סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

בקרוב יוצאים לא מעט אלבומים איידולים שונים, בחלק מהמקרים מדובר באלבום בכורה ובחלק כבר מדובר באלבום הרביעי.
השאלה היא, לאילו אלבומים אתם הכי מחכים
לכו להצביע וספרו במי בחרתם, מי מהרשימה אתם חושבים שיצליח ואיזה אלבום, אם בכלל, אתם מתכוונים לקנות.
בסקר הקודם בחרנו בתוכנית הקשורה לאיידול שצריכה להגיע לאיידול. המאבק היה צמוד, לבסוף אקס פקטור ניצחה בהפרש קטן
לכל המצביעים

השעות

New member
קוקי D ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo168.gif

אני לא יכולה לחכות כבר. לפי הדיווחים סינגל ראשון עוד החודש
אני כ"כ קונה את הדיסק הזה, שזה כשלעצמו מאורע היסטורי. אני לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שאשכרה קניתי דיסק

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif בחרתי בקלי קלארקסון

כי אני באמת מתגעגע אליה,מלא זמן לא שמענו ממנה. אני גם מחכה לראות מה יהיה עם האלבומים של ג'ניפר האדסון ודייויד קוק.

SHTRUDIDI

New member
מחכה ליותר מאלבום אחד

לדייויד קוק מאוד, מעניין אותי מה יעשה דייויד ארצ'ולטה וגם איך יהיה האלבום של ג'ניפר האדסון (שממש מצליח באמאזון) וגם הבא של קלי קלארקסון.

LolliPopDance

New member
של קוק כמובן

ולמרות שהוא לא בסקר מעניין אותי לדעת מה קורה עם החומרים של מייקל ואיך תהליך ההקלטה של האלבום שלו מתבצע.

darklighter

New member
אני מחכה לשל אמנדה../images/Emo190.gif

חבל שאין אותה שם, אבל זה לא בדיוק אלבום איידולי [ותודה לאל שלא!] מבין האפשרויות שיש בחרתי בקוק, למרות שיש לי הרגשה רעה שיעשו לו אלבום פופ כזה...מקווה שאני טועה.

mikmikonet

New member
שני הדיווידים

מקווה שגם קסטרו יתחיל לעבוד על איזה משהו בקרוב

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ואם לא...

תמיד אפשר לצפות ביוטיוב.יש פרקים מלאים לפי חלקים.אבל תודה בכ"א :)

Queenkiller

New member
מה זה X FACTOR?

אני יודעת שזה סוג של אמריקן איידול אבל זה של בריטניה? וזה משהו שהתחיל לפני אמריקן איידול?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif האקס פקטור

זו הגירסא הבריטית לתחרות השירה שקיימת בכל העולם. הפורמט הוא שונה משל פורמט איידול [ולטעמי גם יותר מעניין ויותר טוב] ובעיקרון אמריקן איידול התחיל לפני אקס פקטור,אבל הפורמט הראשון באמת הוקם באנגליה ולא באמריקה ולפורמט קראו 'פופ איידול'.לאחר עונה אחת,או שתיים,אני לא בטוח,ירדה התוכנית ולאחר מכן התחיל האקס פקטור.

Mikey Weiss

New member
אכן, שתי עונות.

הבריטים היו הראשונים שהתחילו עם פורמט האיידול - המצאה של סיימון פולר. זה ירד אחרי העונה השנייה שהיתה לא משהו בכלל, ואחרי שפולר התחיל להיות עסוק עם השוק האמריקאי, סיימון קאוול פיתח פורמט משלו, להלן הX פקטור, שהתחיל להיות משודר בבריטניה ב2004. ועכשיו משודרת העונה החמישית, שמתחילה את השידורים החיים עוד שבועיים. אני מעדיפה את הפורמט של אקס פקטור גם כן.

LeAnnDylan

Well-known member
קלי קלי וקריסטי

למרות שסביר להניח שאני אקשיב גם לשל שני הדיווידים אבל אני לא מורטת שערות בציפייה. הצבעתי אבל לקריסטי

למעלה