סקר חדש!

AGENT SHESH

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש!../images/Emo41.gif../images/Emo73.gif

תוצאות הסקר הקודם: שאלת מיליון הדולר של התקופה האחרונה - האם צריך להפסיק את עבודתו של דרוקר? 8.33 אחוזים חושבים שכן 16.67 אחוזים חושבים שלא, מה אתם רוצים ממנו? הוא מאמן מצוין! 33.33 אחוזים חושבים שלא ו41.67 אחוזים חושבים שצריך לתת לו עוד קצת זמן, ואם לא ישתנה המצב - לפטרו. תודה למצביעים! ושאלת הסקר החדש: לאחר הפרסומים האחרונים על הכוונה להחליף את ריקי פולדינג - איפה אתם בעניין?

שiש

New member
ריקי פולדינג

הוא אחד הבודדים שצריך להשאיר בקבוצה! יש לו פוטנציאל עצום, הוא שחקן מדהים. זה שלא הולך לו כי מפילים עליו קבוצה שלמה שלא משחקת, ממש לא סיבה לשלח אותו. זו תהיה טעות חיינו. גו ריקי!

EL CHE VIVE

New member
לאור המשחקים האחרונים

וליכולת הגבוהה יחסית לקבוצה של וויליאם אייברי ויכולתו הנמוכה מאד מאד של פולדינג צריכים להעיף אותו ומהר... כמו שאמרתם לפולדינג יש פוטנציאל אבל הוא לא מנוצל ולא נראה גם שהוא הולך לקראת צעדים של ניצול הפוטנציאל הזה אולי הוא באמת מתאים יותר לאן בי איי אבל ממש לא להפועל

z dead

New member
הללויה

סוף סוף אחד שמבין על מה הוא מדבר.. אבל צריך להעיף גם את טרימינגהאם,לא ייתכן שבוסמן יהיה פחות טוב מהישראלי שמשחק בעמדה שלו (קוזיקרו) אם רוצים לבנות קבוצה לשנים הבאות טרמינגהאם בן ה34(!!) צריך לעוף ראשון. אגב אתמול ירושלים נצחה את גבעת שמואל בחוץ,טרימנגהאם התחתן לו בחו"ל בזמן שהקבוצה שלו שיחקה..אף אחד לא הרגיש שהוא חסר לי-ם..

פהפהפהפה.....

מה אתם אומרים??? נסחפתם קצת לא?? אה אחים שלי?? פולדינג שחקן ברמה יכולות מדהימות, טרימינגהאם קלעי מצוין משחק טוב מתחת לסל מצטער להגיד לך אבל הבוסמן הזה שבן 34 טוב יותר מעידו קוזיקארו בניגוד למה שאתה אומר ולא אשמתו שדרוקר נותן לעידו יותר דקות משחק ממנו. אייברי אתמול התעלה לרמה גבוהה זה נראה לי חד פעמי אבל אני מאוד מקווה שזה לא.

z dead

New member
פפפפפה?

יפה לפולדינג שיש לו יכולות מדהימות,אבל מה זה שווה אם הוא בורח מהכדור? ד"א אין לו כאלה יכולות מדהימות,יעילות החדירה שלו יורדת פלאים ברגע שסוגרים לו את קו הבסיס... טרמינגהם...עד שקוזי לא שיחק,באותו משחק מול ולנסיה,ראינו איזו הגנה היתה לירושלים..עידו מקבל יותר דקות מהסיבה הפשוטה..הוא יותר טוב. אייברי גם גרוע..אבל פולדינג וטרימנגהאם הקשיש יותר גרועים.

z dead

New member
כל משחק..

במיוחד נגד ולנסיה.. חוץ מאשר נגד הגליל בכל המשחקים הוא ברח..וגם נגד הגליל הוא ברח מהכדור במוני טיים..

שiש

New member
בשני המשחקים האחרונים

הוא באמת היה נראה כבורח מהכדור. אבל למה אתה לא ממליץ להטיס את שפר למשל, שפשוט מבריח את הכדור ממנו? ברגע שהוא שם רגל על הפרקט כבר מתחילות הפאשלות. את המשחק של יום ראשון ראית? הכדור בידיים של שפר - והופ! הכדור נזרק ע"י שפר החוצה, בצעד לגמרי תמוה ולא ברור (וזו רק דוגמה קטנטונת מתוך רבות, לצערי הרב) נראה כאילו הוא ממש מתאמץ לפשלק! היכולות של פולדינג לא תמיד באות לידי ביטוי, כי הוא צריך פרטנרים מתאימים שיעזרו לו להוציא אותם החוצה. אי אפשר לדרוש משחקן צעיר, מוכשר ככל שיהיה, לקחת קבוצה שלמה על הגב שלו. כל שחקן עושה פאשלות, ורבים השחקנים שצריך להעמיד אותם על מקומם מלבד פולדינג. עוד דבר שמכעיס אותי, זה שכל שחקן, אחרי משחק טוב שלו - כולם ישר "ווי, שחקן אדיררררררר", וממש אחרי כמה ימים כשלאותו שחקן יש משחק רע, שזה קורה ולגיטימי, ישר באות הקפיצות בסגנון "צריך להעיף אותו ומהר"! זה לא הולך ככה. תהיו עקביים, תסתכלו על התמונה הכוללת. תראו מי באמת נותן את הנשמה שלו ומתאמץ באמת כדי לתרום להצלחת הקבוצה, גם אם לא תמיד הולך לו (כל עוד זה לא על בסיס קבוע, כמובן) ומי באמת לא מחולל שינוי משמעותי. [ואם כבר, אז את פריינד אני באמת נהנית לראות משחק.] בכל מקרה, מזל טוב לטרימינגהאם, ובהצלחה לנו היום. יום טוב לכם :)

z dead

New member
כמה השגות

היה רק משחק אחד בו פולדינג היה טוב התקפית - מול הגליל. בכל שאר המשחקים הוא ברח מהכדור. וגם מול הגליל ..משה מזרחי שמר עליו..לא בדיוק חוכמה. שלא נדבר על זה שבאותו משחק מול הגליל השחקן שעליו פולדינג שמר דפק 28 נק',שוב משה מזרחי. פולדינג בא על משבצת של זר - הוא תופס חצי מכמות הזרים שירושלים יכולה להביא,לפיכך - הוא כן אמור לקחת על עצמו,זה שהוא צעיר וחסר ניסיון לא אמור לעניין אותי גם,הוא בא בשבל לתרום לקבוצה,לא בשבל להשתפר על חשבון י-ם ואז לעוף ליורוליג או לNBA. דורון שפר לעומת זאת לא תופס משבצת של זר,ישראלים ירושלים יכולה להביא כמה שהיא רוצה,בהתחשב כמובן במגבלות התקצייבים שלה.מעבר לזה ששפר זה לא פולדינג, הוא הוכיח את עצמו עוד כשפולדינג היה בן 11. הוא יחזור לעצמו. ד"א זאת שערוריה ששחקן מעדיף ללכת להתחתן בשבוע בו הקבוצה שלו משחקת,לא סתם, שבוע שבו הקבוצה שלו במשבר,ולא יכול לחכות לפגרה שגם ככה מאוד קרובה. מעבר לזה שהוא לא תורם לקבוצה..הוא ופולדינג חייבים לעוף י-ם זה לא מכבי ת"א שיכולה לשמור שחקנים לא טובים על הספסל ולחכות לנס (קומאטוס,שלף,בלוטטנטל של שנה שעברה עד משחקי ההצלבה) לי-ם אין כזה תקציב.

שiש

New member
אוקיי, אז קודם כל

לא ערכתי השוואה בין שפר לפולדינג ברמת המשחק או בכלל. שפר היה דוגמה לכך שאת ה"עליהום" שעורכים על פולדינג ראוי לעשות על הרבה אחרים, ובוא נסכים שלא להסכים בעניין. בעיני - פולדינג בהחלט לא מהווה את הבעיה העיקרית. אבל אם כבר, את זה ש"שפר יחזור לעצמו" שמעתי כבר יותר מידי. אמרתי פה הרבה פעמים, ואני אגיד שוב - שפר לא מראה סימנים של לחזור לעצמו, ובדיוק להיפך. הוא הולך ומדרדר. קשה להודות בזה, שפר היה נכס חשוב, אבל מה לעשות - זה כבר לא המצב כיום, וכדאי שתשלימו עם זה כבר! (לא שאני מאושרת מזה, בכלל לא, אבל בחייאאאאת תהיה מציאותי. בנינו עליו המון, ובינתיים הוא לא מפסיק לאכזב) בעניין טרימינגהאם אתה צודק. ואני בהחלט מסכימה איתך בעניין הזה, שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להחזיק שחקנים לא טובים על הספסל וכו'. שינוי צריך להיעשות דחוף, על זה אין ספק. נקווה שדרוקר ודני יעשו החלטות נכונות, ומהר.

EL CHE VIVE

New member
אז ככה:

שפר הוא ישראלי אם יש לך ישראלי יותר טוב שדני קליין מסכים לקנות קדימה בכבוד. את בעצמך אמרת "אי אפשר לצפות משחקן צעיר לקחת את הקבוצה על הגב שלו" ואת צודקת אנחנו צריכים שחקן זר שיקח את הקבוצה על הגב שלו אנחנו צריכים עושה משחק!!! נכון שהייתי בעד להעיף את אייברי אבל התחרטתי חשבתי על זה וכמו שאמרת צריכים להסתכל על התמונה הגדולה ואייברי כן נתן את כל מה שיש לו וכן הנהיג את הקבוצה וכן קלע את הנקודות. לעומת זאת פולדינג הצעיר והלא מנוסה לא עשה את זה. אז אני אומר לדני קליין לדרוקר ולך תנו לפולדינג לעשות את הסטאז' שלו לאן בי איי במקום אחר לא בהפועל!!! את הניסויים שלו שיעשה בקבוצה אחרת יותר בינונית אם אתם רוצים אירופה אם אתם רוצים גביע ואולי אפילו אליפות תפסיקו לחשוב בינוני ותחשבו בגדול!!! אל תעשו מעשי צדקה כשאתם צריכים להציל את עצמכם!!!

שiש

New member
אילו רק היינו חושבים בגדול

לא היינו נותנים לקלי מקארתי ללכת. לא היינו נותנים לוויל סולומון ללכת. לא היינו נותנים לאווג'ובי ללכת. לא היינו מבצעים כל מיני החתמות מפוקפקות שהרסו את הקבוצה. הרכב מנצח לא מחליפים, וזו הטעות הכי גדולה שיכלנו לעשות. במקום לקדם את הקבוצה המקסימה שהיתה לנו פה, דירדרנו אותה אחורה. כל כך טיפשי, וכל כך עצוב.

למעלה