סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

והפעם-מי אתם חושבים שינצח השנה-בן או בת? לכו להצביע וספרו למי, אתם מוזמנים להוסיף הימור ספציפי... בסקר הקודם בחרנו את המועמד שהועף באופן הכי לא צודק. הנה התוצאות
לכל המצביעים

אני הראשונה שהצביעה + שאלה

אהלן חברה אני חדשה פה . הפיבוריטים שלי העונה הם דויד ארצולטה המקסים וברוק וויט. מקווה שהם יזכו . תגידו איזה מספר פרק בעונה שעברה היה הפרק לגיוס כספים לאפריקה ? אני מתה להוריד אותו. טנקס יעל

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif גבר,

או יותר נכון ילד, כי לא נראה לי שיש משהו (גם משהו כמו מתחרים טובים יותר) שימנעו מארצ'ולטה לקחת את הכתר.

Kryptonite

New member
נצל"ש: הרגע היכה בי משהו

(כשצפיתי באודישן של קריסטי ביו טיוב, בלי קשר בכלל) נזכרתי שלפני שהתחילה העונה החמישית אז כרגיל ראיינו את סיימון והוא אמר שאחת מהפייבוריטיות שלו זו מישהי ממדינה זרה (לא ארה"ב). ואני זוכר שכל האודישנים והוליווד חיפשתי מישהי כזו ולא מצאתי. ופתאום הבנתי שאולי זו הייתה קרלי, לא? בדיעבד בטח בגלל העניינים עם הויזה וכו' אז לא הראו אותה באודישנים ולא בהוליווד כדי שהיא תוכל לחזור אחר כך שוב (כמו שהיא עשתה).

Ssssuper girl

New member
../images/Emo41.gifלעמות העונה הקודמת

שבה הבנות היו יותץר חזקות ..השנה הבנים הרבה הרבה יותר חזקים.. דייויד קוק

R o c k s e n

New member
זכר.. ותגידו משהו

שאלה תיאורטית - לא יכול לקרות מצב שבגמר יהיו שני בנים או שתי בנות? אף גמר זה לא היה ככה =\ בכל אופן השנה הבנים הרבה יותר חזקים מהבנות, זה ידוע והייתי מעדיפה שדייויד קוק ייקח אבל כנראה הכתר יילך לארצ'ולטה

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif למה לא?

עונה שנייה (רובן וקליי) ועונה שלישית (פנטז'יה והשניה).

Dandushit 24

New member
גבר- ודיוויד קוק או ארצ'ולטה../images/Emo45.gif

ובמקום השלישי מייקל ג'ונס
בת הייתי בוחרת בברוק ואח"כ בקרלי

אני מאמינה שבן ייקח

בטח ארצ'ולטה או דייבי קוק, ואם לא אלה אז קרלי כנראה. [או ברוק. וואו, אין לי מושג
]

CarlyAI7

New member
גבר...

דייויד א. או דייויד ק. (למרות שאני רוצה שקרלי)...

למעלה