סיכומש.

kepit

New member
../images/Emo41.gifסיכומש.../images/Emo41.gif

-שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה:

limors2

Well-known member
ללא נושא!

- שיר השבוע (של העוגיות):אין מנוס... - שיר השבוע (כללי):אין אוויר של ג'ורדין ספארקס וכריס בראון - אלבום השבוע:קולדפליי-ויוה לה וידה
- האדם שעשה לכם את השבוע:אחותי והפרצוף שלה עכשיו כשהיא יצאה מהשירותים ודחפתי את הראש לדלת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"את נעלמת. אולי נרדמת. אני יודע שכל מה שאת אומרת איכשהו תמיד הולך אחרת. נמאס לי מזה, נמאס לי ממך!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)עוד פנינה מבית היוצר של "שמש": "אמא, חשבת על זה פעם שהמילה אמהות מורכבת משתי מילים? אי מהות. זאת אומרת שהקיום שלך מתבטל!" - דבר שהשגתם השבוע:חרדת המתנה לאוטובוסים/רכבות
- מאכל השבוע:טוסט. כי זה הדבר האחרון שאכלתי וללכת רחוק יותר זה מסובך בשעת לילה מאוחרת שכזו. - משהו שעשה לכם את השבוע:לא לראות זובי עם שיר
- משהו שהרס את השבוע:אנשים בעבודה ביום ראשון:| - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני כינור? השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מפגש "בואו נראה סרטים כל הלילה" פורום זובי אצל רננה וביום אח"כ אנג'לינה עם רננה ודפי ואולי מעין, ושגרירות אמריקאית ביום חמישי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא יחליטו לעשות לי בעיות בשגרירות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אנג'לינה
סתם - תמונה:נראה אם היא תעלה.

clyps

New member
"פה אצלנו שקט..."

-שיר השבוע (של העוגיות): 'תאמיני' - שיר השבוע (כללי): 'עד סוף אפריל'-קורין אלאל, 'whatever it is I just cant stop'-Jamiroquai - אלבום השבוע: 'זן נדיר'-קורין אלאל - האדם שעשה לכם את השבוע: ירון,ליאורה.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את היית אהבת נעוריי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אילו מקצועות לומדים שנה הבאה?" "לשון,חיבור,ספרות,מתמטיקה,חיבור,ספורט,תיאטרון,חיבור,אנגלית,חיבור...נו לא זוכרת..!" - דבר שהשגתם השבוע: עבודה,ספר ומחזה :) - מאכל השבוע:שזיף. - משהו שעשה לכם את השבוע: לילה לבן אצל איתמר,ת"א עם ליאורה,אתמול והיום עם ירון,מסיבת 18 של מתן.. - משהו שהרס את השבוע: שום דבר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קחו בחשבון שאם אתם קמים ב10 בבוקר בחופש הגדול, לא יהיו לכם אטרקציות אמיתיות מלבד קריאה. מנסיון. השבוע שבפתח: משאיר אותי במתח. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:עבודה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיצנחו עליי 5000 דולר [: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חבריי... סתם - תמונה: הטיול השנתי...הו...כמה רחוק הוא..

kepit

New member
מצאתיי דרךך עכשיו נתקתי ממסלולה הלכה הדרךך..

-שיר השבוע (של העוגיות):
- שיר השבוע (כללי):שום דבר לא יפגע בי-כנסיית השכל, לשום מקום אבל איתך-שרון הולצמן, כל הדיסק של מרסדס
- אלבום השבוע:מרסדס בנד!
- האדם שעשה לכם את השבוע: אמא! שהביאה לי כסף לקנות את הג'ינס!@$
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לשום מקום אבל איתך." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:נעליייייייםD:
ומשקפי שמש ב3 שקלים
ואת הג'ינס הנסגד! שרציתי כלכך וקניתיD: - מאכל השבוע:ביסקווטים על ממרח טעים כזה - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה של מרסדס!!!
D:: - משהו שהרס את השבוע: טום, מקודם.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני לא יודעת מה לעשות איתו:( השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה של התקווה 6 בערדD: ויומולדת לגיושD: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ממ....... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טום. סתם - תמונה:

mamalala

New member
חיחקוס

-שיר השבוע (של העוגיות): אין מ..... - שיר השבוע (כללי): אממממ................. אולי nothing else matters של מטאליקה - אלבום השבוע: אלבום התמונות שלי מגיל 3 - האדם שעשה לכם את השבוע: איכס.. סוטה.... הוא עושה שבוע
סתם אולי שיר המגשרת המדהימה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חיחקוס - דבר שהשגתם השבוע: ופלות ופת לחם - מאכל השבוע: פסטה שאני בעצמי הכנתי ! - משהו שעשה לכם את השבוע: עכשיו השבוע עושה את זה עם דוממים!? - משהו שהרס את השבוע:פטיש, ויהודה לוי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בוב הבנאי מצליח לתקן השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעעע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה קר בחייאאאתתתתתת איזה חוםםםם!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם אחותך סתם! - תמונה:

limors2

Well-known member
איזו הודעה מעורערת../images/Emo6.gif

מה לקחת?|חושד|

yula15a

New member
איי איי איי איי

-שיר השבוע (של העוגיות): חבר ערבי - שיר השבוע (כללי): i'm yours- jason mraz - אלבום השבוע:yann tiersen (סטיה מספר 2) - האדם שעשה לכם את השבוע: סאפ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כולם חיים בהיסטריה כולם כאילו אימפריה.... בוא נבנה לנו אוהל משמיכת פיקה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני בן? אני בת? אני סנופי?" - דבר שהשגתם השבוע: תספורת חדשה!!! ווהוו *מרגש* - מאכל השבוע: אנשור...(סתם) - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי - משהו שהרס את השבוע: יום שבת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: צריך להקים אגודה להצלת הפורום השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי הופעה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:חזי! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלינה סתם - תמונה: בעקבות המשלחת לארה"ב התבקשנו להראות גאווה לאומית אז הנה כמה מנופי ארץ ישראל.. ממש מרטיט לבב אנוש...

limors2

Well-known member
יאן בלה בלה!

הוא אחראי לדבר היפה מאמלי
שלא ראיתי ואני לא מכירה עוד דבר מהסרט או הפסקול, מלבד הדבר היפה

yula15a

New member
יוווו

יש עוד אדם בעולם שמכיר את יאן!!! איך קוראים לדבר היפה? אולי אני יכולה לשלוח לך עוד...

S m e l l y Cat

New member
היי יאן טירסן!!1

אני מכירה אותו הוא אהובי הנצחי! גודביי לנין ואמילי
וגם כל שאר האלבומים. ממ אני מתחילה להרגיש רכושניות..

yula15a

New member
וואוו

עוד אנשים שמכירים אותו, האם זה אומר שזו כבר לא סטייה?, ייאיי עולם חדש בא אליי

S m e l l y Cat

New member
היי זה לא סטייה..

יאן טירסן מוכשר ומתוק וכותב מוזיקה מופלאה! זה שלא מכירים אותו פה זה סתם מוזר. לפחות בחדשות 22 בכל כתבה שניה יש את ואלס דה מונסטרז/לה ז'ורס טריסט/סאמר 78
סתם זה לא טוב זה כבר מעצבן.

limors2

Well-known member
אולי ביום מן הימים!

ואת הכרת לי אותו ואת הדבר היפה אז הרכושניות שלך מוצדקת במקצת!

S m e l l y Cat

New member
זה אף פעם לא מוצדק אבל אין מה לעשות>:

לא נורא אני שמחה שאת עדיין חושבת שזה יפה!!1 ובכלל!

S m e l l y Cat

New member
סיכמוש .

שיר השבוע (של העוגיות): מסך - שיר השבוע (כללי): foolish love, beautiful child שניהם של רופוס וויינרייט
- אלבום השבוע: rufus wainwright
- האדם שעשה לכם את השבוע: אבא אח - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I don't know how to fall down the stairs without skinning my knees and bruising my elbows twisting my ankles and bending my wrists back ! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) 'אייייבה' - דבר שהשגתם השבוע: פרוכת קרועה וזרת נקועה.. עכשיו היא סגולה. - מאכל השבוע: בגט - משהו שעשה לכם את השבוע: הו שלל דברים.. - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: רופוס!! השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לטוס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לטוס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דיילים ? סתם - תמונה: של לונדון

למעלה