סקר חדש!!!

סבבב

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש!!!../images/Emo41.gif

בשעה טובה ומוצלחת הועלה סקר חדש לפורום. כאן המקום להגיד תודה לנמר-סקסי על הרעיון לסקר ועל השתתפותו היחידה ביוזמה לסקר חדש (בפורום ובמסרים)... "מי שמצביע משפיע" זו הסיסמא לפני כל בחירות לכנסת, ועכשיו גם אצלנו... ההצבעה היא אנונימית, וניתן להצביע ע"י לחיצה על המילה "סקר" בסרגל הכחול למעלה... בהצלחה.

סקר אינו אובייקטיבי

הסקר לא נותן מגוון אפשרויות מספק (להערכתי), וכך מאלץ את הנשאל לבחור אחת העמדות המוצעות. אין אפשרות תשובה שאני הייתי בוחר בה - "אין צורך במפלגה כזאת, ואין צורך להבליט את הנושא, אם רוצים יחס רגיל, צריכים להתנהג בצורה רגילה". הרי לי ולמנהל הנכבד (לדוגמה) יש דעות פוליטיות קוטביות עם דעותיהם של תושבי שינקין למיניהם.. בנוסף, כמו כל מפלגה סקטוראלית קטנה, עתידה פירוק מהיר. ככה נגיע לרעיון של "מפלגת חובבי בירה" או "מפלגת רואי ערוץ 1", אני בכוונה מקצין. אני מנסה לשכנ את עצמי שאנחנו אנשים רגילים, ראוי שנתנהג בהתאם. אין צורך במפלגה, אך לא כי "גם ככה יש יותר מדיי מפלגות..." תודה על תשומת לב.

סבבב

New member
הסקר עודכן...

ואגב, לרוב בסקרים אין את רוב האופציות האפשריות אלא זה מוגבל לארבע אופציות בלבד... והשאלה היא לאיזה מתוך האופציות האפשריות אתה הכי מתחבר?

dkey

New member
סקרים

1. כיצד לדעתך אפשר לשנות את היחס בחברה הדתית לנושא 2. האם לדעתך הנטיה ניתנת לשינוי 3. בהנחה שנטיה מינית לא ניתנת לשינוי, כיצד אתה פועל א. החלטתי לצאת מהארון ב. למרות שברור לי שזה לא ניתן לשינוי אני לא מצליח להפנים את זה ונמצא במערבולת ריגשית קשה ג. אני נלחם בזה ככל יכולתי ומאמין שאתגבר ד. ברור לי שאני צריך לצאת מהארון אך אני מתקשה שאלה 3 מעניינת בעיני. בעיקר כי היא אולי תעורר את מי שמבין שהנטיה אינה ניתנת לשינוי לעשות מעשה. אני הייתי תקוע בשלב הזה לא מעט שנים אומללות וכיום ברור לי שכל יום שכזה הוא יום שלעולם לא יחזור והתקיעות הזאת רק פוגעת בנו אנושות.

למעלה