סקס עם האקס

../images/Emo41.gifסקס עם האקס

למי יש סיפורים על סקס עם האקס? איך זה יחסית לסקס לפני הגירושים?

../images/Emo5.gif מצטער... זו התגובה הראשונה...

שלי לאפשרות הזו... וזה לא שחיצונית היא נראית רע - ממש לא, אבל הפנימיות שלה כל כך לא מתחברת אלי, שפשוט אינני יכול אפילו לדמיין סיטאציה בה המוח או הגוף שלי יגיבו כיאות למראיה בקונוטציה שכזו. לחשוב על איטנטימיות עם אדם שפגע כל כך, פשוט לא עולה על דעתי... מעניין אם יש מישהו שמסוגל לעשות את ההפרדה וכן להיכנס לזה.

Netta79

New member
מצטרפת ומבינה ../images/Emo5.gif

היה טוב , טוב שהיה ונגמר פתאום , אותו סקס רק בלי רגש ... לא כייף ואם התירוץ הוא המערכת החיסונית , עדיף להצטנן ...
~נטע

../images/Emo6.gif

עדיף להיות מצונן עם מישהו שכן אוהבים... לפחות יהיה נעים להתכרבל יחד תחת השמיכה...

אלה43

New member
גם אני לא יכולה

ולא רוצה לדמיין שזה קורה. הוא ניסה פעם אחת. אבל...המשקעים הם כאלו ש... לא יכולה לחשוב עליו במובנים האלה בכלל...

אבי 670

New member
האמת האקסית שלי רצתה ,../images/Emo41.gif

היא רצתה ,אבל אני לא,היא רמזה בכיוון, אבל אני אלא רציתי אני לא פוסל בעתיד ,כי למרות הכל אני נמשך אליה, ההבדלבין עכשיו ללפני הגירושים, הוא שאם פעם שכבתי בלי לחשוב איתה . אחרי שנולד הילד ונפרדנו והיא אף אמרה שהיא מעוניינת שנעשה עוד ילד, אני די נרתע מסקס איתה כדי שלא יקרה פנצ'ר והיא תיכנס להריון לא בא לי לעבור איתה שוב את מה שעברתי עם הילד הראשון.

Raychoo

New member
קצת סטטיסטיקה...

...על פי נתונים מחקריים שאני ראיתי, כ-80 אחוז מהמתגרשים מקיימים יחסי מין עם האקס/ית לפחות פעם אחת עם האקסית לאחר הגירושין.

../images/Emo153.gif../images/Emo5.gifלמה לעשות את זה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש הרבה דגים בים למה צריך לעשות את זה עם דג מוכר שנשלח חזרה אל המים???

לפעמים כיף לשחות עם אחרים...

מה גם שאמנם הוא יודע לשחות אבל, כמעט בטוח, שאיתו גם אפשר לטבוע בחזרה...

למעלה