אני רוצה לשלוח ברכה....
ה היחפה עם כתר של זהב New member 8/8/05 #41 אז את מוזמנת ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif עד היום בלילה!
ה היחפה עם כתר של זהב New member 8/8/05 #37 ../images/Emo26.gif השער! ../images/Emo60.gif בשעה טובה סיימתי להכין את השער! השקעתי הרבה אז תגיבו!! אני מצרפת לכאן תמונת מסך... אני מקווה שתאהבו
../images/Emo26.gif השער! ../images/Emo60.gif בשעה טובה סיימתי להכין את השער! השקעתי הרבה אז תגיבו!! אני מצרפת לכאן תמונת מסך... אני מקווה שתאהבו
ה היחפה עם כתר של זהב New member 8/8/05 #45 שלחתי להנהלה. ../images/Emo60.gif לא שיניתי כלום כמובן. יצרבו את זה על דיסק ויוסיפו את זה לספר
מ מלודי מתה על מאיוש New member 8/8/05 #49 ברכה להראלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif הראל מזל טוב עד 120 שנה ויותר שתמשיך להיות זמר מוכשר כמו שאתה ווזהו אני יגיד לך הכל בטלפון ביי
ברכה להראלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif הראל מזל טוב עד 120 שנה ויותר שתמשיך להיות זמר מוכשר כמו שאתה ווזהו אני יגיד לך הכל בטלפון ביי
ס סקעתיתוש בנשמה New member 8/8/05 #53 אולי בכל זאת ... אולי בכל זאת נארגן לו משהו בנוסף לספר ברכות ... אני מזה רוצה!!
ל ל ו ל ו האחת New member 9/8/05 #57 הראלושששששש...../images/Emo49.gif הראלוש יאפה שליייי שיהיה לך מזל טווווב טובבב ושוב טובב | | עד 155 שנה אמן אמןןןן ואמןן שכול מה שתירצה יתגשםםם אני חולה עליך יאפה שלי ועל תידאג כתבתי לך ברכה והיא בדרך...!!! לי נגר
הראלושששששש...../images/Emo49.gif הראלוש יאפה שליייי שיהיה לך מזל טווווב טובבב ושוב טובב | | עד 155 שנה אמן אמןןןן ואמןן שכול מה שתירצה יתגשםםם אני חולה עליך יאפה שלי ועל תידאג כתבתי לך ברכה והיא בדרך...!!! לי נגר