סינגלס שרשור סינגלס אחרון שלי להשבוע! אז תבואו שנספור שירים עד לעלמה זהר? מי כאן?
M me123 New member 24/8/08 #1 ../images/Emo41.gifסינגלס../images/Emo41.gif שרשור סינגלס אחרון שלי להשבוע! אז תבואו שנספור שירים עד לעלמה זהר? מי כאן?
../images/Emo41.gifסינגלס../images/Emo41.gif שרשור סינגלס אחרון שלי להשבוע! אז תבואו שנספור שירים עד לעלמה זהר? מי כאן?
M me123 New member 24/8/08 #2 נגמרה האולימפיאדה!../images/Emo2.gif ומתחיל סינגלס אה! הא! אה! הא! אה! הא! גלגלגלגלצ!
M me123 New member 24/8/08 #3 חחח../images/Emo6.gif מזל שאין אולימפיאדה בארץ והאמת? הדר צודקת... העיפו אנשים מהבית, בנו כבישים עשו בעיות והכל בשביל שבועיים וחצי למרות שהיה יפה, מיותר
חחח../images/Emo6.gif מזל שאין אולימפיאדה בארץ והאמת? הדר צודקת... העיפו אנשים מהבית, בנו כבישים עשו בעיות והכל בשביל שבועיים וחצי למרות שהיה יפה, מיותר
ה ה 1 והיחיד New member 25/8/08 #12 אני זה במקום סינגלס? או מאוחר יותר? תרשום לי באיזה שעה זה בדיוק, ואני אשים תזכורת. ברביעי אני חוזר לב"ש בערב ככה, מקווה שאגיע לפני זה ואז בטוח אקליט. אני מאמין שאם זה ב20:00 אני אוכל להקליט.
אני זה במקום סינגלס? או מאוחר יותר? תרשום לי באיזה שעה זה בדיוק, ואני אשים תזכורת. ברביעי אני חוזר לב"ש בערב ככה, מקווה שאגיע לפני זה ואז בטוח אקליט. אני מאמין שאם זה ב20:00 אני אוכל להקליט.
M me123 New member 24/8/08 #6 Rihanna - Disturbia../images/Emo99.gif תיכנס השבוע למצעד? אין לי שמץ לא בדקתי
M me123 New member 24/8/08 #7 נמשים - אמילי קרפל../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אני אוהב את ההתחלה של סינגלס
M me123 New member 24/8/08 #8 מאיה בוסקילה שגנבה לסיוון שביט את השם של השיר בהנם* ועכשיו יש לה שיר דכאוני
L limors2 Well-known member 25/8/08 #14 לא אני! לא אני! ראיתי "גט סמארט". איזה סרט אדיר! וקניתי ספריי אלוורה, אז כולי תקווה שמחר בבוקר כשאקום לא אגלה שנדבקתי למיטה
לא אני! לא אני! ראיתי "גט סמארט". איזה סרט אדיר! וקניתי ספריי אלוורה, אז כולי תקווה שמחר בבוקר כשאקום לא אגלה שנדבקתי למיטה