סקר חדש עלה!

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש עלה!../images/Emo41.gif

והפעם, לכבוד עונת הסתיו החליטו מתמודדי העונה חמישית לעשות לנו חיים קשים ולהוציא את אלבומיהם במרווח זמן קצר. איזה אלבום הכי מסקרן אתכם? איזה אלבום אתם חושבים לקנות? ובקיצור- איזה אלבום אתם הכי מחכים לשמוע? יאללה,לכו להצביע! אז תבואו לפה ותספרו למי הצבעתם ולמה...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif

איזה אלבום הכי מסקרן אתכם?כריס איזה אלבום אתם חושבים לקנות?לא נראה לי שאני אקנה של מישהו רק של אליוט שב"ה יצא ובקיצור- איזה אלבום אתם הכי מחכים לשמוע?ממה שיצא?כריס

Fairywitch

New member
את נסגדת../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

איזה אלבום הכי מסקרן אתכם? של כריס. איזה אלבום אתם חושבים לקנות? של כריס, ואם לא יהיה יקר- גם של קתרין וטיילור. קלי- קודם אקשיב לו. אם זה קאנטרי משובח- אז גם את שלה
ובקיצור- איזה אלבום אתם הכי מחכים לשמוע? של כריס

../images/Emo27.gif

איזה אלבום הכי מסקרן אתכם?כריס איזה אלבום אתם חושבים לקנות?לא חושבת שאני אקנה... ובקיצור- איזה אלבום אתם הכי מחכים לשמוע?כריס
וגם של אליוט.

קפיטו

New member
../images/Emo99.gifרק של קאט

אני כבר לא יכולה לחכות! וכבר הזמנתי אותו באמזון אבל יש עוד זמן
.. אהבתי את הסינגל הראשון של קלי, אז יש מצב שאני אזמין גם את שלה, נראה.

SHTRUDIDI

New member
והתשובות שלי...

האלבום שהכי מסקרן אותי הוא של כריס, אני מאוד אוהבת את מה ששמעתי עד עכשיו. האלבום של קלי הבנתי שהוא פשוט קאנטרי צפוי למדיי, מעניין אותי מה יהיה הסגנון של טיילור,עם כל האלבום יהיה ג'אזי כזה או לא. אני רוצה לקנות את האלבום של כריס. אני הכי מחכה לשמוע את האלבום של כריס. כי הוא מלך.

מרי לי

New member
והתשובות שלי

איזה אלבום הכי מסקרן אתכם? האלבום של טיילור - אני רוצה שהוא יהיה בסגנון של הראשון רק עם מפיקים יותר טובים וכו' איזה אלבום אתם חושבים לקנות? אל האלבום של דילנה - אבל לי מה ששמעתי עד היום..... אני מעדיפה אותה לייב....... ובקיצור- איזה אלבום אתם הכי מחכים לשמוע? אני הייתי רוצה לשמוע אלבום סולו של לוקאס... אני אוהבת את החשיבה המלודית שלו נורא ואני רוצה לשמוע אלבום שלם של זה כדי להדבק ממנו קצת ולקבל השראה. סופרנובה נראים טוב....... אבל........ זהו( בעצם... כולם חוץ משניים
)

SHTRUDIDI

New member
לא לדאוג

הסקר הבא יהיה על רוקסטאר, כרגע חשבתי שאין טעם לערבב את שניהם כי לכל אחד יש פייבוריט אחר בכל תוכנית, ככה הקולות יתחלקו ויהיה יותר קשה לבחור אחד.

הודיה100

New member
תשובהה

האלבום הכי מסקרן- איילה בראון......כן כן לקנות- האלבום של אליוט!
והכי מחכה לשמוע... אליוט!

למעלה