ספיישל שבועות, כוכב נולד!

היה מדהים.. ../images/Emo60.gif

אני מתה כל פעם שהוא מקפצץ על רגל אחת! בכלל.. כל הריקודים האלה שלו.. אוי אוי שמישהו יתן לי לחבק אותו כבר!!! דגךלעכ
אחלה ביצוע.. הסוף היה מדהים. הוא גם נראה מאושר נורא וזה עושה לי ממש טוב
רק הייתי הולכת על בגדים אחרים קצת

dovratl120

New member
האמת הראל היה מתוק והכל

אבל הביצוע היה כזה מאולתר כאילו הוא לקח את זה בכיף ולא התרכז בשיר אבל בכל זאת סבבה הוא תמיד יהיה המלך!

ט ל י 9 9 9

New member
אני כל כך מסכימה

עוד שתיים שלוש חזרות הביצוע היה יכול להיות יותר טוב. אבל גם ככה, כשהוא לא מתאמץ, זה בא לו כל כך טבעי ונכון ולא מאולץ. כי הוא באמת כל כך ענק ומוכשר. וחוץ מזה, כל כך כיף לראות אותו כל כך מלא אנרגיה ובטוח בעצמו. הוא היה היום כמו קפיץ ממש

dovratl120

New member
מקווה שכוכב נולד 3 הבינו מה חסר להם

העונה... הראל סקעת! או... שירי מימון! שמעירים את התוכנית לחיים!!!>>הם כ"כ חסרים שזה עצוב!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo45.gif ../images/Emo109.gif

ששירי מיימון הגיעה בתכנית שעברה הרגשתי צמרמורת בכל הגוף, ושפתאום ראיתי את סקעת עומד באותו אולפן, לא יודעת....הרגשתי שמשהו חסר בעונה הזאת...

בהחלט. ../images/Emo60.gif

המקצועיות שהייתה שנה שעברה די חסרה השנה, לדעתי כמובן. בעונה הקודמת חרשתי על כל הביצועים של כולם.. כי הם היו כל כך טובים.. גם השירים היו טובים יותר והביצועים היו הרבה יותר מקצועיים. (מדובר על העונה הקודמת + שירי
)

את העונה הראשונה ../images/Emo109.gif

לא ראיתי חוץ מהגמר, ובגמר מההתחלה הייתי בעד שירי, איך שהיא גם רוקדת, גם שרה הכריזמתיות שלה, נינט שרה באמת מקסים אבל נינט רק עומדת ושרה לשירי כל צעד שלה זה כמו ריקוד בפני עצמו. אין, מקום שני שולט!!

הממ.. ../images/Emo60.gif

ממ לא יודעת.. אני לא הרגשתי ככה. הוא קיפצץ ונהנה, ואותי זה שמח
גם אם הממ הכפיות שהייתה לו גרמה לביצוע להיות פחות טוב מבחינה קולית, זה לא כל כך נורא. סכה"כ זאת הופעה קלילה בכוכב נולד באמצע תוכנית חגיגית ושמחה.

ayaliar

Well-known member
כי זה ככה היה וככה אמור היה להיות

וזה היה מדהים אין הרבה שמסוגלים לאלתר ככה שיר לא שלהם ועוד להשאר עם כזה חיוך ענק על הפנים

הוא לא בא לשם כדי להראות את היכולות

הווקליות שלו... הוא כבר הוכיל אותם.. הוא בחר בשיר כזה שאי אפשר כל כך להפגין איכות מאוד מיוחדת אבל זה גם היה כזה ביצוע קליל וכיפי חמוד וחייכני... ואני אהבתי.. מה לירון שר לבד? ועדי? ומויאל? לא ראיתי פשוט!!

ayaliar

Well-known member
הוא אפילו לא בחר את השיר

זה השיר שנבחר ע"י הקהל עדי שרה את "פתאום כשלא באת" לירון שר את "נבראתי לך" מויאל שר את "לא עוזב את העיר" וכל הרביעיה יחד שרו את "היא לא יודעת מה עובר עלי" היה ממש יפה. אם יש לך VOD, תכנית מומלצת ביותר

היה מדהים../images/Emo99.gif

כ"כ נהנתי. אתם מוזמנים לראות אותי מתרגשת בלייב ואת תגובתי המלאה בפורום כוכב נולד [פרסומת סמויה
]
.

purple rain2

New member
../images/Emo172.gifנו, מה אגיד ומה אומר../images/Emo3.gif

מהמם כרגיל
רק הלבוש שלו קצת לא ברור בעיניי- מצד אחד הג'ינס התיכוניסטי הזה ומצד שני הג'קט הזה

הביצוע להורדה../images/Emo9.gif

פה, וקרדיט לפורום הרשמי
וכאן, זה השיר שהוא שר עם הראל מויאל, עדי ולירון לב- היא לא יודעת מה עובר עליי. קרדיט למוריה מפורום מויאל פה בתפוז, ולרשמי של מויאל גם

למעלה