מסכמ"ש 0:
השבוע שלי: ה-F2 שלי השבוע: שיחות עם סיוון ועידן זה לפעמים מצחיק D: ה-F3 שלי השבוע: לימודים מטומטמים >_> ה-F4 שלי השבוע: דברים בבית שמביאים את העצבים ה-F5 שלי השבוע: כמו F4 ה-F6 שלי השבוע: מתתי בזאקום והייתי מאוד מופתע מזה. (נגמרו לי השיקויים ולא שמתי לב) ה-F7 שלי השבוע: עידן, שלא רוצה להיות BM
בא לי להמליץ לכם או סתם לספר לכם: להמליץ לכם על הסרט "הרשת החברתית" כי הוא באמתץ נחמד, וכול מי שלא רואה את הסדרה "האוס", אף פעם לא מאוחר להתחיל! בא לי פיצה עם בולגרית, בא לי אוטו משלי, בא לי להתחדש בציוד חדש לקוסם, בא לי שעידן יגיע ל-120, בא לי שסיוון תרביץ לעידן כי הוא לא מגיע ל-120, בא לי שברה נגד בורה, בא לי שבורה נגד ג'וחה... בא לי מזגן בכול הבית ולא רק בסלון שלא יהיה לי חם בחדר. בא לי להוריד סדרה ב-HD ולראות בטלוויזה, בא לי גם לראות האח הגדול (הפרק של מחר) בא לי לשבת עם חברים נרגילה כמו תמיד, בא לי שהאייפון לא יעשה בעית שאין קליטה לפעמים, ובא לי שהראוטר שלי יפסיק כבר לקרוס!!!!! אני מגדיר ראוטר + סיסמה ב-20 שניות כבר :|
ההודעה בפורום שעשתה לי את זה השבוע: הרבה הודעות, לא זוכר ספציפית D:
רציתי לומר תודה ל- סיוון, רק שבגלל שהדמות שלך עכשיו שווה ואני מרשה לך להסתובב איתי! לעידן כי... מממ, למה באמת? הוא לרוב לא עוזר לי בכלל.. רגע, מי אתה בכלל? אה ושוב תודה לסיוון, על המגילה שהיא הביאה לי (אובראול אינט 60%) ושהיא עבדההההההה עכשיו יש לי 21 אינט / 3% אינט באובראול!!! D:
תכנונים\משאלות לשבוע הבא: לעלות לרמה 162, ולאולי בטעות למצוא כאוס זאקום עם 6% אינט!!! אני מת כבר לקנות אחת כזאת ולא מוצא (וגם לא הכי מחפש שבעולם)
ההתקדמות השבוע (רמות\אחוזים\דמויות): עליתי לרמה 161 ועכשיו אני 8- ומשהו %, ממש בא לי לעלות רמה. וגם להגיע עם הסיגנוס המדהים שלי לרמה 50 בשביל עוד כוח לקוסם D:
קניות ומכירות שביצעתי: קניתי אובראול LUK עם 3% ב-5 מיל, ומכרתי ב-20 מיל, אחלה רווח.
התמונה שבחרתי להוסיף השבוע (וחסר לכם שאתם לא מעלים תמונה
) תמונה יפה שמצאתי ב-DA.