סקר-ברידג'

SupeRonit

New member
../images/Emo41.gif סקר-ברידג' ../images/Emo41.gif

את מי אתם יותר אוהבים
את מי אתם מעדיפים
ברידג'יט הישנה-ג`ניפר פיניגן (לבחירה בה לחץ
-כי היא דיברה הרבה דיבורי צדיקה,הטפות מוסר,*יוני שכל ובלבולי בי*ים) או החדשה- אמילי הריסון (לבחירה בה לחץ
-כי היא לא מדברת בכלל,מכיוון שהיא כבר לא שם) * אתם יותר ממוזמנים לנמק בחירתכם ולפרט סיבותכם *

NarihS

New member
חחחח איך אהבתי את האפשרויות

בעיקרון אני בוחרת ב-
כי סתם.. היא שיחקה יותר טוב מבריג'יט החדשה.. למרות שאתם צודקים בכך שלבריג'יט החדשה לא היה זמן מסך.. אבל עדיין.. אני מעדיפה את ג'ניפר.. אבל אני בוחרת גם ב-
חח כי האפשרות הזאת כזאת מצחיקה! חחח

SupeRonit

New member
שמחה שאהבת-זה כבר היה = את המאמץ

(לקח לי זמן להחליט על האייקונים שיתאימו לאישיות של כל אחת).. וגם חשוב לי להמשיך את המסורת: ההתחלה (מאת supeRonit) ההמשך (מאת לינה18) והסקר הנוכחי (מאת supeRonit)

Mighty Morphin

New member
רגע!../images/Emo10.gif

גם אני פתחתי סקר לפני כמה זמן!! (מי יותר יפה-ברוק או טיילור?)

SupeRonit

New member
צודק-קבל את התנצלותי הכנה

קבל תיקון.. (ראה הודעה חוזרת)

SupeRonit

New member

(לקח לי זמן להחליט על האייקונים שיתאימו לאישיות של כל אחת).. וגם חשוב לי להמשיך את המסורת: ההתחלה (מאת supeRonit) ההמשך (מאת לינה18) המסורת בשיאה (מאת Mighty Morphin) והסקר הנוכחי (מאת supeRonit)

SupeRonit

New member

(לקח לי זמן להחליט על האייקונים שיתאימו לאישיות של כל אחת).. וגם חשוב לי להמשיך את המסורת: ההתחלה (מאת supeRonit) ההמשך (מאת לינה18) המסורת בשיאה (מאת Mighty Morphin) והסקר הנוכחי (מאת supeRonit)

אני לא חושב שאפשר לעשות כזה סקר עכש

מהסיבה הפשוטה שאת בריג'יט החדשה עוד לא הספקנו להכיר אני אבחר ב
בעיקר משני סיבות: הראשונה היא שג'ניפר עולה לי על העצבים והשניה היא שאמילי כוסית על!

Mighty Morphin

New member
אמממ...../images/Emo118.gif

ג'ניפר פיניגן ממש חמודה ואהבתי אותה.
וחבל שהיא עזבה דווקא כשהעניינים בינה לבין אוסקר התחממו, זה היה הפסד גדול.

Elanor Rigby

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo96.gif

אני בוחרת בבריג'ט הישנה... כמה שהיא הייתה מעצבנת, היא עדיפה על שטיח הקיר שמשחקת במקומה :) אבל האמת? הכי אהבתי את ברידג'ט שהייתה לפני ג'ניפר פיניגן... ששיחקה כשהיא הייתה בת 13 בערך.

לינה18

New member
גם אני הכי אהבתי את בריג'ית שהיתה

לפני ג'ניפר, ששיחקה את בריג'ית בת ה-13. היא היתה מהממת וממש חמודונת.

Traped In A Box

New member
ברידג'ט

מאוד שמחתי שג'ניפר פינגן שמעצבנת כבר מהפרק הראשון שהיא נכנסה לסידרה, עזבה ושמו ברידג'ט חדשה. הבעיה היא שהיא נראית כל כך שונה מהקודמת שכשהיא ואוסקר היו ביחד קצת אזס זה היה מוזר מאוד ולא הרגיש כמו היפים והאמיצים. והבריג'ט שהייתה לפני ג'ניפר כשהייתה בת 13 באמת הייתה הכי טובה! היא היתה כוסית (במיוחד כשהיא ואמבר נכנסו בביקיני ביחד לבריכה או משהו...לא זוכר בדיוק

חחחח פדופליזם???סתאאאאאם

בכל מקרה למישהו יש תמונה של הברג'יט המדוברת (הבת 13) כי פשוט לא ראיתי אותה אף פעם

Guy K

New member
../images/Emo19.gif ולא מהסיבה שנראה לכם

אתם יודעים שמאז הרומן של רידג'/ברידג'ט הדמות של ברידג'ט נהרסה בעיני לחלוטין. מה שאמילי האריסון הצליחה לעשות בשני הפרקים וחצי שהשתתפה בהם הוא להשכיח ממני את העלילה המזעזעת הזאת. אבל לא זאת הסיבה. נראה לי שג'ניפר פיניגן היא שחקנית מספיק טובה כדי להצליח בגדול. ככל שהיא תשאר יותר זמן באופרות סבון - כך יהיה לה יותר ויותר קשה לעזוב אותן. גם קתרין קלי לאנג, סוזן פלנרי, וג'ון מקוק יכלו להגיע לפריים טיים ולקולנוע - אבל כשאתה מזוהה יותר מדי עם אופרת סבון, בדרך כלל לא ייקחו אותך לפרוייקטים בתחומים אחרים. קחו לדוגמא את אדריאן פרנץ: היה לה נורא טוב ביפים בשנים הראשונות, ומאז היא תקועה. אף אחד לא יצליח לשכנע אותי שטוב לה לגלם את אמבר היום - בלי עלילות ובלי סצינות משמעותיות. היום אם היא תלך לאודישן לסרט הוליוודי ישר יעשו עליה איקס: היא כוכבת אופרת סבון ובתור שכזו היא מזוהה מדי עם הז'אנר כדי שייקחו אותה ברצינות. לסיכום כל זה - אני בעד אמילי האריסון. יש לה תינוק שהיא צריכה לפרנס ועבודה באופרת סבון בהחלט תספק לה כסף טוב ושעות עבודה נוחות. ג'ניפר פיניגן צריכה להמשיך הלאה, ובקצב שהיא השתלטה על הפריים טיים - עם סדרת דרמה מצליחה ופיילוט לקומדיה חדשה - היא תגיע להוליווד בקרוב מאוד.

יניב1

New member
אני אבחר ב-../images/Emo118.gif

רק בגלל שפעם להזכירכם היינו שונאים אותה ומכנים אותה בשם הנוראי ברידג'
. אתם זוכרים את הימים האלו? היא היתה כל כך מאוסה עם כל מה שעשתה לברוק (רגע, זאת לא ברוק שעשתה לה?) ולרידג' ורק בפרקים האחרונים כשהתחילה לצאת עם אוסקר הצלחנו איכשהו למחול לה על המאיסות שלה מהעלילות הקודמות ולהקים קול צעקה כשהוחלפה בידי ה-
. אז למרות כל ה
שאכלנו ממנה, אני מצביע עבור פיניגן, למרות שאני לא בטוח שהתחרות הזאת הוגנת כי לא זכינו יותר מדי להכיר את הריסון. אבל שיהיה, נו. לפחות לבינתיים.

למעלה