סקר חדש

ron20

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo26.gif

כיצד את/ה מקושר/ת On-line ? ללא ספק המכשירים בעלי קישוריות מובנה והנוחות שב BT ... הופכים את שימוש האונליין לנפוץ יותר ויותר. לאט לאט תכני ה offline מפנים את מקומם לתכנים מעודכנים יותר. מעניין מהו אופן החיבור הנפוץ בין החברים (אם בכלל), הסקר הבא יעסוק באופי השימוש (אלא אם תשובה 1. תקבל את כל הקולות
) הצבע/י והשפיע/י

ron20

New member
תוצאות ביניים ../images/Emo26.gif

טוב לפחות אותי זה מעט מפתיע ... נראה כי חלק משמעותי מהחברים לא עובד און-ליין (אולי זה מסביר את ריבוי השאלות על AVANTGO) מעניין מה הסיבה: - אין צורך אונליין - מחיר - אין סלולר תומך - מכשיר פוקט מיושן שמקשה חיבור נח. - אחר ?

kill bill

New member
כל התשובות נכונות ../images/Emo4.gif

טוב לא כולן .. אבל זה שילוב של אין לי ממש הרבה כסף ולפוקט שלי אין את אופצית הבלוטות (וב IR זה לא הכי נוח) והסלולרי שלי לא תומך לא ב IR ולא בבלוטות.. אם היה לי כסף הייתי קונה אולי פלאפון עם GPRS ו IR ואם היה לי עוד הרבה יותר כסף הייתי קונה פוקט חדש ופלאפון חדיש עם בלוטות. אבל אחרי הכל גלישה בפוקט היא לא חוויה יותר מידי נוחה ויעילה.. (אבל כן . זה יהיה נחמד להיות בחוץ ולעשות השוואת מכירים ב ZAP לפני רכישה בחנות)

ron20

New member
תשמע ../images/Emo72.gif ...

תקציב זה אישי ... לפחות לגבי טלפונים, אני תמיד העדפתי פונקציונליות על פוליפונים וצבעים ... יש היום מבצעים ממש טובים בכל הרשתות. לגבי חויית הגלישה בפוקט אני ממש לא מסכים אתך
... נוחות זה עניין אישי, אבל לא יעיל
הפוקט בשבילי הוא (גם) כלי עבודה, אין תחליף יעיל יותר מ: - מיילים בכל מקום - 144, דיווחי תנועה ועוד - מסנג'ר (טוב בד"כ לא קשור כ"כ לעבודה) - שליטה מרחוק על ה PC, איטי להחריד אבל הכל עניין של צורך... מה שכן, החוויה לא דומה ADSL עם מסך 19 ... ולצורך ZAP בחנות באמת מוגזם להשקיע אבל לשימושים עסקיים זה פשוט ויעיל.

kill bill

New member
התכוונתי יעילות נוחות ביחס למחשב

ברור שזה יכול להיות מאוד יעיל... גם לי 144 ו מסנג'ר לא היו מזיקים כמובן.

mikeoreli

New member
נכון

אני כרגע עובד עם הקסיופיאה שלי שכידוע מתקשרת דרך IR, אבל אין לי IR בטלפון. יש לי אפשרות לקנות כרטיסי WIFI(לחבר דרך הCF), אך אני לא נמצא כרגע בקרבת רשתות כאלו ולכן זה לא כדאי עבורי. לגבי BT, אין לי גם כן בטלפון ולכן ההשקעה כרגע לא משתלמת לי. בשנה הבאה אני אעבור לבן גוריון, שם יש נקודות חמות ולכן אני אחליף את הפוקט פיסי בחדש יותר שיתמוך בשתי צורות התקשורת, בכל אופן אחד שכבר יריץ את WM2004. בכל מקרה, הסיבות העיקריות לכך שרובנו במצב off-line הוא שיש עוד הרבה אנשים עם פוקט פיסי ישנים (כמוני), יש הרבה מכשירים שתומכים בשן-כחולה כמו ה1940 וה2210, אבל אין להם טלפון BT, יש ליזכור שלמרות שהשוק פתוח, יש בארץ מעט מאוד מכשירים שתומכים ב BT והם גם עולים יחסית יותר. יש אנשים שיש להם את ה4150, 5550, 558 וה-X3i שתומכים בWIFI, אך בגלל שיש מעט נקודות WIFI בארץ, הם כמעט ולא משתמשים בהם. יש גם את אלו שיש להם את הXDA2 וקיוטק שאכן מחוברים, אך הכמות שלהם היא ממש מעטה בגלל עלות המכשיר הישן בארץ והחדש בחו"ל. הסקר הזה נעשה בזמן הנכון. אם תזכרו לחזור על הסקר בעוד שנה, נוכל להשוות ולראות עד כמה התפתח התחום של התקשורת האלחוטית בארץ.

למעלה