תרגעו. זה בסך הכל סקר, וכמו שאמרתי, "עקב בקשת הקהל" יהיה סיבוב שני. וגם אני הצבעתי לסיימון וגרפונקל.
G ganooov New member 10/11/02 #21 תרגעו. ../images/Emo13.gif זה בסך הכל סקר, וכמו שאמרתי, "עקב בקשת הקהל" יהיה סיבוב שני. וגם אני הצבעתי לסיימון וגרפונקל.
תרגעו. ../images/Emo13.gif זה בסך הכל סקר, וכמו שאמרתי, "עקב בקשת הקהל" יהיה סיבוב שני. וגם אני הצבעתי לסיימון וגרפונקל.
S SMILE 4 NOTHING New member 11/11/02 #23 לדעתי, לא צריך להשוות בין אמנים של סוגים שונים ברוק. אני ממש התלבטתי בין ווטרס-גילמור,לסיימון וגארפונקל,אבל בחרתי שלא להצביע,כי אין מקום להשוות. אפשר לעשות סקר לכל סוג והאמנים המובילים שלו,אבל ככה זה יצא סתם חפיף...(בלי להעליב או משהו!)
לדעתי, לא צריך להשוות בין אמנים של סוגים שונים ברוק. אני ממש התלבטתי בין ווטרס-גילמור,לסיימון וגארפונקל,אבל בחרתי שלא להצביע,כי אין מקום להשוות. אפשר לעשות סקר לכל סוג והאמנים המובילים שלו,אבל ככה זה יצא סתם חפיף...(בלי להעליב או משהו!)
M MrFloyd New member 12/11/02 #24 ../images/Emo184.gif פריפ את פריפ מי ענה בסקר האחרון פריפ ופריפ ???!!!!!!! הוא לא צמד........ יש לפחות ארבעה כמוהו בקבוצה......... NO PUSSYFOOTING!!!!1
../images/Emo184.gif פריפ את פריפ מי ענה בסקר האחרון פריפ ופריפ ???!!!!!!! הוא לא צמד........ יש לפחות ארבעה כמוהו בקבוצה......... NO PUSSYFOOTING!!!!1
G ganooov New member 12/11/02 #25 סליחה?! ../images/Emo13.gif א. לא ירדתי לסוף דעתך. ב. היית יכול לשרשר את זה לשרשור הסקר. ג. ברוך הבא לפורום.
סליחה?! ../images/Emo13.gif א. לא ירדתי לסוף דעתך. ב. היית יכול לשרשר את זה לשרשור הסקר. ג. ברוך הבא לפורום.