סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

זה היה קשה, אבל ניסיתי להיזכר בהופעות אורח שהיו לכל אורך העונה הזו. הן לא כוללות הופעות של איידולים מהעבר (כמו ההופעות של קלי, פנטזיה, דוהטרי ואליוט) או הופעות בגמר עם האיידולים (כמו גלדיס נייט והבנות). אז לכו לבחור מבין כל האפשרויות, מהי ההופעה האהובה עליכם בעונה 6. בסקר הקודם הצבענו לעונה האהובה של איידול- באופן לא מפתיע מידי, העונות שנצפו בארץ הן העונות שקיבלו את הקולות, עונה שלישית-קול אחד עונה שישית- 3 קולות עונה חמישית התקרבה לפסגה עם 8 קולות ועונה רביעית זכתה בתואר העונה האהובה ביותר עם 9 קולות. תודה לכל המצביעים
! יאללה, לכו להצביע לסקר החדש וספרו למי הצבעתם.

SHTRUDIDI

New member
הוספתי את פרגי

אבל לא היו כבר אופציות להוסיף אז פיטר נון ולולו קיבלו את אותה קטגוריה כי הופיעו באותה התוכנית. ושוב, סליחה אם שכחתי מישהו, אבל אין יותר אופציות אז אתם יכולים פשוט לפרט פה
.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif פרגי.

ההופעה היחידה שאני זוכר ושממש אהבתי [גם את מייקל בובליי אהבתי מאוד,אבל את פרגי אהבתי יותר]

מרי לי

New member
היי../images/Emo70.gif איפה ג'ו פרי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

SHTRUDIDI

New member
הוא הופיע עם סאנג'יה

אם אני לא טועה ולכן זה נחשב הופעה עם איידולים.אז הוא לא מופיע בסקר. הסקר הבא יכלול הופעות אורח עם איידולים ואז תוכלי להצביע לו בכיף.

SHTRUDIDI

New member
התלבטתי בין

מייקל בובלה, טוני בנט, מארון 5, פינק ועוד. בסוף מייקל קיבל את הקול.

whatever4

New member
גם אני הצבעתי למייקל

בעיקר בזכות הכריזמה והנוכחות על הבמה.

למעלה