סקס עם האקס

אין סיכוי - אין סיפורים

כל כך שמחתי שהצלחתי להיפטר ממנו אז אין סיכוי שארצה להתקרב אליו למרות שהוא אחד הבחורים היפים והחתיכים שאני מכירה ...

פברואר68

New member
רויטל רציתי ממש להעתיק את תשובתך

גם בעלי (עוד 10 ימים גט ויהיה גרושי) הוא גבר מרשים מאוד חיצונית חתיך אמיתי כל היום במכון כושר גבוה מאוד עיניים ירוקות גיפ כסף ומה לא???? הוא מציע לעיתים קרובות להמשיך בסקס ......הוא מצליח להפריד זאת מכל "הפיכס" שעשינו אחד לשני....ומוכן להמשיך בסקס כאילו כלום לא קרה ....ונראה לו שבעקבות כך גם נחזור.... אני לא מעונינת......אני בטוחה שתהינה עליו קופצות ....

הי פברואר

כנראה שיש נשים חכמות שמבינות שהיופי הוא לא העיקר ולכן לא תמיד קופצות על האקסים שלנו בחורות סוף סוף, בשבוע שעבר, בישר לי האקס שלי שיש לו חברה - נשמתי לרווחה כי עכשיו יפסיק להביא לי שוקולדים ולהציע לי לצאת איתו

shick34

New member
קרה לי

והיה הרבה יותר טוב פתוח ומשוחרר ... אך דאגנו כמובן להסביר אחד לשני שזה לא ישנה כלום בינינו... אני חושב שזה טבעי להימשך לאקס שהיה כל כך הרבה זמן צמוד אליכם במיטה..

../images/Emo115.gif מה יש לך שיקוי אהבה להאקס

מה חסר בעולם עם מי לעשות סקס ועוד לחשוב על האקס????? דף חדש. חיים חדשים. מה שהיה היה ניגמר. הסתיים. יש לבנות עולם חדש.

אין חוקיות בסיטואציה הזו

הסקס איתו לפני היה 10. אבל החיים היו -10 כשאני חושבת על ה- - - אז יש - - - וסקס יש ....עם מישהו אחר!

בעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo5.gif

האמת...בשלב מסויים הגרוש הציע,שהיינו לקראת סוף ההליכים יחסים בילתי מחייבים,רק למען{"שיחרור לחץ"}כהגדרתו וגם אז הגיעה ההצעה שלו שהיה בריב עם החברה שלו... והתגובה שעלתה בי אז...עולה בי גם היום בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אחד גדול לא יכולה פשוט להסתכל עליו,בלי לקבל בחילה אז לחשוב על יותר מזה?? באמת שיש גבול. "לא חיים לנצח כי הנצח לא קיים תדעי העץ נובל השיר קמל נישאר רק זיכרון אופטימיות יש רק במזרח במערב אין כל חדש אז מי ישקה אותנו בזמן הצימאון?"....
שירן.

ד ו ל ה

New member
מכירה מקרוב די הרבה כאלה...

ויכולה להבין את זה. זה מוכר, זה בטוח, זה מנחם, זה מחזק את האגו (אני עדיין עושה לה\לו את זה...) ואם הפרידה היתה בהסכמה הדדית ובלי יותר מידי משקעים זה לא נראה לי מוזר כל כך... מנסיוני, זה קורה בעיקר בסמוך לפרידה וככל שחולף יותר זמן התופעה הולכת ופוחתת...

יערית

New member
המתח ביננו הולך וגובר

סקס יהיה הפיתרון האחרון בגן עדן, שאהיה מוכנה לשקול לעשות איתו.

n o g a1

New member
אקס סקס עם האקס

תמיד עולה לי הסרט "לישון עם האויב". no way

למעלה