סקרון

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifסקרון../images/Emo41.gif

האם הייתה הופעה שראיתם באיידול וחשבתם שהיא על הפנים וכשיצא לכם לראות אותה שוב התאהבתם קשות? או הופעה שממש אהבתם וככל ששמעתם אותה יותר ככה גיליתם יותר פגמים ושסיימון יותר ויותר צודק? מעניין אותי לדעת אם זה רק אני שפתאום מתאהבת או מתחילה לא לאהוב הופעות... יאללה,שתפו.

MeetLofe

New member
קורה לי בהחלט

לדוג' *עם הביצוע של מליסה לlatley לא התלהבתי בכלל בהתחלה ועכשיו אני ממש אוהב אותו *או וונזל בהתחלה best of my love לא היה אחד האהובים עליי למרות שהוא היה אהוב כי בכ"ז זאת וונזל ועכשיו אני פשוט מטורף על הביצוע הזה *עם קלי קלארקסון ב stuff like that there אם ככה קוראים לשיר חחחח מקווה שהבנתם אני אצל חבר ולא עולים לי עכשיו עוד דברים אם אני אזכר בבית אני אמשיך

MeetLofe

New member
נזכרתי בעוד

כששמעתי את פנטזי'ה בפעם הראשונה שרה את Signed Sealed Delivered לא התרשמתי ולעומתה שליסה שרה זה היה נשמע לי טוב אבל עכשיו הכל השתנה אני מת על הביצוע של פנטזי'ה ולא ממש סובל את של ליסה

Bob Fred

New member
כן!! קרה לי עם ההופעה של

פריס These foolish things... אפילו שאני מעריץ פריס נלהב לא התלהבתי ממנה אבל עכשיו בפעם השנייה שראיתי אותה תהאהבתי בה!! כזאת מוכשרת!

../images/Emo204.gifקורה לי המון עם אליוט...

ההופעה שממש ממש אהבתי זה i believe it to my soul (ככה כותבים?) בהתחלה לא התלהבתי מהביצועים שלו אבל כשהורדתי את השיר גיליתי שהוא די תקוע לי בראש וממש אהבתי אותו מאז.

למעלה