סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

לאחר שלאף אחד לא היו רעיונות לסקר, אתם נאלצים
לקבל את הסקר הזה- תוכניות שאיכשהו קשורה לאיידול וחייבים להתחיל לשדר בישראל. אם יש לכם רעיונות לסקרים, זה יהיה ממש נחמד. לתוהים-קנאדיאן ואוסטרליאן הן איידול במדינה אחרת, אקס פקטור נוצרה על ידי סיימון קאוול שגם שופט בה So You Think You Can Dance מופקת ע"י נייג'ל ליתג'ו שגם שופט בתוכנית והיה עד כה מפיק באיידול America's Best Dance Crew מופקת על ידי רנדי ג'קסון בקיצור, לכו תהנו וספרו במה בחרתם, אתם מוזמנים גם לנמק ולהביא דוגמאות
בסקר הקודם בחרנו את האיידול שהגיע למקום 12 האהוב עלינו ביותר. דיוויד הרננדז הגיע למקום הראשון בלי יותר מדי מאמץ
לכל המצביעים

הודיה100

New member
so you think you can dance!

אהבתי את הנושא!! ובאמת חייבים לשדר את זה בארץ.. זה מדהים

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif בלי צל של ספק

סיתיקיד! אחד מהריאליטי האהובים עליי! מארק
מיה מייקלס

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אה בעצם יש גם את האקס..

שזה אחד הפורמטים האהובים עליי...אז אני בבעיה.. נו טוב,נלך עם אינסטינקט ראשון לסיתיקיד
אגב,אם אתם שואלים אותי גם את הפורמט של איידול צריך להפוך לפורמט של האקס!

SHTRUDIDI

New member
אולי זה חלק מהתכנון...

סיימון הכריז על שינויים בפורמט של איידול. הוא רמז משהו על זה שהוא מיצה את רעיון הטופ 24. מעניין מה יהגו המוחות שם הפעם. אגב, איך הולכים השלבים באקס פקטור? אף פעם לא הבנתי את זה...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif הלוואי הלוואי

אולי בגלל זה הוסיפו עוד שופטת,למרות שלא נראה לי../: יש אודישנים רגילים,לאחר מכן עוברים למחנה האימונים שם הם עובדים עם השופטים והשופטים מנפים כל הזמן כמה..עד שהם משאירים אאל"ט 6 בנים,6 בנות,6 קבוצות ו6 מעל גיל 25. כל שופט מקבל מעטפה ובה הוא מוצא את הקבוצה שההפקה נתנה לו. כל שופט לעצמו עושה אודישנים לקבוצה שהוא קיבל וממנה משאיר 3 ככה שנשארים 3 בנים,3בנות,3 קבוצות ו3 מעל גיל 25. וככה נבנה הטופ 12. במהלך התחרות יש בוטום 3 של אנגליה ואז עוברים שופט שופט והוא בוחר את מי הוא רוצה להדיח.אם יש תיקו בין הקולות [מאז העונה הקודמת שיש ארבעה שופטים] בוחרים לפי ההצבעה של אנגליה את מי שקיבל את מספר הנקודות הנמוך ביותר באותו שבוע. חשוב לציין שגם כל שופט שקיבל קבוצה הוא זה שמתאמן עם המתחרים שלו,עוזר להם בבחירת השירים ובכל מה שצריך כדי להביא הופעה טובה. אחלה של פורמט!

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo51.gif על ההסבר

אז זה אומר שבסופו של דבר גם יש תחרות בין יחידים לקבוצות? נשמע מעניין ביותר.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif אכן כן

הקבוצות הם בעצם להקות או צמדים וכאלה.. עד עכשיו שום קבוצה לא זכתה באקס פקטור.

SHTRUDIDI

New member
נשמע נחמד

זה גם בטח מעניין לראות יחידים מגילאים שונים וקבוצות מתחרים אחד בשני.

LeAnnDylan

Well-known member
נשמע פורמט מענין

אבל האמת שאני מעדיפה שלא ישנו את הפורמט של איידול. אני אוהבת את זה כמו שזה

SHTRUDIDI

New member
זה היה קשה

מצד אחד אני מאוד אוהבת תוכניות ריקוד, מצד שני בקנאדיאן יש את ת'יאו. מצד שלישי- אוסטרילאן איידול, כי כולם נשמעים כמו מייקל כשהם מדברים
מבחינתי שיביאו את כולם.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif למה סיתיקיד עדיף..

בקנדיאן אומנם השופטים מביאים מתמודדים מוכשרים וחזקים,אבל הקהל הקנדי ממש טיפש ותראי איזה טופ 3 נשאר לנו,שלא נדע.נכון שת'יאו היה אמור לנצח מההתחלה,אבל לפחות שיביאו לו 2 מתמודדים הוגנים לתחרות והיו כאלה,ויותר מזה. באוסטרליאן זה גם די דומה,למרות שבסופו של דבר די מסתדר שם,אבל השופטים לא מספיק מעניינים.מה שכן,האוסטרלים האלה כ"כ סקסיים

Lady in red2

New member
לגמרי ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif (לגבי האוסטרלים)

אחרי צפייה באולימפיאדה ובספורטאים משם, אני חושבת שאני צריכה לטוס לאוסטרליה.

LeAnnDylan

Well-known member
הצבעתי ל-SYTYCD

זו התוכנית היחידה מבין האפשרויות שאני רואה
אבל חוץ מזה רוב האנשים שמופיעים שם פשוט מוכשרים בטירוף וממש מהנה לצפות בהם

Fairywitch

New member
בחרתי אקס פאקטור-

אבל כל אחד מה"איידול" האחרים גם היה משמח אותי. אין כבר פיים אקדמי?

למעלה