סקר חדשדש

../images/Emo41.gifסקר חדשדש../images/Emo41.gif

ותוצאות הסייקר הקודם
מה הצעד הבא שהיית רוצה שג`ן תעשה בקריירה?
שתוציא סינגל שלישי
3 מצביעים-30%
שתשכח מריברט ותוציא את האלבום הספרדי
4 מצביעים-40%
שתקליט אלבום אנגלית חדשדש
3 מצביעים-30%
שתעזוב קצת את המוזיקה ותתמקד במשחק-0 מצביעים סה"כ הצביעו 10
ותצביעו לסייקר החדשדש
יומטוב

|יד|ושאלון...ללומדים למיניהם../images/Emo26.gif

בגלל שאנחנו סובלים המון מגיע לנו שאלון משלנו...(נלקח מפורום סקרים ושאלונים)
באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? ובשיעור האחרון? האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? אם כן אז איך קוראים למורה? מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מביאים בקבוק מים? איזה תיק יש לכם? הולכים לבד לביצפר או עם מישו? מגיעים בהסעה או ברגל? סידרתם כבר ת'ילקוט? היו אתמול שיעורים? הרבה? סיימתם אותם? אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר? יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? אם כן איזה ובאיזה ימים? איך קוראים למחנכת?

|יד|ועוד שאלון...לכולם../images/Emo26.gif

וגם בשאלון הזה ניתן את הקרדיט לפורום סקרים ושאלונים...
האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם(לא מבחינת בני זוג..)? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? האם אי פעם צעקתם לאנשים מהחלון? האם אי פעם צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? האם אי פעם לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מיום הפוך ופורים)? האם אי פעם יצאתם מהבית ולאחר שעברתם כמה רחובות גיליתם שיצאתם בנעלי בית? האם יש לכם תחתונים של טלטאביס או איך שלא כותבים את זה? גם אתם חושבים שטינקי ווינקי הוא הומו? נכון שגמאתם חושבים שמומין הוא שקסי?

oren456

New member
תשובות שלי

האם אי פעם אכלתם חול? ברור נשכתם את החבר/ה שלכם(לא מבחינת בני זוג..)? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? ברור ( מושיקו בובליל המלך) שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא זוכר האם אי פעם צעקתם לאנשים מהחלון? ברור האם אי פעם צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? חחח לא האם אי פעם לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מיום הפוך ופורים)? לא , ומה זה יום הפוך? פעם ראשונה שאני שומע על כאזה דבר. האם אי פעם יצאתם מהבית ולאחר שעברתם כמה רחובות גיליתם שיצאתם בנעלי בית? ברור האם יש לכם תחתונים של טלטאביס או איך שלא כותבים את זה? לא גם אתם חושבים שטינקי ווינקי הוא הומו? אף פעם לא חשבתי כך נכון שגמאתם חושבים שמומין הוא שקסי , לא רק מאי הקטנה היא שקסית.

PRINCESS GINA

New member
שאלה!

אתה מת"א? אני הכרתי מושיקו בובליל מת"א שעשה איתי טיול לשוויץ, צרפת והולד, טיול בני מצווה ואם אני לא טועה הוא נהרג לפני 5 שנים בתאונת דרכים יחד עם החבר שלו, הם היו כדורסלנים.

oren456

New member
חחחח אני מפ"ת

ומושיקו בוליל המלך אני התכוונתי לשירה חן שהייתה בכוכב נולד 2 שהביאה את החבר של ששמו מושיקו בובליל.

עונההההה

האם אי פעם אכלתם חול? בטעות נשכתם את החבר/ה שלכם(לא מבחינת בני זוג..)? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא האם אי פעם צעקתם לאנשים מהחלון? כן האם אי פעם צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? יש מצב האמת... בטוח משו דומה בכל אופן האם אי פעם לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מיום הפוך ופורים)? לא האם אי פעם יצאתם מהבית ולאחר שעברתם כמה רחובות גיליתם שיצאתם בנעלי בית? חחחחח לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביס או איך שלא כותבים את זה? לא גם אתם חושבים שטינקי ווינקי הוא הומו? מה?? חחח לא נכון שגמאתם חושבים שמומין הוא שקסי? אמממ... חמוד לא שקסי חחחחחחחחח

oren456

New member
התשובות שלי

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? חמש וחצי בבוקר.
איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? יב' 1
איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? גמרא וביולוגייה ובשיעור האחרון? האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? הלוואי אם כן אז איך קוראים למורה? מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחים סנדוויץ, כי יש ארוחת בוקר וצהריים בבית ספר מביאים בקבוק מים? ברור אלא מה? איזה תיק יש לכם? של BE FREE הולכים לבד לביצפר או עם מישו? יש הסעה מגיעים בהסעה או ברגל? הסעה סידרתם כבר ת'ילקוט? רוב הדברים בלוקר היו אתמול שיעורים? אלא מה? הרבה? לא סיימתם אותם? חחח מי התחיל אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? אם ההתנדבות שיש לי כל יום רביעי במועדונית של אתיופים נחשבת לחוג. אם כן איזה ובאיזה ימים? ימי רביעי משעה 2 וחצי עד 4 וחצי איך קוראים למחנכת? קודם כל זה מחנך וקוראים לו מרדכי סלומון.

|יד|מממ...

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה?10 דקות לפני שמתחיל חח...7:45 ככה איזה כיתה אתם(אם בכלל...)?י"א איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום?מממ...יום ראשון אולי..ונראלי מתמטיקה ובשיעור האחרון?מזה משנה!? האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני?לא אם כן אז איך קוראים למורה? מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?מה שאמא שמה... מביאים בקבוק מים?כווע איזה תיק יש לכם?של גארפילללד המושלםםם הולכים לבד לביצפר או עם מישו?לבד מגיעים בהסעה או ברגל?ברגל...5 דקות מהבית סידרתם כבר ת'ילקוט?לא היו אתמול שיעורים?מממ...כן הרבה?כן...עבודה ליום ראשון בעע וביום ראשון מבחן סיימתם אותם?לא איזה שומדבר אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר?לפנות בוקר יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים?צופים נחשב...? אם כן איזה ובאיזה ימים?כל יום כל היום איך קוראים למחנכת?הוא בן...ומרק

אני עונה ../images/Emo26.gif

באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? שש ורבע
איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? י"ב! איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? ביום ראשון יש לי גמרא על הבוקר (כמו תמיד
) ובשיעור האחרון? אממ ספורט האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? לא אם כן אז איך קוראים למורה?---- מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? יש ארוחות בביצפר מביאים בקבוק מים? לא, יש קולר בביצפר איזה תיק יש לכם? אממ של פומה יפה כזה
הולכים לבד לביצפר או עם מישו? יש הסעה מגיעים בהסעה או ברגל? ---- סידרתם כבר ת'ילקוט? לא... עכשיו סופ"ש! היו אתמול שיעורים? כן, במתמטיקה הרבה? לא ממש סיימתם אותם? העתקתי שניה לפני תחילת השיעור ממישהו
אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר? יותר בכיוון הצהרים יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? פסנתר.... אם כן איזה ובאיזה ימים? פעם בשבועיים ביום שני איך קוראים למחנכת? מחנך, וקוראים לו חגי...

../images/Emo79.gifעונה../images/Emo70.gif באיזה שעה את קמים כדי ללכת לביצפר/חטיבה/תיכון או מה שזה לא יהיה? 7:30 איזה כיתה אתם(אם בכלל...)? ח' איזה מקצוע יש לכם בשיעור הראשון היום? תנ"ך ובשיעור האחרון? היה אמור להיות מתמטיקה, אבל בסוף ביטלו אז ערבית האם למדתם או אתם לומדים כרגע בביצפר חינוך מיני? למדנו שנה שעברה... מה אתם לוקחים בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? אני קונה בבצפר מביאים בקבוק מים? כן איזה תיק יש לכם? של adidas הולכים לבד לביצפר או עם מישו? לבד מגיעים בהסעה או ברגל? ברגל, הבצפר 2 מטר מהבית שלי סידרתם כבר ת'ילקוט? לא היו אתמול שיעורים? כל יום הרבה? מלא../images/Emo122.gif סיימתם אותם? כמעט../images/Emo3.gif אם לא... מוחעחעחעחעחעחעחע תקבלו עונששששששש סתם..=/ האם גם אצלכם עכשיו בוקר? לא... יש לכם חוגים כלשהם אחר הצהריים? כן אם כן איזה ובאיזה ימים? כדורעף בימי רביעי ושישי איך קוראים למחנכת? מלכה

למעלה