../images/Emo19.gif ולא מהסיבה שנראה לכם
אתם יודעים שמאז הרומן של רידג'/ברידג'ט הדמות של ברידג'ט נהרסה בעיני לחלוטין. מה שאמילי האריסון הצליחה לעשות בשני הפרקים וחצי שהשתתפה בהם הוא להשכיח ממני את העלילה המזעזעת הזאת. אבל לא זאת הסיבה. נראה לי שג'ניפר פיניגן היא שחקנית מספיק טובה כדי להצליח בגדול. ככל שהיא תשאר יותר זמן באופרות סבון - כך יהיה לה יותר ויותר קשה לעזוב אותן. גם קתרין קלי לאנג, סוזן פלנרי, וג'ון מקוק יכלו להגיע לפריים טיים ולקולנוע - אבל כשאתה מזוהה יותר מדי עם אופרת סבון, בדרך כלל לא ייקחו אותך לפרוייקטים בתחומים אחרים. קחו לדוגמא את אדריאן פרנץ: היה לה נורא טוב ביפים בשנים הראשונות, ומאז היא תקועה. אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שטוב לה לגלם את אמבר היום - בלי עלילות ובלי סצינות משמעותיות. היום אם היא תלך לאודישן לסרט הוליוודי ישר יעשו עליה איקס: היא כוכבת אופרת סבון ובתור שכזו היא מזוהה מדי עם הז'אנר כדי שייקחו אותה ברצינות. לסיכום כל זה - אני בעד אמילי האריסון. יש לה תינוק שהיא צריכה לפרנס ועבודה באופרת סבון בהחלט תספק לה כסף טוב ושעות עבודה נוחות. ג'ניפר פיניגן צריכה להמשיך הלאה, ובקצב שהיא השתלטה על הפריים טיים - עם סדרת דרמה מצליחה ופיילוט לקומדיה חדשה - היא תגיע להוליווד בקרוב מאוד.