפחד יעשה לי טובה... שיקפצו לי הבנות האלה! ואין לי ככככככככח! אין לי נעלי ספורט בשביל ללכת במים... ואני עיפפפפפפפפפה... ואין לי ראש לזה...

פגעסוס

Well-known member
אל תקשיבו לה... תצביעו כן!!!

אם כן... אז ליאור יפרסם כאן משהו מאוד מעניין!!!

Angel Girl1

New member
אממ... אז הנה משהו שאתם לא יודעים..

גם לי יש את מה שליאור עומד לפרסם! אז אני גם יכולה לפרסם! בלי צינזורים ובלי כלום! מואהאהאה!

רק 2 הצביעו לא! לעומת 25....בינתיים

תראי...אם את רוצה שנתגעגע את חייבת לצאת לטיול!
ואנחנו נתגעגע...מבטיחים!

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

האם ANGEL GIRL1 צריכה לצאת לטיול, או לא? מהרו והצביעו...

liorlord

New member
LLLLLLOOOOOLLLLLL../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

עכשיו ראיתי את הסקר החדש.

אנג´ל גירל את לא חייבת לצאת לטיול

אף אחד לא מכריח אותך , אין צורך להיגרר אחרי אחרים תעשי מה שבראש שלך. דרך אגב , על מה מדובר בכלל?? מי זאת אנג´ל גירל?? איזה טיול ??? ולמה זה בכלל נכנס לסקר??? ומה איכפת לנו אם היא תצא לטיול או לא??

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

מדובר על טיול כיתה שANGELGIRL1, התלבטה האם לצאת אליו או לא... בשיחה בצ´אט התברר שמה שישכנע אותה לצאת הוא סקר בפורום, אז עשינו סקר בפורום... למיטב הבנתי היא יצאה כבר לטיול
אבל הבטחתי לה שהסקר יישאר עם יום שישי...

Angel Girl1

New member
אהההההה?

אממ... אז ככה... על מה מדובר בכלל?! על הטיול שנתי שלי! מי זאת אנג´ל גירל!? לא מישהי שאתה צריך להכיר.... איזה טיול?! סתכל בתשובה הראשונה... טיול שנתי... למה זה בכלל נכנס לסקר?! כי ביקשתי... מה אכפת לכם?! לך זה לא אמור להיות אכפת... אבל יש כאן כאלה שזה אכפת להם... חיים קשים, לא?!

למעלה