סכמ"ש!

מ י ל ר

New member
../images/Emo41.gif סכמ"ש! ../images/Emo41.gif

השבוע שלי: ה-F2 שלי השבוע: ה-F3 שלי השבוע: ה-F4 שלי השבוע: ה-F5 שלי השבוע: ה-F6 שלי השבוע: ה-F7 שלי השבוע:
בא לי להמליץ לכם או סתם לספר לכם:
ההודעה בפורום שעשתה לי את זה השבוע:
רציתי לומר תודה ל-
תכנונים\משאלות לשבוע הבא:
ההתקדמות השבוע (רמות\אחוזים\דמויות):
קניות ומכירות שביצעתי:
התמונה שבחרתי להוסיף השבוע (וחסר לכם שאתם לא מעלים תמונה
)
שיהיה לכולנו שבוע רענן וחיובי!
*הודעת פותח הנושא: אין כמו סכמ"ש טוב ב-4 בבוקר.

yonVata

New member
נו יאללה...

השבוע שלי: ה-F2 שלי השבוע: סופ"ש גדוש ומלא הרפתקאות, וכמובן, הפריצה של האייפון סוףסוף
ה-F3 שלי השבוע: עידן המציף השבועי...
ה-F4 שלי השבוע: למה סופ"ש עובר כ"כ מהר?!... ה-F5 שלי השבוע: לא הספקתי לעשות APQ... ה-F6 שלי השבוע: ועידת SMSים
ה-F7 שלי השבוע: בא לי להמליץ לכם או סתם לספר לכם: The Whitest Kids You Know - סדרת מערכונים גיאונית...! לא חדש, אבל עדין מצחיק אותי כל פעם מחדש
ההודעה בפורום שעשתה לי את זה השבוע: אסף בריגעי דרמתיות על מעלליו בלילה
רציתי לומר תודה ל- אסף, עידן וסיו בעיקר
תכנונים\משאלות לשבוע הבא: לא משהו מיוחד
ההתקדמות השבוע (רמות\אחוזים\דמויות): 132, אתמול עשיתי פאפ אז נראה לי שבערך 25%... קניות ומכירות שביצעתי: נדה בצנצנת התמונה שבחרתי להוסיף השבוע (וחסר לכם שאתם לא מעלים תמונה ) הערה: http://www.youtube.com/watch?v=uNF0Xto3Ofs אני מניח שכשיהיה לי זמן וכח אני אדאג להדביק לזה את המוזיקה כמו שצריך, ולא מהמחשב ברקע

Guid

New member
יאללה סכמש, יאללה!

השבוע שלי: ה-F2 שלי השבוע: שיחות עם אסף וסיון...
ואסף עזר לי לפרמט את המחשב, סופסוף, אז עכשיו יש לי פחות באגים ולאגים וכו'...
ה-F3 שלי השבוע: סתם משהו מציק שהיה. ה-F4 שלי השבוע: דווקא היה אחלה שבוע. מסתבר שכשאין שיעורי בית- החיים אשכרה יפים יותר...
ה-F5 שלי השבוע: לא זכור לי. יש לי נטיה לשכוח דברים רעים. ה-F6 שלי השבוע: ווינדוס 7 הוכיח שהוא לא יעיל בבוסים. ה-F7 שלי השבוע: ווינדוס 7. ושלא תבינו לא נכון, הוא אחלה דבר! פשוט מייפל זו תוכנה ישנה כ"כ, שהיא לא ברמה שלו...
בא לי להמליץ לכם או סתם לספר לכם: לספר לכם שזה ממש כיף עכשיו כשסיימתי את הלימודים! הלחץ השתחרר...
ההודעה בפורום שעשתה לי את זה השבוע: ההודעה של סמדר על השיפוצים בדמויות שיהיו בקיץ הקרוב.
רציתי לומר תודה ל- סיון ואסף, על כל העזרה במייפל השבוע!
תכנונים\משאלות לשבוע הבא: הרבה מייפל! וסדרות! מוהאהאה!!!
ההתקדמות השבוע (רמות\אחוזים\דמויות): עליתי כמה רמות, נראה לי 3. אני עכשיו רמה 107~
קניות ומכירות שביצעתי: אוהו, אני כבר לא זוכר. היה שבוע די מהנה בFM!
התמונה שבחרתי להוסיף השבוע (וחסר לכם שאתם לא מעלים תמונה
) יש לי דווקא אחלה תמונה, אבל פיירפוקס קורס לי כל פעם שאני מנסה להעלות, משום מה...
שיהיה לכולנו שבוע רענן וחיובי!

Guid

New member
הפיירפוקס קורס, אז נשתמש באקספלורר...

קבלו את התמונה~ ציור מגניב ביותר של באטל-מייג' שמצאתי ברשת...

Don Nirtin

New member
נו אנגלית שפה מחורבנת|צב\|

התכוונתי שאם כבר, אני מאוהב בך, יון

yonVata

New member
ראיתי רק בדיעבד...

ולא את מה שהחתולה רשמה, אלא בדיוק משפט אחרי
זה קרה לי אתמול עם ניר במסנג'ר אגב

למעלה