סקר חדש

איזה אושר!!!

בינתיים 75% צ´אדייי (צ´ארלי, קיי?) טוב לדעת שיש כאן קצת אנשים שפויים. מצד שני, רק 4 הצביעו עד עכשיו... הו וול.

Dawson girl

New member
אני בשוק!!

הרגע נכנסתי לסקר כדי להצביע ומה רואות עיני: יש נקודות רק לג´ק, צ´ארלי ודוסון.... אני בשוק! אף אחד לא הצביע עבור פייסי!!!!!!!!!!! ודווקא בפורום כזה, שהרוב שנואים את דוסון... וואו. אני המומה.. מה קרה? נעמי

נכון!!!!../images/Emo105.gif

מה זה הדבר הזה??? למה רק אני הצבעתי לפייסי? מה קרה לכן? התקלקלתן??????

Luthien

New member
הייתי מצביעה בשמחה.....אבל יש לי

בעיה עם פתיחת חלונות חדשים ולכן אני בדרך כלל מעתיקה ומדביקה את הכתובת של הלינקים........אבל.....הסקר הוא בג´אווה ואין אפשרות לעשות את זה בג´אווה....בעעעעעעעע

Chloe

New member
מאושרת ועצובה

מאושרת צ´רלי המקום הראשון!!! עצובה לדוסון יש יותר קולות מלפייסי?!

איך זה?!../images/Emo105.gif

לדוסון יש יותר קולות מפייסי??? מה קרה לכם!! אנשים תתעוררו!!!

לאנה

New member
אני הצבעתי בשביל פייס.

מיכל, שמרית, אל תיהיו בהלם, אבל בכלליות פייסי יותר שווה..... חוץ מזה שטריסטן הרבה יותר חמוד מצ´ארלי!, וצ´אד הרבה יותר חמוד מטריסטן! אגב, לי, אהבתי מאד את הקטע של "דוסון (...בלונדיני?), חחחחח....., קורע!

לאנה

New member
שמישהו בבקשה יצביע בשביל פייסוש!

הוא ודוסון תיקו עכשיו!, וצ´ארלי מוביל *
*.....

1Shir

New member
ברור שפייסי! ../images/Emo45.gif

פייסי אולי לא הכי חתיך, הכי יפה, הכי רגיש, הכי חכם או הכי חמוד... אבל בקטגוריית ה-גבר הוא לוקח בגדול!!! יש לו את כל התכונות הגבריות שמפרידות את הגברים מהנשים, הוא די מאצ´ו כזה, דואג לחברים שלו, שרמנטי, בעל חוש הומור ויודע גם לצחוק על עצמו... בקיצור- פייסי איז דה מאן

LillipooT

New member
חייבת להתוודות .......... !

אני..אני..אני בחרתי בצ´ארלי! לא יכולתי לעמוד בפיתוי!! אני מצטערת טל.. מצטערת אוהבי פייסי למיניהן..

לאנה

New member
אני התלבטתי בין שניהם.....

אבל בסוף החלטתי שפייסי יותר שווה, אז בחרתי בו.

בורו שפייסי יותר שווה ../images/Emo105.gif

עם כל הכבוד לצ´רלי (ואין לי הרבה כזה) פייסי הרבה הרבה הרבה יותר שווה!! הוא מקסים,מתוק,יפה,חתיך,רומנטי,רגיש,חבר מושלם,ועוד ועוד ועוד... וחוץ מזה איך אפשר להסתכל על הפרצוף המקסים הזה ולא להצביע לו...

קדימה אנשים!!../images/Emo105.gif

תתחברו לצד החכם שלכם ותצביעו לג´וש(פייסי)!!!! עוד קול אחד והוא יהיה בשיוויון עם צ´רלי!! קדימה! הוא הרבה יותר שווה מצ´רלי!!!

למעלה