| סקר חדש!

ganooov

New member
ראיתי. ../images/Emo13.gif

ואהבתי (אם את מדברת על Why Aye Man). אגב, גירסת הרדיו והקליפ שונה למדי מהגרסה המקורית שיש בדיסק (היו חסרים לי 30 שקל כדי לקנות אותו $&##&*@!).

ganooov

New member
../images/Emo41.gif| סקר חדש! ../images/Emo13.gif

טוווף, אז עלה סקר חדש, שוב פעם באדיבותו של comfortably pink, והפעם: "מיהו לדעתך הטוב ביותר מבין הצמדים הבאים?" (וכאן מגיעה רשימה של צמדים). הפעם, אין בדיחה (אלא אם אתם צוחקים לשמע "פריפ ופריפ"). תוצאות הסקר הקודם לא ממש הפתיעו אותי, ומסתבר שרוב חברי הפורום אוהבים דווקא רוק קלאסי (אני אישית הצבעתי להארד רוק).
שימו לב: העדכון השבועי הלך לעולמו, מכיוון שזה גזל ממני יותר מדי זמן, שכרגע אין לי
. להתראות!

ganooov

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

כשהסקר הזה הוצע לי בראשונה, סירבתי לעשות אותו מכיוון שחשבתי שזה מה שיגידו כאן. יש פחות מדי מקום בסקר, ואם תאספו כאן עוד 10 צמדים - אני אעשה בשבוע הבא גירסה מספר 2 של הסקר.

Grimble Grumble

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

אתה מוכן בבקשה להפסיק לשלוח הודעות שזאת הכותרת שלהן? כל הרעיון ב"נושא" זה שאנשים ידעו על מה ההודעה כדי לדעת אם לפתוח בכלל או לא...

ganooov

New member
תראה, ../images/Emo13.gif

אני בדיעה שרוב הגולשים פותחים כל הודעה בשירשור במקרה שהם קראו את ההודעה הראשונה בשירשור. אם שמת לב, יש לי כל מיני סוגי "נושאים": "ברררר....", "אממממ..." וכן הלאה, ולרוב אני לא אכתוב משהו רציני בנושא. אני לא אפתח ככה שירשור, אבל אני חושש שאני אמשיך לנהוג כמנהגי לפחות בשאר הפורומים.

סורי

הידע שלי במוזיקה מצומצם מאוד, ואת האמת.. שכחתי מלנון מקרטני... הייתי מוריד את אמרסון ולייק, ושם את לנון ומקרטני, גנוב, אפשר לעשות את זה? שוב, מכיוון שאני הצעתי את הסקר, הוא נכתב על פי דעתי וגנוב, וכאמור הידע שלי מוגבל, אז זה מה שיצא... גנוב ואני נשמח אם מישהו יציע סקר אחר...

מי אלה?

הטיילר היחיד שאי מכיר הוא מארוסמית´, ואני יודע שלא התכוונת אליו...

קיר קמט

New member
בשבילו כן

שנית זה הסקר בערך הכי נוראי שראיתי אולי חוץ מהסקר על השירים שכלל את light my fire :)

xenocide

New member
אלוהים תשמור

אני ממש לא קולטת את הסרט שלכם.. זה לא סקר כל כך נוראי. זה אפילו נחמד חוץ מזה למה שאתם לא תתנו הצעות לסקר חדש? ואם אתם נותנים אז כנראה שיש סיבה שאת שלכם לא בוחרים ואת הסקר הזה בחרו...

Aeroguy

New member
כן

1. הם עולים על השאר 2. שמתם שם אפילו זוג מעריצים של אירוסמית´, שבכלל הקימו להקה והתחילו לנגן בגללם (סלאש ואקסל) 3. באחים רובינסון- מהבלאק קרואוז (לא ציפיתי שתדע אבל מה זה מוזיקה טובה בשבילך)

עוד פעם בודקים של מי יותר גדול?

אין דבר כזה עולים על כל השאר, סופרי העורבים הם נפלאים, אירוסמיט´ היו בסדר גמור פעם, מה לעשות, יש מספר מוגבל של תשובות בסקר כזה, ואם אפילו לנון ומקרטני לא נכנסו, אז מה לארוסמיט´ או לקאונטינג קראוז כי ילנו?, זה סה"כ סקר, לא מדינה פלשטנאית או מלחמה בעירק, תירגעו...
דרך אגב, אני זה שהצביע לסיימון וגרפונקל...

Aeroguy

New member
הבלא קרואוז זה לא הקאונטינג קרואז

תשובתך גרמה לי להבין את "הרצינות" של הפורום הזה

סליחה אני אני לא מכיר את הבלא קראוז

אולי תשכיל אותי?, אני מכיר את הבלק קראוז, וכאמור את הקאונטינג קראוז, אבל אתה איש רציני, לא כמוני, לא יכול להיות שטעית. ודרך אגב מוסיקה היא דבר רציני סקרים לא

למעלה