סקררררר

C a r o l i n a

New member
אני.... חייבת ארגנטינה!!!!

קשה לי לראות סדרות מקסיקניות או קולומביאניות או.. כל מה שיש.. זה מעצבן ואני לא יכולה לשמוע שהם "טועים" בהגייה של המילה!
 

gabriela spanic

New member
לא מפריעה לי

לראות את הטלנובלות עם ניב מסוים אבל העיקר שיהיה ספרדית. אני אישית מתה על המבטא המקסיכני!!!!
 

EOTA

New member
......

אני יכולה לראות רק טלנובלות ארגנטינאיות.. אם אני רואה מקסיקניות.. הכריות עפות בבית... איזה עצבים!!! יש להם כזה מבטא מעצבן!!!
 

gabriela spanic

New member
אני מתה על המבטא הזה

ושל הנצואלנים גם, השילוב של המבטא המקסיקני והונצואלי זה פשוט פצצה, אני אומרת את זה בגלל גבריאלה שבטלנובלות של{המקסיקניות} יש לה גם מבטא מקסיקני{שהיא משתדלת לעשות, חחח} ומהמבטא הונצואלני החזק שלה היא פשוט לא יכולה להפטר{חחח} וזה כזה מהמם בטירוף!!!!
 

buzaglo

New member
אני לא סובל את המבטא של ../images/Emo41.gif

מריו סימרו ומה שאני יודע "חתולה פראית" היא מונצואלה בקיצר אני לא אוהב
את המבטא המקסיקני והונצואלי
 

gabriela spanic

New member
מריו סמיריו, לא יודעת אם הוא

מקסיקני או ונצואליני, כי ראיתי אותו בשלוש טלנובלות במקסיקו ואת זאת בונצואלה, ומבטא של מקסיקני-לא שמתי לב אם יש לו. אבל מרחנה פאבלה, היא מקסיקנת בדם!!!!!!!
 

buzaglo

New member
אני ראיתי אותו גם "בהאשה של חיי"../images/Emo41.gif

"חתולה פראית" ו"האשה של חיי" הופקו בונצואלה
 

SADE11

New member
מריו סימרו נולד בקובה

אבל השתתף בטלנובלות בארצות שונות, הכי מצליחות במקסיקו ובוונצואלה. לי אישית לא מפריע המבטא - העיקר שהסדרה טובה.
 
למעלה