סכמ"ש D:

מ י ל ר

New member
../images/Emo41.gif סכמ"ש D: ../images/Emo41.gif

השבוע שלי: ה-F2 שלי השבוע: ה-F3 שלי השבוע: ה-F4 שלי השבוע: ה-F5 שלי השבוע: ה-F6 שלי השבוע: ה-F7 שלי השבוע:
בא לי להמליץ לכם או סתם לספר לכם:
ההודעה בפורום שעשתה לי את זה השבוע:
רציתי לומר תודה ל-
תכנונים\משאלות לשבוע הבא:
ההתקדמות השבוע (רמות\אחוזים\דמויות):
קניות ומכירות שביצעתי:
התמונה שבחרתי להוסיף השבוע (וחסר לכם שאתם לא מעלים תמונה
)
שיהיה לכולנו שבוע רענן וחיובי!
ולסיום, תמונה רנדומלית לחלוטין של... בננה.

Don Nirtin

New member
אז זה השבוע שלך, אסף?../images/Emo267.gif

לראות קופים בעבודה? ה-F2 שלי השבוע: התחושת פארטי והשיתוף פעולה.. כן אני חלש... אזמה. ה-F3 שלי השבוע: המוות הכפול שלי בטירת האריה....... ה-F4 שלי השבוע: משהו שלא קשור לפה. כרגיל אבא...... ה-F5 שלי השבוע: כנ"ל, אבא. ה-F6 שלי השבוע: אני עובר ליד שני דיירים במעון ורואה שאחד מהם מחזיק תמרור עצור.... ה-F7 שלי השבוע:אני חושב שלא היה כז, תודה לאל. בא לי להמליץ לכם או סתם לספר לכם: שיש לי זמן רב מדי ואני משחק בNEOPETS......... ההודעה בפורום שעשתה לי את זה השבוע: זה של הטירה, שאני בעצמי תירגמתי F3 רציתי לומר תודה ל- סיוון לגמרי! תכנונים\משאלות לשבוע הבא: רמה 138!!!!!!!!! ההתקדמות השבוע (רמות\אחוזים\דמויות): לא התקדמתי הרבה מדי- 20% טסתי ישר ל75%. צריך למצוא זמן להטיס את ביגנירוש.... קניות ומכירות שביצעתי: ממתקים נחשב?
התמונה שבחרתי להוסיף השבוע (וחסר לכם שאתם לא מעלים תמונה ) סורי עידן, לא בא לי.

Guid

New member
מסכמ"ש!

השבוע שלי: ה-F2 שלי השבוע: שיחות עם סיון ואסף, זה תמיד מצחיק...
ה-F3 שלי השבוע: חזרתי לעבוד משמרות ערב... לא כיף
ה-F4 שלי השבוע: הפיגוע באיתמר, ללא ספק... ה-F5 שלי השבוע: הלקוחות, מן הסתם. והמחשב שלי, שהחליט לשבוק חיים בדיוק כשאין לי איך לסדר לתקן אותו! ה-F6 שלי השבוע: המחשב שלי התחרפן בגלל הדבר הכי מפגר בעולם... ה-F7 שלי השבוע: הנסיונות להחיות את המחשב. זה היה מייאש בטירוף.
בא לי להמליץ לכם או סתם לספר לכם: אל תתקינו אינטרנט אקספלורר 9!!
ההודעה בפורום שעשתה לי את זה השבוע: ההודעות של ניר ושל סמדר על הפאץ'!
רציתי לומר תודה ל- אסף, על הנסיונות לעזור לי לסדר את המחשב!
תכנונים\משאלות לשבוע הבא: פשוט שיהיה שבוע טוב, זה יספיק לי~
ההתקדמות השבוע (רמות\אחוזים\דמויות): עליתי ל-114 עם הריינג'ר, והתקדמתי עם הסיגנוס שלי קצת, בעקבות ההמלצות שלכם פה...
קניות ומכירות שביצעתי: כל מיני דברים רנדומליים...
) תמונה שמצאתי ברחבי האינטרנט לפני כמה זמן, מאוד מתאימה לתקופה. אלו חמשת אבירי הסיגנוס, למי שלא מזהה~ [קרדיט לAnimeOtaku01 מהאתר deviantart. קישור פה]

מ י ל ר

New member
מסכמ"ש 0:

השבוע שלי: ה-F2 שלי השבוע: שיחות עם סיוון ועידן זה לפעמים מצחיק D: ה-F3 שלי השבוע: לימודים מטומטמים >_> ה-F4 שלי השבוע: דברים בבית שמביאים את העצבים ה-F5 שלי השבוע: כמו F4 ה-F6 שלי השבוע: מתתי בזאקום והייתי מאוד מופתע מזה. (נגמרו לי השיקויים ולא שמתי לב) ה-F7 שלי השבוע: עידן, שלא רוצה להיות BM
בא לי להמליץ לכם או סתם לספר לכם: להמליץ לכם על הסרט "הרשת החברתית" כי הוא באמתץ נחמד, וכול מי שלא רואה את הסדרה "האוס", אף פעם לא מאוחר להתחיל! בא לי פיצה עם בולגרית, בא לי אוטו משלי, בא לי להתחדש בציוד חדש לקוסם, בא לי שעידן יגיע ל-120, בא לי שסיוון תרביץ לעידן כי הוא לא מגיע ל-120, בא לי שברה נגד בורה, בא לי שבורה נגד ג'וחה... בא לי מזגן בכול הבית ולא רק בסלון שלא יהיה לי חם בחדר. בא לי להוריד סדרה ב-HD ולראות בטלוויזה, בא לי גם לראות האח הגדול (הפרק של מחר) בא לי לשבת עם חברים נרגילה כמו תמיד, בא לי שהאייפון לא יעשה בעית שאין קליטה לפעמים, ובא לי שהראוטר שלי יפסיק כבר לקרוס!!!!! אני מגדיר ראוטר + סיסמה ב-20 שניות כבר :|
ההודעה בפורום שעשתה לי את זה השבוע: הרבה הודעות, לא זוכר ספציפית D:
רציתי לומר תודה ל- סיוון, רק שבגלל שהדמות שלך עכשיו שווה ואני מרשה לך להסתובב איתי! לעידן כי... מממ, למה באמת? הוא לרוב לא עוזר לי בכלל.. רגע, מי אתה בכלל? אה ושוב תודה לסיוון, על המגילה שהיא הביאה לי (אובראול אינט 60%) ושהיא עבדההההההה עכשיו יש לי 21 אינט / 3% אינט באובראול!!! D:
תכנונים\משאלות לשבוע הבא: לעלות לרמה 162, ולאולי בטעות למצוא כאוס זאקום עם 6% אינט!!! אני מת כבר לקנות אחת כזאת ולא מוצא (וגם לא הכי מחפש שבעולם)
ההתקדמות השבוע (רמות\אחוזים\דמויות): עליתי לרמה 161 ועכשיו אני 8- ומשהו %, ממש בא לי לעלות רמה. וגם להגיע עם הסיגנוס המדהים שלי לרמה 50 בשביל עוד כוח לקוסם D:
קניות ומכירות שביצעתי: קניתי אובראול LUK עם 3% ב-5 מיל, ומכרתי ב-20 מיל, אחלה רווח.
) תמונה יפה שמצאתי ב-DA.

Hasselblad

New member
גם אני פה

השבוע שלי: ה-F2 שלי השבוע: שיחות עם אסף ועידן. ה-F3 שלי השבוע: הכלב שלי נראה כמו פודל. ה-F4 שלי השבוע: ידיד מדוכא. ה-F5 שלי השבוע: לראות את הסל כביסה. ה-F6 שלי השבוע: לראות את הסל כביסה
ה-F7 שלי השבוע: אני מסתבכת אש עם להכניס תוכן לאתר של העסק ומבזבזת מלא זמן על טעויות. |דושיח|בא לי להמליץ לכם או סתם לספר לכם: מי שמגיע לאיזור של הוד השרון/כפר סבא/ רעננה יש פה את הסביח הכי טעים בעולם, וגם על התכונה שנקראת dropbox שבעצם מייצרת תקייה בעלת קיבולת של 2GB שאפשר לחלוק את אותה תקייה בכמה מחשבים שרוצים כולל איפון! פשוט גאוני! מי שרוצה את התוכנה אשמח אם תבקשו ממני לינק להזמנת חברים על כל חבר אני מקבלת עוד 250MB לתקייה שלי.
ההודעה בפורום שעשתה לי את זה השבוע:
הממ אי אפשר להגיד שזאת הודעה אחת ספציפית אבל בגדול אתם פשוט יכולים לעשות חיפוש על השם של מיקי.
רציתי לומר תודה ל-
אסף שמעביר לי את הזמן במשחק עם מלא צחוקים (ולפעמים גם עידן מצטרף רק כדי לבכות שהוא עייף)
תכנונים\משאלות לשבוע הבא:
להתקדם עם האתר ואולי אפילו כבר להעלות אותו לאוויר, ולגבי המייפל לעלות עוד רמה.
ההתקדמות השבוע (רמות\אחוזים\דמויות):
אני חושבת שרמה אחת או אולי אפילו שתיים בראשית, סיגנוסית ברמה 49 (היום יהיה כבר 50)
קניות ומכירות שביצעתי:
אני כבר שלושה שבועות בלי חנות ואני חייבת לציין שההפסקה עושה לי טוב, רק מן הסתם שכסף לא ממש נכנס....
)
שנפי הקרוקודיל!

למעלה