סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

והפעם-המקום התשיעי האיידולי האהוב עליכם. לכו להצביע וספרו במי בחרתם
בסקר הקודם בחרנו את המקום השמיני האיידולי האהוב עלינו. מייקל ג'ונס לקח בקלילות...
לכל המצביעים

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo124.gifמי עוד לא בחר את ההופעות../images/Emo35.gif

והזדמנות אחרונה למי שרוצה להשפיע ולהעלות את האיידול שלו וההופעה האהובה עליו למעלה בתוצאות. כרגע יש טופ 10 לא מגוון מידי ועוד הצבעות יכולות לשנות את התמונה ולגוון לנו קצת את השרשור. אתם יכולים להצביע כאן. רק צריך לשרשר עשר הופעות שהיו העונה.

Fairywitch

New member
אני עוד לא בחרתי../images/Emo10.gif בכלל מגיעות לי מכות../images/Emo67.gif

מה שכן- גיליתי שתפוז לא אשם- מסתבר שהמחשב שלי צריך קצת הגדלת זכרון, ואז הוא יחזור לעבוד מהר, ובין השאר גם האינטרנט יחזור לתפקד... אני חייבת המון לקרן על השנה האחרונה בה נטשתי אותה פה לבד
ו... אני יכולה עדיין לבחור?

Fairywitch

New member
וזוהי הבחירה שלי (השרשור המקורי בעמוד הבא):

1. דיויד קוק - בילי ג'ין 2. ברוק - Let it be 3. דיויד קוק - Little sparrow 4. קרלי - Come together 5. דיויד קוק - Hello 6. מייקל ג'ונס – Light my fire 7. ברוק - You're so vain 8. ארצ'ולטה – סמוקי מאונטיין 9. סאישה – Fever 10. קריסטי לי קוק - God bless the USA לא היה קל

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif אבל הצבעתי לה בכל זאת../images/Emo190.gif

היו לה איזה 2 הופעות טובות ולא אהבתי אף אחד מהאחרים...

LeAnnDylan

Well-known member
כן גמני הצבעתי לה בסוף

בכללי היא הייתה נחמדה פשוט הגרסה של CMWYS היתה נוראית לדעתי><" אני חושבת שאני בין היחידים שאהבו את Paint It Black

l TearDrop l

New member
זה לא היה כזה נורא, אבל כן.

בכל מקרה אני זוכרת אותה כאחת הטובות בעונה, לא שזה כזה שיא בהתחשב בזה שהיו אולי 3 בקושי שהרשימו אותי, אבל זה גם משהו.

SHTRUDIDI

New member
זה לא זכור לי ככזה רע

אבל האמת שהעונה הזאת באופן כללי די לא זכורה...

SHTRUDIDI

New member
מנדיסה

אהבתי אותה, ההופעה שלה ל-CRY הייתה מדהימה, ההופעה שלה ל- I don't Hurt Anymore הייתה אחד הדברים היותר טובים שנעשו על בימת איידול לדעתי

למעלה